Научете се да рисувам божури, да гледате безплатни онлайн уроци, инструкции видеоклипове

Как да се направи божур
Ярки и уханни цветя, които се считат първите жители на планетата, трябва да сме в състояние да направи. Всяко растение изисква индивидуален подход. В крайна сметка, всяко цвете - малък живот, а тя дава в художественото описание. Това не само ще се присъедини към галактиката от тези шедьоври на изобразителното изкуство, но достави извънредно удоволствие от работата на художника.Фигурата като цветя оживяват. Например, красота на пружинните божури могат да бъдат прехвърлени с помощта на молив, акварел и гваш. Можете също така да направите страхотни приложения, използвайки цветна хартия и картон.

Божури, боядисани в гваш

Любопитното е, че луксозният божур е особено предпочитан за изобразяване на холандските художници. Цветя, използвани за наистина завидна популярност. Буйни божури могат да се видят не само в натюрмортите, но също така и пейзажи и дори в портрети и жанрови сцени. Въпреки това, холандците не са откривателя на красотата на пролетни цветя. От древни времена, божур надарен магически свойства китайски.

До сега, китайски художници не се уморяват да експериментират с техники за рисуване божури. Въпреки това, - казват експертите - финес и нежност божур нюанси могат да преминават само боята. Можете да използвате като акварел и гваш. Разбира се, този урок за истинските майстори на изобразителното изкуство.Работа с гваш изисква не само забележителен знания и умения, но и търпение, концентрация и старание. Тогава можем да кажем с увереност, че работата се извършва върху резултата.

Опитайте силата ви може и начинаещи художници. С цел да се опрости задачата, можете да, като добър пример да се използва един със снимка на божур.

За модел трябва албум лист хартия или картон, молив, тънък и гъста четка и директно гваш.

На първо място, трябва да се определи местоположението и броя на пиони. Ако планирате изготвяне божури стоят във ваза, най-добре е да бъде изправен на изображението. Буш или част гирлянди изглеждаха добре в хоризонтално положение на листа.

Основните принципи на божур изображение гваш:

  • направете фона;
  • очертае розово мазки място, където са боядисани цветя;
  • смесват два цвята боя;
  • голяма четка с недоловимо, за да рисуват първите божур листенца;
  • стесняване контури фина четка;
  • -важното - не се получи сух гваш;
  • боя инсулти чист средата на цветето;
  • бяла боя да обрисуват божур листенца в средата;
  • зелена боя да привлече около листата на цвете.

Фигура пиони гваш - не е лесна задача и изисква много въздействие. На първо място, трябва да бъде в състояние да работи с гваш. В същото време се вземат предвид главното условие за дребния процес - умело съчетание на цветове един до друг. Важно е да се намери "среден път". По този начин, смесен боята трябва да бъде умерено течност и умерено дебел. Той е необходим за тънкостите на изображението не само цветя, но съответните линии. Освен това трябва да се направи мокрите гваш. Не мога да чакам за момента, когато тя е суха.

Ще ви бъдем благодарни за всяка Like: