На MPG-тласък развод недвижими пътнически мнения и независим биокатализатор тест гориво

В резултат на последвалата дискусия, един от продавачите на продукта го предложи да ме за тестване, и аз със сигурност се съгласи! Исках да получат своето, независимо от използването на MPG-Boost.• реалните икономии на гориво с до 25%,
• увеличаване на капацитета на двигателя на автомобила си,
• намаляване на вредните изгорели газове.
• премахване на вредни почука и шум в двигатели
• Намаляване на клапаните
• удължаване на работата на свещи, дюзи
• подобряване на разпределението на влага

Каква е реалната ефекта от УПОТРЕБА MPG-BOOST?

автомобил:
ВАЗ-2106 в отлично състояние (двигател 1,6l. Карбуратор, електронна система за запалване, компресия 12-11,5-12-12, масло XADO двигател semisynthetics). Преди провеждането на тестовете за STO коригирани СО / CH - двигателят е създадена на власт, а не на спестяване. В динамика аз загубих, но СО / CH върнат към нормалното (което не прави в името на науката =)).

Условия на работа:
По време на изпитването, MPG-Boost автомобили, работещи в режим на градско шофиране (движение из града, за да работят - работа - по работа). Загряване в сутрешните primerno1-1,5 минути, а след това да започне движението. Опитах целия изследвания продукт да се придържат към едни и същи условия на работа. Когато имаше големи студове или неизяснен след обилен снеговалеж на пътя - колата не е била използвана.
Горивото, използвано:
За да се елиминира влиянието на качеството на зареждане с гориво, в помпата винаги заредено Belneftehim (Belarusneft) A-92 бензин.

Процедура на изпитване:
Почти най-важният параметър, който ме интересуваше - това е разход на гориво. гориво се излива на порции от 20 литра (две такива части съдържат конвенционален резервоар - условно, тъй като всъщност обемът на резервоара на моята машина 39l.): Следната процедура се използва за измерването. Добавката се прибавя директно към резервоара преди напълване в пропорции, препоръчани от производителя. Т.е. първоначално излива в 20л резервоар, след известно време - дори и 20 литра (40 литра наведнъж не е включена), след това колата отива на спирката (гориво, произведено изцяло), като същевременно отбелязва пробег на пълен резервоар, който позволява да се изчисли консумацията на л / 100 км. Автомобилът е оборудван с газова инсталация, което позволява на газа да карам до най-близката бензиностанция (1-2 км около града). Добавка - пълнене бензин - изчисти пробег на 0 km - по пътя към резервоар пълен поколение бензин (40L). Техниката, разбира се, се сближат, но ви позволява да се направят някои изводи.


Също така в края на всеки резервоар бяха проведени измервания на СО / СН. Всички измервания са извършени по едно и също станция проверката от един и същ специалист. (Специални благодарности на (броят няма да говорим за служителите на гарата) за тяхното разбиране и да помогне!).


Като цяло, тестът се прекарва 6 пълни резервоари (40 литра) на гориво - първи резервоар без MPG-Boost, след това 4, резервоар MPG, и един резервоар на чист бензин.

Разход на гориво: спестяване при прилагането на MPG-Boost варира от 2,99% до 5,22%. Максимални спестявания от 5.22%, получени по някаква причина на 2-ри резервоара.

Какво е FFI мнения