Мокра храна за котки Premium - онлайн магазин за домашни любимци

Правилно вдигна храна за котка или куче е ключът към доброто здраве на вашия домашен любимец. Например, котка, за нормалното функциониране, изисква фуражен белтък от 100 до 150 грама и около 50 грама въглехидрат фуражи. Изчислява се съотношението на такъв обикновен човек е много трудно. Мокра храна за котки Premium хранят своя домашен любимец и той ще се зарежда за деня.Съвременните производители са изчислени всички пропорции и хранене периоди на премия мокра котешка храна за вас и всеки мощност, при условие че това е правилното приложение съдържа всичко необходимо за ежедневните нужди на животното. Например, премията се хранят Royal Canin. Тази линия е предназначена за котенца, за възрастни и по-възрастни котки. Компанията също така произвежда широка гама от Royal Canin мокри дажби за кучета.

Основните предимства на мокро Brit висок клас храни е фактът, че те са в техния състав са хипоалергенни компонент, балансирани аминокиселини, флора, надеждно защитна червата на котки. Този екстракт юка, масло от сьомга, хондроитин сулфат, цинк, мед, селен, и повече. Използва се в производството на месо от пилета и сьомга. Тази консервирана храна за котки Premium надеждно предпазва имунната система, подпомага дейността на токсините, улеснява работата на черния дроб.Мокри дажби Bozita премия в състава му съдържа свинско, пилешко месо и риба. Всички суровини, с високо качество. Освен това, съставът допълнително съдържа витамини, протеини, целулозни. Произведен премия котешка храна се подлага на строго наблюдение, което е характерно за швейцарския производител. Има отличен вкус и аромат, е любимо лакомство.

Честит Марка Cat произвежда консервирана храна за котки премия. В състава им се съчетава перфектно полезни билки, аминокиселини, витамини, месни компоненти. Отлична защита на имунната система, зъбите и косата. Идеален за животни, които са пострадали заболяването и изискват оттегляне на токсините от организма. В нашия онлайн магазин за домашни любимци, можете да намерите на кучето и фуражи за различни производители котки # 150 икономична класа, премиум и супер премиум # 059 сухо и мокро.