Москва Регионален консултативен и център за деца Отзиви за диагностика - София, ул


35. общия среден Оценката на 2.8

Скъпи служители консултативен диагностичен център. До теб е невъзможно да се измъкне сам! Педиатър даде направление за нефролог. Запис моля! 8-985-774-50-07 отношение, ВероникаНе мога да се измъкне сам! Местен невролог изпратено до вашия klinniku, натоварена седмица! Как да се регистрирате онлайн? Помощ, ако обичате

Моля, кажете ми имам vidnazhitelstvo muzho ми арменски гражданин също е детето ми е роден в Москва в политиката му се, можем да QUAM papast на PRIOME чрез посока

Скъпи служители на регионален консултативен и диагностичен център в Москва за деца, които наистина не се обаждат всеки един номер, на среща със специалист. В ръцете на посоката, издаден от Отоларинголог нашата клиника назначаване на аудиологът. Помощ, за да получите професионална помощ. 8.903-293-15-03 Елена.

Скъпи служители на Регионална Консултативната Москва и Центъра за диагностика, не могат да се обаждат на всеки номер. Помогнете да направим една среща с педиатър

Скъпи служители на Регионална Консултативната Москва и Центъра за диагностика, не могат да се обаждат на всеки номер. Това е просто един порочен кръг -Това. Дете режисиран от voinkomata, каза спешно, призовавайки всеки ден за изминалата nideli, пишете на невролога Оксана 9645532500

Записване просто не е реалистично. Опитвам се да се запишат детето в продължение на 4 седмици. За да не се ползват.
Обратна връзка на официалния сайт също не! Вероятно вече си струва да се оплаква в областта на здравеопазването.

Всичко е безполезно да се обадя е невъзможно, също така е невъзможно да се запишат чрез своята клиника. Оплакване за губернатор Vorobiev А. Това е по-надежден начин, дори и ако те прекарват там proverochku и предизвикване на поръчката, ако те самите донесе дъха фон. Безплатно общежитие Контактен център на област управител на Москва:
Телефон: 8-800-550-50-30

Изпратени детето си месец в болницата по отношение gemogimomy, не мога да се измъкне сам, аз не живея в близост до град светлина върху Красноармейск Москва. Запис моля моят номер 89169451730 Наталия

Е насочване към грижи специалист по ушни, че не е възможно да се измъкне сам, може да пише, Чернова Милано 3 години (загуба на време е необходимо да се носят мобилни телефони), телефон 8903741 88 '27 Shchelkovo

Моля, кажете ми, ако имаме дете на 2 години от многократно, изпратени за консултация Пулмолог дойдохме с кръвни тестове, които могат да се видят ясни отклонения, които се нуждаят от по-нататъшно разглеждане. Пулмолог той не се обърне внимание, защото не са писали по посока на изследването и за консултация? Или по някаква друга причина?Не мога да се измъкне сам, това ще се направи среща с кардиолог за резултата от СБФП!
Набира са винаги в 14: 00 набирания, но ми казаха, че няма място, а ти се обадя утре!
И така всеки ден!

Добър ден! Невъзможно е да се свържат с вас. Спешно трябва да стигнем до уролога, посоката дадена сметка. Педиатър. Новородено бебе Биков Кирил. Помогнете, моля, регистрирайте. Контактите ми 89,629,847,471.89660721289. благодаря

Добър ден!
За втори ден се опитва да се свърже с вас, но Няма резултати! Много е необходимо спешно да се стигне до алерголог! Детето ми е на 10 месеца, за последните три месеца, ние имаме никой не може да помогне! За да станеш център на последната надежда! Помогнете, моля, регистрирайте детето си до назначаването лекар.
Моите контакти 8965146 40 94 Лариса 8903773 72 52 Artem. благодаря

Добър ден! Поставете с детето за повтарящи алергии, местен педиатър писмено сезирането на алерголог-имунолог във вашия център. За да се измъкне сам проблема. Помощ регистрирате детето си на лекар. Свържете се с 8926-3468157 Алла. Благодаря предварително.

не може да се измъкне сам, трябва да се направи среща с педиатър, поставя под въпрос нашата лекар поставя "mesadenitis"! Как да си запиша час?

Добре дошли! Скъпи служители на консултативен център по! Не мога да се свържа с вас! Можем ли да се промени? Подписахме до вас да логопед в четвъртък в 16: 30 от 17 числа, и ние можем да запиша за утре вторник 15 логопед в 14: 00 или 15: 00chasov. Благодаря Ви много. 8916-806-70-38.

Добър ден!
За втори ден се опитва да се свърже с вас, но без успех! Много е необходимо спешно да се стигне до psychoneurologist! Детето ми е на 11 години, за последните три месеца, ние имаме никой не може да помогне! За да станеш център на последната надежда! Помогнете, моля, регистрирайте детето си до назначаването лекар. Моите контакти 8916909 41 28 - Джулия.

Едуард Савинов

Регионален диагностичен център
3

Е възложено на соя клиниката за дъщеря си, тя каза - Обадете се или Go лично да пише на Центъра. I нарича чрез автоматично повтаряне на 50 минути. Обади отговори учтиво предлага избор на дни и часове.
И най-важното е, че бях информиран. "Ами ти от Вашия лекар, не е необходимо, така че той ви е написал незабавно по електронна поща. Записите в твоето присъствие чрез имащи обща програма за" лекар-лекар ", а ако е отказал, след това отидете на ръководителя. Поликлиника се оплакват, пише".

Назначения предварителни, който се проведе през седмицата
София, BG Серпухов, 62, тел. 8 (499) 236-32-63 (мулти 9.00-17.00)

* - лекарят, който е изпратил детето си в нашия център, пише го на определена дата и час чрез електронната регистрационна база данни на мед. Институция.

Достъпът до GBUZ МО "MOKDTSD" ще се извършва само в присъствието на:

2. застрахователната полица на гражданин на България (+ фотокопие от двете страни);

3. Документи, доказващи самоличността на детето на - удостоверение за раждане или паспорт на детето (+ копие).

4. Копие от паспорта на родителя, ако другата региона

Получаваме посоки в клиниката svoei
ПРЕДИ ДА НЕ Dialer за 5 dnei
ВИНАГИ зает и дъмпинг и не приемайте ТУБА
Ние спешно се нуждаем от логопед
дете на 4 години
Моля, обадете ми се запишат 89191005539 Татяна

Здравейте Не можем да ви стигнат за дълго време. Наистина трябва да се консултирате с хематолог, едно дете с увреждане. Помогнете, моля, регистрирайте.