Малка къща за котка със собствените си ръце, майсторски клас, както и как да се направи снимка на котка къща себе си

Как да се построи дом за котката
Имате ли домашен любимец котка порода, която започна да се скрие в килера и чекмеджета с бельо? Това е ясен знак, че той иска къщата му. в която той ще бъде в състояние да се поглъщат, сън или просто да седнете на ваше удоволствие, а днес ние ще говорим за това как да се направи уютно гнездо за котки със собствените си ръце.Малка къща за една котка може да бъде с различна форма, но това е по-добре да се даде предимство на една позната форма - формата на къща с четири стени. Тази къща е оптимална за котки, които живеят, защото тя е уютен и позволява на котката да се оттегли по всяко време, за да се скрие и да си почине. По-долу можете да намерите подробно майсторски клас за това как да се построи къща за котката със собствените си ръце, с подробно описание на работните стъпки.

Малка къща за една котка може да бъде избран и с по-сложна структура. Тези къщи приличат на детска площадка и често оборудван с котета. За тяхното производство се използват различни материали, от килим за изкуствена кожа. Котета. обикновено е гъста рамка навити юта или сезал въже.Материалите са избрани природни и абсолютно безопасни, не само за животните, но и за неговите собственици. Използването на съвременни материали и технологии ви позволява да създадете къщи за котки в много цветове. така, че обектът перфектно допълват всеки интериор.

Ако къщата реши да прави с ръцете си. трябва да се помни, че котките имат много по-фино обоняние, отколкото хората. Поради това, използваните материали трябва да са естествени. Това е особено вярно лепило - трябва да се състои включват органични разтворители, но без силна миризма.

Друг важен момент в изграждането на къщата за котката - тя трябва да е стабилна, тъй като котката - много предпазливи към животните, като се избягват треперещи нестабилни конструкции. В допълнение, една къща трябва да е достатъчно просторна, но не прекалено много, малко сенчесто и удобно. Котките обичат да са сами, че те не са нарушени. Размерите трябва да се избират така, че котката е удобно и да лягат и участък.

Обикновено, къщи, оборудвани с "кула за наблюдение", на които котката ще могат да гледат другите. Най-добрият височината й. - 1-1.2 m "Кулата" тази височина позволява на котката да седи тихо наблюдава хората и да се чувстват "на високо".

Интересно за ЖЕНИ: