Направете рамка с ръце в дома на хартия и картон със снимки

Направете рамка от картон с ръцете си

Хартия - гъвкав и достъпен материал, който е идеален за различни занаятчийски проекти. Оригинални фото рамки, изработени от хартия и картон е лесно да се направи у дома, впечатляващи и стилни, да създадете уютна атмосфера у дома и да се подчертае настроението на вашите снимки.Рамка от хартия със собствените си ръце

Разнообразие от възможности за дизайн ви позволява да експериментирате с материалите - създаване на интересни композиции от хартия, картон и низ, работа в смесен стил, украсени с мъниста и пайети, злато, бродерия. Рамките могат да бъдат направени от картон обшивки кърпа, осъществяват своите заявления или да украсят своя оригами хартия контрастни цветове. Дори такива тривиални материали като пясък, сухи клонки и пръчки от сладолед може да стане източник на вдъхновение за оригиналните занаяти.

Можете подредите снимките, можете да използвате позлатена рамка. Лесно е да се правят от картон, го нарежете на фигура шаблон и боядисване на върха на акрилна боя с позлата. Ако акрил на ръка не е бил там, можете да поставите отпечатаното копие издълбани дървена рамка за снимка, както е показано на снимката.

Направете рамка от картон с ръцете си

Направете рамка от картон с ръцете си

Можете да използвате и друг чертеж, в който картон или хартия са събрани обемисти рамка елементи - оцветен структурен лак картон фото рамка изглежда като дърво.

Направете рамка от картон с ръцете си

Рамки за снимки със собствените си ръце

Направете рамка на картина с ръцете си, е много проста - за неговото производство може да се използва картон, франзели за картини, таван корнизи, или други удобни материали за вас.

Креативен дизайн на рамката ще изисква въображение и умения в областта на ръчно изработени. Ако бродирането бродерия, Валя усети и или във форма на пръчки, недостиг на идеи за интериор няма да се налага - не се колебайте да използвате стария детайла прави един ефективни композиции с помощта на цялата работна повърхност на рамката, с изключение на вътрешната зона за снимки.Как да си направим рамка на картина

Master-клас, за да направим картонена рамка в ретро стил за декорация на любимите си снимки:

Направете рамка от картон с ръцете си

 • Трансфер на рисунката до картона, той се състои от три части: на гърба и предната рамка и вътрешната част - на тепиха.
 • Нарежете елементи рамки, изработени от картон, лечение с бял грунд, а след това се пристъпи към декорацията. Обемът и структурата на състава придава дантела бинт или - то трябва да се разпространи в желаните области на предната част на рамката и покриване на най-горния слой на акрила на грунд.
 • Нарежете части от материя, които се издават за ръба на рамката, и тя се оттича в отворения леко загрята фурна.
 • Работата по текстура рамка паста и спрей боя над шаблона на върха на малко pripylite бял грунд, за да се "износва" него.

Направете рамка от картон с ръцете си

 • Готови части на рамката са залепени заедно с вътрешността на едната страна е оставен свободен, което е мястото, където да поставите снимка.
 • Сега рамка картон е почти готова, можете да се придържаме към гърба й крак от картон, ако иска да стои на равна повърхност или нишката, ако искате да го окачите на стената.
 • Направете рамка от картон с ръцете си

  Creative рамки за снимки

  Природата дава много идея за декорация занаят - така че можете да украсите на рамката черупките, сухи клонки, сушени цветя и листа. Ефективно изглежда рамката поставили миниатюрни клонове плосък диск-spilite с диаметър между една и пет сантиметра. Те могат да се произвеждат в дървообработващи машини или закупени от майстори.

  Направете рамка от картон с ръцете си

  Използвайте, за да украсяват фоторамки, хартия може да бъде мъниста, пайети, изкуствени цветя, филц и филцови елементи. Изкуствени цветя, е желателно да се разделят пинцетите листенца и фиксира върху картонена основа, всеки от тях с помощта на лепило. В тази рамка, снимки стават тържествен и празничен вид.

  Направете рамка от картон с ръцете си

  Облицовъчни фоторамки може да бъде постигнато с помощта на всякакви подръчни материали, които можете да намерите в домашни условия. Отлично декор създаде тръба хартия, усукани цветни страници на лъскавите списания - краищата им, обезпечени канцеларски лепило или да определят ярките Конци за зашиване или конци.

  Направете рамка от картон с ръцете си

  Creative фоторамки могат да бъдат направени от конци за плетиво: рама залюлее нишката, поставяйки ги в близост и успоредно една на друга, са фиксирани с лепило. Можете да използвате конец от различни цветове, за да контрастните ъглите, шият готовата картина рамка чувствах цветя или придържаме кафе на зърна.

  Направете рамка от картон с ръцете си