Направете бик с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Тази незабравима почивка не работи по магия. Първо, за да се направи и да се грижи за всички детайли. Един такъв детайл е украсата на сватбените чаши.Чаши за вино за шампанско, за да бъде един от основните сватба декорации за маса, така че те трябва да се търси оригинален и стилен, както и в хармония с роклята на булката, костюм и сватбени цветове на младоженеца. В тази статия ще ви покажем как да се украсяват собствените си сватбени чаши.

Булс с ръцете си

Сватбени бокали и традиции

Сватбени чаши, пълни с шампанско, не само, но и дълбоко символика. Сватбени традиции, се променя и трансформира, дойдоха при нас от незапомнени времена: после спазването на церемониални спазват стриктно, защото тя е в съответствие с нашите предци, и да се гарантира благосъстоянието на семейството замъка. И сега ние сме, дори и ако те не го вярвам, опитайте се да следвате знаците.

Един от традиционната сватба е както следва: след първата наздравица, която гостите, изречени за булката и младоженеца, младите пият шампанско от един красив, празнично украсени чаши за вино, които са свързани с ярка панделка. Лентата, разбира се, символизира силните връзки на брака. И те самите стъклени или кристални чаши - крехкостта на семейно щастие, необходимостта да се съхранят връзките и отнасяме един към друг нежно.

По същата причина, има и друга традиция - да се прекъсне сватбени чаши. Това действие напротив, опит да се мамят съдба, нещо като жертва: тук отново е нещо счупено, а след това нещастие, мислейки работата е свършена, младоженците ще избегнат страна. Поради тази причина, често купуват два чифта сватбени чаши: едната на булката и младоженеца да пия на партито, а вторите ще се счупи след освобождаването на службата по вписванията, за довършителни работи шампанско му.

Булс с ръцете си

Декор сватбени чаши с ръцете си

Техник орнаменти сватбени чаши с ръцете си, има голямо разнообразие. Първо трябва да се мисли за това, което предпочитате: акрил, хартия декорации и панделки украсили живи или изкуствени цветя, циментова замазка, изработени от полимер глина, блестящи кристали или нещо друго. В идеалния случай, ако цвета на декор ще съвпадне с цветовете на сватбата, букет и аксесоари на булката. Например, ако роклята на булката ще украси червената зона, панделки и цветя, украсяващи очилата трябва да са в същия цвят или в хармония с него.

За украса трябва да се вземат най-простите чашите за вино шампанско: тя е по-евтино и по-удобно да се купи само един сет. Тогава един чифт очила без гарнитура ще бъдете в състояние да пробие в точното време и елегантно обзаведени двойка ще украсяват булката и младоженеца масата на банкета.

Булс с ръцете си


Най-добре е да се подготвят два чифта красиви чаши за вино по случая, ако една от чашите винените счупени непланирана - е в почивка шума и суетата може да се случи по всяко време.

Сватбени бокали с дантела и панделки винаги изглежда красива. Изберете цвета и дизайн вие ще бъдете в състояние да, и технологията на производство е доста проста. В този случай, тя изглежда тези очила не са само официално, но и много романтична.

Пресни и първоначалния вид очила със орнаменти, изработени от полимер глина. Клей може да извае нещо: сърдечни, лебеди, пеперуди, рози и други цветя, но тя трябва да постави много усилия.

Притеснявате декориране на сватбени чаши, не забравяйте за какво трябва да се излива в чашите. Важно е не само да се купи добър шампанско, но и красиво украсяват мача бутилка за чаши за вино. Направи го с ръцете си не е необходимо. Украси за бутилки не са толкова скъпи, както и избора на аксесоари е достатъчно голям, в добрите магазини.

В някои райони на България празнична бутилка шампанско и вино се наричат ​​"бикове": те са дори отвлечения, както и обувки на булката, а след това да поиска откуп. Пийте шампанско в деня на годишнината, а виното - когато първородният се ражда. Въпреки това, тук традицията може да варира, едно нещо остава постоянно: бутилките трябва да са две и те трябва да бъдат красиво декорирани. За "биковете" дори шият дрехи, които обикновено следва булката и младоженеца костюм.

Булс с ръцете си

Можете да си купите вече "облечени" бутилки, които ще гледат на масата също е хубаво и оригинално.

Булс с ръцете си

Фото сватбени чаши с украса: Пет оригинални идеи

Такива украса може да се направи със собствените си ръце, и да купуват в магазина. В интернет можете да намерите изобилие от възможности готов изключителен декор, който ще изглежда толкова добър, колкото ръчна работа, както и, може би дори по-добре, ако не сте любители на ръкоделието.

1. Glasses "булката и младоженеца". Те са много популярни: тази идея се превърна би било скучно, ако той не е бил изобретен толкова много възможности за оригинални технологии и прилагането му.

Булс с ръцете си

2. Боядисване на стъкло. Моделът може да бъде различен, но цветът трябва да бъде светъл и контрастен.

Булс с ръцете си

3. Очила с дантела и кристали. Когато става въпрос за сватбената церемония, дантела не се случва много. Той символизира светлина и чистота. Кристали са отговорни за тържественост, лукс и разкош. На очила дантела, подправено с пенливи кристали, и ще изглежда страхотно.

Булс с ръцете си

4. очила гравирани със собствените си ръце, за съжаление, не. Въпреки това, тези очила изглеждат много необичайни и стилни.

Булс с ръцете си

5. очила със необичайно крака. Тези очила ще бъдат доста трудно да се правят, но те намаляват степента на патос и тържественост и голям вдъхновяващо. Cartoon булката и младоженеца, които са принудени да вземат на раменете си цялата тежест на чаши шампанско, гледайки очарователно.


Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си

Булс с ръцете си