Най-добрите парцели за любовта на Наталия Степанова

Наталия Степанова заклинание

Любовта - най-важното нещо в живота ни. Ние всички мечтаем да открие Своя Единороден, за да притежава редица много щастливи и радостни дни.Парцели за сибирски лечител Наталия Степанова - най-добрият начин за намиране на истинската им щастие. Той помага да се намери на знанията и силата, с възможност за чудо. В крайна сметка, любов - чувството, че се постига не само от личните качества на човек, но с помощта на добър час.

Правописа на храна

Основното нещо - е да се намери любовник. И увеличи шанса като онзи, който е вашият обект на желание, ще пише за храна. Hex на всяка храна, за храна или напитка, специална парцел, и след това се обработва от което се нуждаете, за да омагьоса.

Този метод е подходящ за семейни вечери и корпоративни събития, както и социални събирания. Просто лечение на гласа си, и той ще бъде приложен към вас от силни връзки. Наталия Степанова казва, че ритуалът се провежда в четни дни, така че бъдете внимателни.

Наталия Степанова заклинание


Благослови Бог, хляб.
Награди светена вода
И така, че съпругът ми (име)
Завинаги да си с мен.
Кръвта в черния дроб,
Сол в храната,
Твоята плът в мен.
За заключване на клавиатурата, език.
Амин.

Това е древно заклинание, което се използва от огромен брой хора. Ефикасност с истинска вяра в силата на думите.

Конспирация за помирение

Ако вече сте се обичат и са обичани, но в личния си живот са чести кавги. тогава не се отчайвайте - използвайте парцели на помирение, за нормализиране на ситуацията, възстановяване на равновесието на любовта. По-долу е най-ефективна по мнението на сибирските лечител конспиративни престъпления, кавги и недоразумения.

Аз not'm изгаряне на свещи,
И две сърца свързват
Хляб и сол на масата,
На добър обитаване, от семейното богатство. Амин.

През следващия ден ще трябва да чакам за топлина в отношенията и взаимното разбирателство. Resort за помощ конспирация трябва само в крайни случаи. Ефективността на ритуала е висока само когато го използвате възможно най-пестеливо.

Наталия Степанова заклинание

Сюжетът на ревност

Стрелките огнено сърце ревниви
Не е забито в земята,
На хората са разбити,
Душата е извадено,
Животът е разделена, тялото страда.
Така че би тези стрели летяха покрай
При висока смърч на гнило блато
В сухо гората до ревност вдигна и двете си ръце. Амин.

Прибягват до този метод може да бъде всеки четвъртък. Думите се четат във водата или друга напитка. Тя трябва да се пие след съпруг или млад човек.

Наталия Степанова съветва с помощта на тези три ритуал, при спазване на силата на природата и енергията на Космоса. Бъдете внимателни и съсредоточени, колкото е възможно, да се прибягва до тях. Желаем ви късмет в любовта и взаимоотношенията. Нека любовта ще бъде за вас източник на топлина и добро, и не разочарован. Бъдете щастливи и не забравяйте да кликнете върху бутоните и