Mikki Maus - очарователен характер

Мики приятели с Доналд Дък и пате има домашен любимец - куче Плутон. Mikki Maus Mouse влюбен Мини (мишка-момиче). Мини и Мики са много сходни, и боядисани в същия стил.Първата серия с това невероятно интересни герои са били създадени от аниматор А. Ayverksom, който говори в интервю, че е избрал шанса за герой на мишката. В студиото, където той е работил, аз започнах много мишки, и това е, което го подтиква да използва животното като прототип на нов герой.

Как да се запишете на Мики

Започнете живеят любимите си герои

Първият изход на екрана се счита за една карикатура, "Steamboat Willie" 18.11.1928 година. Все пак, това е спорен момент, тъй като той е от друг анимационен филм, където Мики се появи през май. Каквото и да е, на 21 май тази година, американската Дисни патентована новия си герой.

Анимационен филм "Steamboat Willie" беше един от първите филми със звук. След поредица от неуспешни версии на неми филми Uolt Дисни решава да направи в анимацията оригиналност. Този оригинален и конкурентна иновация е звукът.Интересното е, че първата мишка е имало Disney маркови бели ръкавици, но по-късно през 1929 г., а той ги облече. Това е един добър начин да тръгна ръцете на черен цвят на тялото. Бели ръкавици са подобни на детски ръкавици, които бяха популярни през тези години.

Различни герои анимационни филми Мики Маус

Mikki Maus е служил като обикновен мишка във филма Когато котката Away (когато няма котка). Сюжетът на анимационен филм е едно приключение на Мики и Мини, когато котката прякор Kat Nipp отишъл на лов. Отличителна черта на този филм е, че Мики и Мини са били с размерите на обикновените мишки, но не и с човека, както обикновено.

Мики като нелеп човек, който се опитва да се грижи за Мини. Мини също се интересуват Черно Пийт (котка), който също се грижи за нея. Мики изглежда като мъченик и герой, който зрителят трябва да съчувстваме. ( «The Barn Денс» 14.03.1929g.).

Мики от казармата

В анимацията Barnyard битката (04.25.1929 г) Мики воюва на бойното поле на мишки срещу котки. Основният опонент стои все същата Черно Пит. Каски котки са сходни с униформите на германската военно време Първата световна война. Мишки като припяване известен мелодия на Гражданската война в САЩ.

В анимационния филм Jungle Ритъм (11.15.1929 г) Мики пътува до Африка на слон, лъв и се среща с мечка. Лъв и Имайте готов за бой, и Мики играе песен, и всичко се успокои.