Мюсюлмански молитви за всички поводи за късмет, пречистване и разваляне

Как да се чете молитва мюсюлманин

Писанията на мюсюлманите - Корана казва, че ако един вярващ ще помни Бога, Той ще бъде запомнен за създаването му. И ако се търси (да се моли) на Бога всеки ден, в края тя ще донесе най-голямата награда. Това убеждение на мюсюлманите е толкова силна, че те не се колебайте да се обърнете към Бога в радост и в тъга. Те вярват, че Бог е в състояние да ги защити и да им помогне да се превърне в истинско оръжие в борбата срещу злото. И основният начин да се предпазите от всички лоши неща са мюсюлмански молитви.Силата на молитвата

Несподелена любов, страдание, самота. Има 100% бял начин да се въвеждат истинската любов в живота си! Действие амулет любов вече изпитан върху себе си много жени и мъже. С него можете най-накрая получи вярно, хармонични отношения.

Според статистиката от една пета от населението на света е мюсюлманин, което я прави втората най-популярна религия в света (след християнството). И ако по-рано често водят религиозни войни, тестване на късмета си, но сега на правото на свобода на религията е направила такава безсмислена борба.

Много хора успешно съчетават своите духовни принципи за отглеждане на християнството, исляма, будизма, индуизма и други вероизповедания. Това отваря преди всеки нови възможности за себепознание и света. Така че, ако вярваме в силата на исляма, а след това го могат, например, да се отървете от корупцията, ако прочетете специален мюсюлманска молитва (дуа).

Мюсюлманите вярват в силата на молитвите, отправени към Бог, но тъй като има голямо разнообразие от текстове за всички поводи.

Молитви в ежедневни ситуации

Как да се чете молитва мюсюлманин
Когато един мюсюлманин поставя нещо ново, то винаги да благодарим на Бога за това, което той разкрива за него дрехата и го пита, че Бог ще го предпази от бързото влошаване. Не забравяйте, че е да се спомене, а човекът, който го е създал, така че Господ му разкри най-висшето добро.

Не забравяйте да използвате молитва преди да излезе от къщата и когато трябваше да отиде в дома на някого. Изговорихме добре дошли молитва мюсюлманин показва отношение на чиято къща посещава.

Пътят към услугата на джамията трябва да бъде придружен от молитвите по време на пътуването до това свято място, преди да влезете в него и при излизането й.

Според тази религия, и храната не може да бъде взето без специална молитва. Въпреки това, като цяло е в унисон с традицията, която съществува в християнството. храна благословение и хвала на Бога за разкриването на това - е напомняне на нищожността на човека и силата на Всевишния.

Са задължителни молитва веднага след събуждане и преди лягане. Ето един пример за такава молитва.

след като се събуди

Ал hamdu liLlyahi allyazi ahyana ba'da ma Amatán Община ilyay уа-чи-н-nushuru.

Настоящият текст хваления на Аллах, който е бил в състояние да съживи хората след убийството (на сън, подобен на смърт).

Ал hamdu liLlyahi allyazi'afani dzhasadi Fi уа-га Рада alyay Рухи уа би dhikr дали хи азин.

Този текст е Слава на Аллах, който е в състояние да лекува тялото и възстановяване на духа на човека, за да бъде в състояние да го споменавам.

Молитва за семейството

В мюсюлманските страни, семейството са много уважение. Доказателство за това е малко количество остатък. Не е изненадващо, че има примери за молитви, които имат за цел да донесе късмет, просперитет, благополучие и мир в семейството.

Как да се чете молитва мюсюлманин


Преди да създадете свой собствен семейството, мъж или жена, като се обърна към Аллах за помощ и връзката им съдба на избраните (избраният). В същото време това е предвидено, че бракът може да се осъществи само в случай, че тя се превръща в основа на увреждане в този живот и в другия свят. В противен случай, за молитва към Бога го посочили един човек, който може да се превърне в духовен стълб от двата свята.

След сватбената церемония се проведе в предната част на интимност също трябва да се чете специална молитва. Това не се произнася за да призове късмет, и на Господа, ще се предпази от Сатаната по време на полов акт и пощадени от лукавия, който е роден в резултат на полов акт.

Децата също са много ценни, но тъй като тяхното здраве и защита, както е предмет на няколко свещени текстове.

В резултат на това децата често плащат молитва за сигурност, която е в състояние да ги предпази от Сатаната, потенциални опасности, както и уроки (разваляне). Ето един пример за молитва за младата жена.

за млад

Барак ла illallah QW Island barracks'alyay QW-уа-Kuma Jama'ah Bajina Fi хай-Рин!

В текста на Аллах иска да благослови младите и да го изпрати своята благословия, и обединение на двойката за добро.

Молитва за времето, докато пътувате

От Мюсюлманите вярват, че всичко, което се случва в света - там е волята на Аллах, те се отнасят към него като най-важните искания, както и с много прост. Например, за да се подобри времето.

Ако периодът на обилни валежи забави и трябва да кацне пресъхна, се появи на слънце, а след това произнесе по възражение за прочистване на небето с облаци. В същото време се моли той отправя молба към тях да се оттегли в планината, за да се хвърли на блажения влага, когато е необходимо: да се хранят реки и подобряване на растежа на дърветата.

Разбира се, молитвата е задължителна при планирането на събитието и прилагането на пътуването (пътуване). В същото време, специален текст се произнася да бъдат благословени преди да се качите на превозното средство преди пътуването и след всичко свърши. Това ви позволява да се обадите на късмета си и успешно завършване на този важен случай.

Задължително благословия придружен от напускането на някой на дълъг път. И ако пътят няма да е лесно, или имате някакви проблеми, винаги можете да се консултирате със специална молитва към Господа, че той може да предпази от възможността за зло.

По правното основание за този, който е тръгнал на път или просто да излиза от къщата:

Astaudi'u-кръстник-Аллах allyazi ла tady'u vadai'u-ху.

Превод: "Аз ви повери на Аллах, който не позволява да му дам си загубил на депозита."

Молитви от повреди и уроки

Един отличен начин да се отървете от всяко отрицателно въздействие от външната страна се считат за мюсюлмански молитви против уроки. Най-голямата сила са сури - текстове от Корана. Благоприятното въздействие на тази свещена книга, се оказаха много мюсюлмански практики, които я използват за почистване ритуали и церемонии за привличане на положителна енергия.

Но това тази защита имаше повреда в сила, трябва да следвате някои основни правила:

Смята се, че пророкът Мохамед знаеше голям брой лична молитва, която помага да се защитят срещу щети. Например, тя спомена достатъчно често прост сюжет, дневната четене на която ще бъде в състояние да ги защити от опасностите и отрицателни. Ако ние го преведе на български, звукът ще бъде, както следва:

"Моля защита с перфектни думи на Аллах от Сатаната DASHING от всякакви животни и отровни змии, от уроки."

Ако трябва да изгони всички зли духове или да се отървете от негативната енергия, като изпрати някой разваляне може да прочете откъс от сура "Вярващите". Силата му е толкова силен, че се смята, че ако много религиозен човек се чете, докато за гледане на планината, го счупи на две.

защитна амулет

Един отличен начин да се предпазите от щетите и други негативи са sabab. Те представляват малки Корана знамения (знамения), които са записани на лист хартия. Това парче, като ги съхранява по специален начин, е в състояние да изчистите негативната енергия и за дълго време, за да защити своя собственик. Но за това, че на специални условия трябва да бъдат изпълнени:

  1. Sabab създаден само от хадисите на дует или Корана стих.
  2. Как да се чете молитва мюсюлманин
    Писане трябва да се прави само на чист лист хартия и мастило, както е чист.
  3. В този случай, се използва една фраза, чието значение не разбирате, не е желателно.
  4. В процеса на пишеш трябва наистина да вярваме в това, което правиш, по силата на талисман срещу повреда, която създавате.
  5. Ако го направите sabab за някого, трябва да разберат, че това не е панацея. Това е инструмент, който използва Аллах да ви помогне.
  6. Ако мислите, че самата sabab ще оздравее или преодолеят всички пречки, тогава знаете, че това е - грях според ислямските канони.

Надяваме се, че тези знания ще ви помогне да се предпазите от измами и измами, които сега са често предлагат своята помощ, за да се създаде sabab. В същото време те нямат истинска вяра, а дори и не се интересуват от елементарните правила, които знае всеки вярващ. Отделения, създадени от тях, можете да донесе късмет и може да ви навреди. Така че не вярвам в думите на един човек, който твърди, че той е велик магьосник, може да ви защити с помощта на Корана или това е да се чете бъдещето си. Имайте предвид, че последният е напълно забранено в исляма.