На свободна практика, това, което е

На свободна практика, това, което е

На свободна практика (акцент върху "А") е дело на принципа на "свободен артист", когато работникът или служителят (това обикновено е дизайнер, копирайтър или програмист), която търси поръчки и клиенти, а не на работа и без да има нужда да ставам всеки ден, за да 7 сутринта и дълъг и уморителен път в офиса. Подобен служител, се нарича свободна практика. Много съвременни преводачи на свободна практика, които работят в специални служби на съвместния труд - съвместна работа.Днес светът е постоянно нарастващия брой на свободна практика, защото в Интернет дава възможност да не стои в машината в продължение на 8 часа и не трябва да седи в прашен офис, както и да работи за "намери разиграна приет." Като общо правило, плащане на свободна практика се извършва веднага след приключване на поръчката и в много случаи, електронни пари, тъй като клиентът може да седне, да речем, в Москва, на свободна практика, например, в Хабаровск.Слово на свободна практика (безплатно войн Спиърман) за първи път е използван от Сър Уолтър Скот в романа "Айвънхоу" и се отнасят до цивилни войници. Днес, на свободна практика се борят най-вече с Photoshop и Javascript.

Знаеш ли, когато бях там думата Freelance прости думи, нейният превод и смисъл.
Моля, споделете връзката "Това, което е свободна практика?" С приятели:

Какво е за околната среда?
Условия (акцент върху "U") е моментно "сплит фактори", които определят състоянието на пазара или на ситуацията в тази страна.

Какво е продажба?
Продажба (произнася се "Sail") е английска дума, която означава просто "продажба" и се използва активно.

Какво е БВП?
Съкращение от БВП в икономическата теория означава "Брутен вътрешен продукт". БВП се изчислява като стойността на парите.