Маркетинг като акцент

Никога не съм се съмнявал в правилността на произношението на думата, защото от дълго време, че това правило, но мисля, че този пост ще бъде полезно да прочетете за тези, които се съмняват в правилността на словото.Нека да видим, какво е солта тук? В качеството си на преводач по професия, аз знам много добре, че думата маркетинг на английски език има акцент върху първата сричка. И с право! По същия начин, като например хокей (хокей на руски), футбол (футбол на руски), икономист (Икономистите на руски), и т.н. Както можете да видите, подчертая български и английски версии на едни и същи думи, не е задължително да съвпадат.

До преди няколко години, акцентът в думата "маркетинг" се счита за добър, колкото първия и на втората сричка.

А сега, нека да включва здравия разум. Кажи ми, това е наистина толкова важно? Необходимо е в името на ударението да се размножават противоречия, обида и хвърлят кал? Дали това точно това, което ще доведе до успех в бизнеса? Съмнявам се.

Да бъдеш грамотен е несъмнено много важно! Въпреки това, аз познавам хора, които, без да се налага всички идентификационни данни или степени, търсят огромни бизнес резултати; Аз също знам, хора, които, след като три градуса, по някакъв начин да свържат двата края ... тя не е в грамотност, а не броя на дипломите, това, което е важно, е това, което е вътре!

Понякога дори по време на семинара могат да бъдат чути от някои начинаещи критика на говорещия, което не се ограничава само до това, което той казва, за това как той се казва, какви грешки са направени, където заеква, и т.н. Жалко е такъв човек, защото той е прекарал време и пари за нищо, не искат да учат и да усвои информация, и като желание постоянно да се критикува всичко и всички.

Ако искате да успеете в мрежов маркетинг, не обръщат внимание на тези, които ви критикуват! Както е посочено в законодателството на всяка стопанска дейност, ако говорим за - това означава, че има нещо, което са!

Не е толкова важно колко добре се изразят мислите си правилно първи път поглед към плана за човек на маркетинга и ще проведе презентация, най-важното - е, че се предприемат действия! И действието е известно, за да спечели и страха, и се съмнявам, и невежество, а дори и съмнение в себе си.

Ако се върнем към "търговия" думата - не си правете труда, което казвате е така, както желаете, и ако някой реши да те накажа, не споря, просто се усмихна в отговор на него, и след това да продължи да се движи към целта си. Всичко, което добре!

Прочетете я и си спомни думите на песните Potap и Nasti Kamenskih "в нашата област, не се обаждайте, и да се обади :)". Също така мога да смесвам :)Някак си думите "маркетинг" и "пускане на пазара", не се притеснява - как да кажа, така да се каже :) Критиците не се намира.

Светлана, и върши добра работа, че не се притеснява! За сметка на острова, нали ударение на думата на български език, за съжаление, се счита за акцент върху първата сричка, т.е. - "Бали". Въпреки, че трябва да бъда честен, аз и най-приятно да се каже "Бали"

Тук е нашият велик и силен български

Анастасия, благодаря за отговора.
Защо за съжаление - това няма значение как е точно за мен. Аз ще се опитам да говоря правилно :)

Анастасия, напълно съм съгласен с всичко, което е написал. Между другото, аз съм живял в Канада в продължение на 10 години и започва да общува с bolgarskogovoryaschimi преди около година, според службата си, а по-скоро бизнес. Аз забелязах, че се дължи на факта, че хората не говорят английски, направи много грешки и акцентирате объркан и не е правилно произнася думите. Струва ми се, че много думи от английски на български език дойде, особено през последните години. Аз лично обичам да говоря правилно, но със сигурност успехът не е засегнато. И разбира се, това не е причина да се излива кал по някого.

Анастасия, разбира се, че ще бъде страхотно, че звучеше десен реч, особено от устата на лидери, които са "излъчване" на широката публика.
Но от друга страна, как много велики хора са създали много открития и постигнати отлични резултати в бизнеса, без да имат подходящо образование.
По мое мнение, най-важното, разбира се, това, което казвате и какво delaesh.Seychas разведени много подпалвачите и празнословци който енергично се насърчават и критикуват всичко, което така че те zametili.A отърси от тях тази "вербална боклук" и ще видите, че това хора го представлява.
Анастасия, обичам това, което правите и как го и rasskazyvaete.Udachi пишат и няма да се обърне внимание на произношението на думата маркетинг: ще rezultat.Pravda?

И в първия си курс е било така. Отговорих в клас и публикуван на "принципите на гражданското право". Един от принципите е - на принципа за конфиденциалност (на украински konfіdentsіynostі). Учителят ме коригира "KonfіdETsіnostі". Поправих го аз, "KonfіdeNTsіynostі". Той ме коригира "KonfіdETsіnostі". Отново поправих го "KonfіdENNNNNNNNNNNNTsіnostі". Въпреки, че съм бил прав - учителят постоянно си го спомням. Това е урок за цял живот. Дори ако хората са грешни - това няма значение. Ако им дадем шанс да се измъкнем с достойнство (не коментира), интелигентни хора, ще ви благодаря. Тъп мнение не трябва да е от значение. Във всеки случай, това, което има значение, не е кой е прав, и че това, което е вашият резултат. Освен ако, разбира се, целта ви - ефективност

Анастасия, различни теми, които са повишили. Е, сега всичко е ясно с този маркетинг. Въпреки това, от устата на лидерите, например, региона Томск в различни области, многократно съм чувал: в dvuhtysyachi петата година ... или конкурентоспособност или експерти, а не експерти ... наистина искат да ги подобрят, дори досадно ... Но ... както е посочено по-горе, талантлив в това и да успеят Вие не сте се забрани!

FNDRIY ПАВЛИК Лвов

Ако pridirayutsa такива дреболии
Това означава, че повече нищо

Екатерина II в словото на 4 букви, 5 грешки и не й пречи да е коя е тя. Така че не се обърне внимание на тези хора, които, вместо да е въпрос на гледане и търси някой и за нищо да критикува!

И аз винаги беше неудобно да говорят на маркетинг, маркетинг и звучи добре :)). Въпреки това, смисъла не се променя.

Благодарим ви за "търговия", като в същото време научих, че в края на краищата "каталога".
За пари. Руската дума стрес: Пари, пари, пари (парично остаряла.) (На същия сайт, за пускането на пазара)
Благодаря ви за вашия блог, Настя! Тук, в допълнение към полезна информация за пускането на пазара на мрежата и личностното израстване, а ние ще се научи правописа.
И с думи като "пускане на пазара" и "директория" са често срещани, но някак си да ръцете на речника "не достигат."