Нашите домашни любимци, или как да се хранят правилно котките

Домашни любимци донесе в живота ни много усмивки, радост и положителни емоции. Котки - има възможности. Съзнателно се каже за тях, те винаги са сами по себе си. Котките са умишлени, горди и пациентите. Но в същото време те са много изящен, мил и приветлив. И за нашите домашни любимци живеят дълъг и щастлив живот, важна роля следва да се обърне на въпроса за това как да се хранят котките. В края на краищата, тяхната диета трябва да бъде разнообразна и богата на хранителни вещества. Няма значение какво се размножават вашия домашен любимец, така че съвети за това как да се хранят британската котка или персийски, са едни и същи.Котките обичат да се хранят котките

В началото Вие трябва да разберете, че малко опции за хранителни: тя може да бъде или естествена храна или суха (готов). В това те се смесват с храната не е желателно. Нека разгледаме всеки един от храната на начини отделно, като се фокусира по същество и като се вземат предвид всички недостатъци. След като се запознах функции, можете да решите за себе си как да се хранят котките.

Основните предимства на суха храна може да бъде, без съмнение, включват факта, че не е нужно да прекарват времето си прави. Какво по-просто, отколкото да си купи пакет в магазин за домашни любимци и просто се изсипва в купа с топла храна! В допълнение, той е много удобно да вземете със себе си по време на път, ако искате да пътувате с вашия домашен любимец - тя не се влоши, не губи своя вкус и не губи полезните си свойства. В допълнение да изсъхне, готови храни са консервирани, опаковани или в меки опаковки или контейнери. И това е още един лесно решение на проблема как да се хранят котките. Важно предимство на такава мощност може да се счита, че такъв специализиран храни, богати на тези витамини и микроелементи, които са толкова важни активни котки.Котките обичат да се хранят котките

Недостатъците на готовата храна, е фактът, че ако тя се отнася до поредицата "Икономика", че е малко вероятно, че ще бъда част от нещо естествено. Липсата на вода в суха диета може да доведе до заболявания на стомашно-чревния тракт, както и ниско качество фураж - до по-сериозни здравословни проблеми. Да се ​​хранят котката си суха храна, за да реши, разбира се, на собственика. Основното нещо е да не сторят пакост на животното, за да купим храна само премия, която е направена от висококачествени продукти.

Natural храна - е, разбира се, още по-добре ежедневно хранене на котки. Но най-големият му недостатък е фактът, че подготовката на прекарал доста свободно време. Въпреки това, собственикът винаги е спокоен, защото това отнема храни за домашни любимци винаги свежи и натурални продукти, без химикали и ароматизатори. Тя може да бъде месо, пилешко, морска риба, млечни продукти, яйца. По време капитанът научава предпочитанията на котката си и се опитва да се готви любимите си ястия. Но дори и в този случай, храната трябва да бъде разнообразна и богата.

Котките обичат да се хранят котките

Сега, че знаете как да се хранят котките. И ако правиш правилните неща, в знак на благодарност ще чуете грохота на уютния си котка. Щастливи и здрави домашен любимец!

Котките обичат да се хранят котките