Малкият бизнес в гаража от земята за начинаещи в областта на производството на най-добрите 9 идеи, които работят с

Перспективи за бизнеса с гараж

Не е тайна, че Стив Джобс успешен бизнес роден в гаража. Той е там, че първата марка устройство «Apple» са събрани. Оттогава тя не отне толкова много години, но компанията се оценява днес на повече от 600 милиарда долара. Долара. Според анализатори, това не е границата: в близко бъдеще капитализация може да надвишава $ 1 трилион. Дейл.


Какво може да се направи в гаража

Опитът Джобс потвърждава факта, че пространството за паркиране на автомобил може да бъде отправна точка за успешен бизнес. Достатъчно е да го затопли и оборудване на производствени нужди. Основното предимство на бизнеса с гараж няма нужда да се плаща наема, което е особено важно в малък начален капитал.

Популярни идеи реализирани в гаража: случай отворен

В допълнение към сглобяването на компютри, има и много други дейности, които могат да се практикуват в гараж. Девет от най-обещаващите от които са показани по-долу.

производство на франзели

Един от най-простите идеи е да произвежда рамки за франзела. Всичко, което е необходимо за работата, това е десктоп версия на гилотина и франзела закрепване на машината. Оборудването е евтин, и да научат спецификата на производство на продукти може да бъде още по себе си (вж. Откриване Framing Workshop).

Инсталиране на системи против кражба

Този вид бизнес е привлекателен, защото тя е пряко свързана с този въпрос, което означава, че в гаража се вписва перфектно за него. В допълнение, монтаж на алармени системи за превозни средства са по-голямото търсене. Преди да започнете, трябва да бъдат квалифицирани в тази област. Това ще помогне на семинари и други подобни форми на обучение в компании, които продават алармени системи и механични блокировки за скоростни кутии.

Производство на метални изделия
Какво може да се направи в гаража

Metal може да се направи огради, стълби, врати, порти, решетки прозорец, мебели и много други. За да направите това, трябва да се оборудва малък ковач магазин: купи коване преса, рязане колело, рог и заваръчни машини. Експерти посочват, че в бъдеще ковачницата е най-печелившата вида на гараж бизнес. Разходите за стартирането на 50 хиляди. RUB. а месечният доход може да достигне до 30 хиляди. търка. Можете да започнете с малка п roduction на метални пластини.

ремонт на автомобили и бизнес поддръжка с минимална инвестиция

Автосервиз е в състояние да генерира максимални приходи в присъствието на удобен яма осветление, инструменти и опитни ръце. Този бизнес е идеален за тези, които имат уменията на ремонт на собствения си автомобил или предоставянето на подобни услуги на своите приятели.

За подобряване на уменията и да се разшири сферата на дейност, се препоръчва да преминат курсове за обучение по механика. Обикновено такъв начин на действие в областта на автомобилния и колежи предлагат избор от различни специалности (като "бюджетни чуждестранни автомобили").

тунинг на автомобили

Услуги като оцветители и изправяне коли винаги са от значение, и по-специално - на първата слана. Освен това можете да се ангажират с хромово покритие и предоставяне на други услуги за автомобилистите. За да работите нужда пистолет боя, както и автомобилната шпакловка и други материали. Майстори казват, че за да успее в този бизнес е съвсем реална. Също погледнете картината на автомобилните гуми течност (Plasti Dip Technology) и настройка на кабината на автомобила floking технология.

Производство на строителни материали със собствените си ръцеМалък магазин за производство на строителни материали е възможно да се постави в гаража. За да се произведе, например, една керемида. vibrostanok необходимо, и набор от форми за душ, примеси, гипс и багрила.

Какво може да се направи в гаража

Да се ​​занимава с производството на големи материали като градивни елементи, имате нужда от допълнителна стая за организиране на склада.

Ако гаража е отделен от къщата и пред входа има достатъчно свободно пространство, което можете да направите голяма сезонна продукция през лятото, например, да произвеждат блокове от пяна. Или произвежда целогодишно Лего тухли.

Услуги в областта на "сходимост"

Като правило, в големите градове има недостиг на търговски обекти, които предоставят подобни услуги: намиране на добър стопанин, шофьорите трябва да стоят в дълги опашки. Това се дължи на факта, че броят на автомобилите расте по-бързо, отколкото разработването на този бизнес.

Добре е да бъде в състояние да се коригира "сходство колапс" за започване на собствен бизнес не е достатъчно. Вие трябва да закупите добро оборудване, което струва около 500 хил. Разтрийте. В допълнение, в гаража трябва да се намира в непосредствена близост до оживен път и е удобно да пътуват, да бъде оборудван.

Осъществяване малки мебели

Говори се, че един от най-големите български фирми, занимаващи се с производство на мебели, започват в нормален гараж. Това не е изненадващо: да се организира малък магазин за мебели в такива обстоятелства - не е толкова трудна задача.

Какво може да се направи в гаража

Като за начало, можете да направите един стол или столове, направете тапицерия. С малък обем от работа, за да се справят дори и двама души. В бъдеще, бизнесът може да се разширява. Според експерти, мебелите - един от най-добрите ниши за започваща бизнесмени. Производството има добри перспективи, ако за установяване на продажбите, а след това след 1,5 - две години можете да отидете на следващото ниво и да наемат пълноправен цех за производство на различни части от мебели. Също така не забравяйте за уникалните бизнес идеи и изработените мебели. Например, детски мебели дизайнер Lego лодка или мебели. веднага намери своя клиент. Защо не се предлагат своя уникален дизайн на мебели?

Ново: Интелигентна стартиране

Въпреки привлекателността на производството на гаража, най-голям интерес в момента е иновативен бизнес. В типичен автомобилната кутия ще бъде достатъчно място за разработването на прототипи, които след това могат да бъдат представени пред потенциални инвеститори.

Пускане в експлоатация основно се свързва с компютърните технологии: различни роботи, компютърна техника, нов софтуер и т.н. Въпреки това, в зависимост от зоната на интереси на стартиращи компании, изобретението може да включва всяка друга област, като лекарство.

стартиране успех се осигурява от инвеститора, така че да започнете да го правите, което трябва да търсите възможно най-скоро. Тук можете да публикувате дизайн на панаири рисков, да създадете свой собствен уебсайт, посетете специализирани ресурси и т.н.

Гъвкавост - най-важният компонент на успеха.

Снимка: Една малка мини сделка за начинаещи

Всеки от представените видове бизнес може да се развива в гаража, но ние не трябва да забравяме за такива фактори като цикличен. Какво е в търсенето днес, утре може да е неизгодно. Ситуацията може да се промени в резултат на загуба на интерес към продукта или появата на основен конкурент. Ето защо гараж предприемач трябва да бъде гъвкава.

Какво може да се направи в гаража
производство на палети
Какво може да се направи в гаража
Производство на строителни материали в гаража
Какво може да се направи в гаража
Основата на стартиране
Какво може да се направи в гаража
Алтернативно, зайци за разплод
Какво може да се направи в гаража
Можете да направите и продават глинени съдове
Какво може да се направи в гаража
Най-лесният начин да ползотворно използване на гаражното пространство - това е магазин тяло направи

Като се има предвид малкия обем на производство и малка сума на капитала да бъдат гъвкави, че не е трудно: предприемачът може да промени изцяло профила бързо и почти без загуба. Сега той може да се занимава с производство на пластмасови контейнери в гаража, три месеца - монтажни щори, една година - гуми, обработка и т.н. Основното нещо - да реагират на настроението-променящата се бизнес пазар.

Вие сте запознати с основните бизнес идеите за гаража - изберете това, което по-близо до харесване и възможности, а не се страхувайте да изпълни мечтата на отваряне на своя мини-индустрия.