Маркетинг - какво е това и какво е то

 • Сайт-карта: какво е това и защо имаме нужда от нея?
 • Creative сайтове дизайн: Имате ли нужда от него?

  В момента сайтове в интернет има толкова много, и по този начин конкуренцията между сайтове, за да привлекат вниманието на посетителите е много висока. В жестока конкуренция печели сайтове, които се открояват от тълпата, и следователно широко използваната креативен дизайн уебсайт. • Какво е "сървър" и за какво се използва

  Напредъкът не стои на едно място, всеки ден има нови технологии и вградени в нашето ежедневие.

 • Какво е одит и за какво е?

  При създаване на сайт важен момент не е мигновен купуване връзки и одити на качеството, или както я наричат ​​- SEO одит.

 • Какво е търговска марка и за какво е?
 • Модерен маркетинг - маркетинг, че имаме нужда днес

  Светът, в който оперира маркетинг се е променило. Нови канали и технологии преобразяват медиите, чрез които на съвременния маркетинг влияе Namir, в която работят маркетинг се е променило. Нови канали и технологии преобразяват медиите, чрез които на съвременния маркетинг се отразява на потребителите. Виртуални светове като Second Life, дават нов смисъл на понятието "място" в областта на маркетинга. на потребителите.  Често, предприемачи, особено собственици и управители на малки и средни предприятия, малко внимание се обръща на маркетингови инструменти, особено ако става дума за онлайн.

 • Защо юристи и адвокати трябва маркетинг?

  Професионализъм в цялата сграда. Правни услуги са отличен пример за бизнес професионални услуги. Клиентът е важно, а не на самата услуга, тъй като много подобни предложения на пазара. Важно клиент опит, компетентността на конкретен адвокат, който ще се занимава с неговия случай. В съответствие с това колко ефективна ще се занимава с участието на адвокатска кантора клиенти, толкова по-успешен бизнес ще се развива като цяло.

 • Имате ли нужда от маркетинг 21-ви век и днес в Украйна, казва Кирил Skikevich на "Златен Propeller"

  Имате ли нужда от 21-ви век маркетинг днес в Украйна? Колко силно са съответната пазарна теории за нас стана на Запад в отговор на променящите се потребителски начин на живот? Заслужава ли си да го сега, за да се подготвят за края на "масова комуникация" в Украйна, какъвто го познаваме?

 • Защо ми е нужен уеб сайт?

  Доход расте - дойде благодарение Мегабайтове клиент, а след това всичко е наред. Той скитал дълго време на различни места, той избра нашата - полезна, необходима сайт. Какво е Негово величество уебсайт? Уеб страници, които са свързани една с друга тема дизайн и идея? Да. Единица за информация, която е лице, фирма, при условие, City? Да.