Можеш ли да млечница от любовница, форум на съпруга си

Аз също страдал ужасно млечница или друга fig..ey от която сърбеж (не винаги Е-млечница понякога друг byaka). Просто почти всеки месец на лекар побягна. И тогава там е бил болен от дълго време в болнични легла, хирургия, извършени на гърба му. Искам да кажа, да прави секс с мъжа си не беше и докато бях болен, и докато аз се възстановява от операция. И ние отново започна Trax. Ся, отново bl..ya сърбеж. И аз сериозно се очаква, че огромното количество лекарства, които аз инжектирани, се влива, от таблети, за да започне отново млечница. Но у дома след операцията месеца и половина са минали и всичко е наред, докато сексът е да започне отначало.


От мъжете е всичко (те дори имат, че и ние страдаме,

Аз предаден на RFP, няма нищо, само млечница. Но никога не съм, че не е! Как да се получи съпруга на чиста вода. Той отрича всичко.

Предадох на ПзУ, няма нищо, само млечница. Но никога не съм, че не е! Как да се получи съпруга на чиста вода. Той отрича всичко.


Баба глупак няма значение какъв глупак на тази жена.

ООД, един интелигентен човек. и къде.


Когато той е бил член ен в латентно състояние, на препуциума се смъкна над главата си. Между тях е вид празнина кухина, както и между очната ябълка и клепача, същият принцип. Това е, когато фунгите и забавено, и ако не се за дълго време с откриването на главата, след това се развива. Аз съм запознат с тази среща (рядко се измива)))). Същата ситуация съпругата третира млечница, както той го слага обратно. Ние се справи с това, че 3 пъти на ден, всички промива, намазва някои мехлем главата и пи лекарството на кандида. Е, за дълго време Ocean отстранен само в презерватив. Отне 3 месеца, но сега и двамата добреАз предаден на RFP, няма нищо, само млечница. Но никога не съм, че не е! Как да се получи съпруга на чиста вода. Той отрича всичко.


Нещо, което не съществува - това не е фактът, че тя никога не е се появява. Семейството ни по женска линия, за съжаление, е случаят обикновено наследствена. По-рано някой демонстрира, някой по-късно ((Така измъчван периодично Имунитетът отслабва от стрес или някои от тях, или микрофлора прекъснати. - И на новия (((
Разбира се, вероятността, че заразени любовница. Но това, което е млечница е "вашата" - от отслабен имунитет, стрес, неправилно хранене, или затваряне на прането - доста вероятно.

След секс MCH напоследък постоянно използва Miramistin. Мен това е неудобно. На въпроса "защо", той казва: "така че е необходимо." Може би му се, че нещо не е наред? Или може би той не ми вярваш? Бях в клиниката, аз предадох анализи, добре. Причини да ревнува не дал. Съжалявам, че тази тема не е намерил pozhhodyaschuyu

Мрежа издание «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)"

Информация за връзка с правителствени агенции (включително, за Roskomnadzor): woman@woman.ru