Малка къща за котка със собствените си ръце - 10 варианта от прости до сложни

Общи препоръки за това как да се направи дом за котки

Без изкуствени материали!

Клей? Само класически PVA или всяка друга водна основа!

Както се използва лепило не трябва да отделят странна неприятна миризма, когато се суши, както и да бъде предпочитан адхезив, който е безопасен, колкото е възможно за животното, т.е. PVA и нейни аналози. Фактът, че котката може да се опита да дъвчете по залепен елемент, поради което лепилото може да получи вътре със слюнка. Обърнете внимание на това.Как да се построи дом за котката

При производството на къщата, за да използвате PVA лепило

Да не се скъпя за размера!

Разбира се, че не е нужно да се прекалява, също, но за котки трябва да бъдат получени такива, че животното може да спи като къщи за сви и се изтегна по цялата дължина. И, разбира се, дизайнът на къщата, помислете за размера на животните.

Закрепете жилищния етаж

Как да се построи дом за котката

Монтирайте нова къща домашния любимец

Ето всички препоръки. А сега преминете направо към строителството!

Вариант №2 - от картонена кутия

Ако имате подходяща кутия размер, можете лесно да го дом за котката направи. За да направите това, просто трябва да се запечата на капака и нарязани дупка в нея, за да влезете.

Но след това се отдадете на вашето въображение. Можете да украсите на наказателното поле, допълни творчески покрива картон, сложи възглавница вътре и още много други. Ако желаете, можете да замените картона на шперплат, в този случай, можете дори да създадете многоетажна структура за множество тюлени.

Как да се построи дом за котката

Къща от картонена кутия

И все пак може да се вземат стълба ниско (около един метър височина) вертикални греди кордата фолио и между стъпките, които шперплат листа, предварително ги тапициране по какъвто и да е мек материал. И по листата, които падат по-ниско ниво, можете да направите пълна къща. Така че, след като получи три в едно: и къщата на котка със собствените си ръце, и надраскване мнения и рафтове, на която животното могат да се насладят на спокойствието и градовете.

Вариант №3 - предприеме, за да приеме папиемаше

Много жени и иглени rukodelnikam запознати с тази техника. Същността му е проста: вземете лист хартия (вестници), тема, форма, която искате да повторите (например, от глина извайвам голяма риба), а след това постепенно да поставите хартия обект с помощта на PVA лепило. В резултат на това вие получавате солидна многопластова структура на желаната форма.

Когато всичко е сухо до, от една страна с нож изрежете отвор за котката. Според вестника, разбира се, ще намерите една и съща опаковка, тя се срязва и да получите всички вътре плат един от по един. В окончателния пакет дойде на себе си, той ще получи никакви проблеми, тъй като първият слой е поставете чрез вода вместо лепило. На следващо място, за да се даде на бъдещия дом за Майк Фарли малко суха, след това obkleyte няколко повече слоеве на пространството вътре.

Как да се построи дом за котката

Къща, изработени от папие маше. Остава да украсяват

Вариант №4 - от гофрокартон, но малко по-различно

Вземете нормално велпапе и го нарежете на ринга. пръстени са залепени, а след това един по един, а след това се приберем в къщи-черупка като охлюв. Можете да намерите снимки на подобни проекти, по-ясно да се види как всичко изглежда. За да работите само трябва лепило и самата картон, и резултатът е един много оригинален и интересен.

Как да се построи дом за котката

Къща от гофрокартон

Вариант №5 - триъгълник на шперплат и килими

Къща за котката със собствените си ръце, за да се направи много лесно, само на ъгловия профил, винтове, килими и шперплат. Вземете три правоъгълника от шперплат, уверете се, под формата на триъгълник, профил и закрепете с болтове, а след това да вземе задната стена на шперплат във формата на триъгълник.

След това получената структура obsheyte килима - и е готов, можете да вземете вашия домашен любимец да се работи, да ги оцени.

Как да се построи дом за котката


ъглов профил
Как да се построи дом за котката
винтове
Как да се построи дом за котката
материя за килими
Как да се построи дом за котката
шперплат

Вариант №6 - прост дизайн за тези, които знаят как да шият

Но какво, ако искате да се отговори на въпроса: как да се направи красива и удобна къща за котка със собствените си ръце, тъй като има шевна машина у дома? Сега кажете, тук се справят дори и за начинаещи!

Така че, да вземе гъста естествени материи и експандиран полистирол (пореста гума може да бъде) с дебелина около един сантиметър. На хартия вземане на образци, стена боя преди и задната част на къщата. Ако имате малка котка, можете да вземе размери са, както следва :. Ширина - 45 см, височина - 35 см, височина на триъгълното покрива направи около 30 см в предната част на модела правят кръг деколтето на входа.

Всичко се прилага моделът на плат и маркират, ние се нуждаем всеки елемент от двете части. След това вземете пяната, а също и да маркира само намаляване на всички страни с 1 см за шевове. На следващо място, ние събираме прост сандвич: вземете тъкан, ние го поставете върху полистирол, както и в началото на едно и също парче плат. Срязването на детайла на машината и са обвити в зигзаг начин.

Но с тази част, където дупката, за да се направи по друг начин. На първо място, ние поставяме само на две парчета плат на върха на една от друга, маркирайте кръг, този кръг се шие по зигзаг начин. След това внимателно изрежете вътрешната част на кръга, шевовете, разбира се, не боли. Свиващите стомаха, ние поставяме пяна вътре и ушити по контура. Така ще имате дупка със скрита шев, чист и красив.

И остава само да се съберат. За да направите това, всички парчета са зашити заедно с обикновено конец, а след това полученият продукт е свиващите стомаха отвътре навън през входа. Така че можете да получите мека и много удобна къща за котка със собствените си ръце, което няма да се мотае наоколо по шевовете. Освен това, дори могат да бъдат измити, ако е необходимо!

Вариант №7 - от вестници тръби

Можете да отидете на още по-сложни начини и да приеме една тръба вестник, което прави на хладно домашна котка. В интернет можете да намерите много примери за това как занаятчии навити вестник в тръбата, а след това, като че ли от лоза, плетат красиви кошници. Ние също заемат тази техника, само не произвежда кошница, а къщата за котка със собствените си ръце.

Как да се построи дом за котката
Засядане вестникарска хартия рула
Как да се построи дом за котката
Къща на вестниците тръби

Вариант №8 - носилка кутия къща

С други думи, той се нарича затворена тоалетна за домашни любимци. Въпреки това, не го третира като пълноправен къща е по-тоалетна, а не жилище.

По този начин, от кутията, ще трябва да се изгради. Да, да, по обичайния прозорец с достатъчна големина (30 до 50, по-добре е). Ако няма такава, можете да погледнете IKEA и други големи магазини за мебели. Или можете да си купите от MDF плоскости за мебели и за събиране на горепосочените.

Кутията е разположена така, че капакът е на върха, след това Scrollsaw една от малките страни. На следващо място, ние поставяме в килима или друга носилката, сложи таблата - и готово, не е особено необходима след това дори къщата котка с техните ръце рисунка.

Как да се построи дом за котката

Е, след това се промени по ваш вкус. Може да се монтира върху вътрешната стена на лъжичка, можете да връзвам долните колела, за да слагам в ножница на цялата структура оцветен плат, направи меки колани, така че в крайна сметка се оказа нещо като табуретка или банкети. Като цяло, има толкова много идеи. Между другото, като затворена тава могат да бъдат събрани от старите шкафове с отваряне на вратата. Просто изрежете от пъзела в отвора на вратата, вътре тавата - и сте готови!

Вариант №9 - къща с острене на нокти

къща Cat с надраскване мнения със собствените си ръце - като необходимо нещо, защото Много котки с течение на времето започват да се скъса всичко, което попада в обхвата на своите нокти. Kogtetochno собствените си ръце го прави много лесно: вземете дървена или пластмасова поле, което просто увити здраво канапа или друга дебело въже. Само не прикачите рулони нокти!

Как надраскване комбинира с жилища? Да абсолютно всяка комбинация! Вземете лист шперплат, задайте самата къща, с него полюс с острене на нокти, и след прикован мек диван. Всички много прост дизайн е готов! Можете просто да прикачите себе си към корпуса на острилка, изграждане на комплекс многостепенна структура, поставете чесане пост за жилища над нея - като си сърце желае!

Как да се построи дом за котката

Малка къща за котка с котенца

Вариант №10 - котка комплекс със собствените си ръце!

Ако имате много време и усилия, те обожавам вашия домашен любимец, може да се изгради огромен комплекс! Там може да се предостави и стълбища, както и монтиран на дизайна на тавана, и мека тръба, пликоване дивана и хижите в стените. Персонализирайте подредени къщи, всичко е украсяват изкуствени или живи растения и още много други. В интернет има много идеи, както и как да се направи къща на котка със собствените си ръце, и как да се изгради огромен комплекс, където можете да дори да се загуби! И най-интересното е, че не съществуват ограничения: можете да избършете работата на внушителни размери.

Как да се построи дом за котката

Feline комплекс със собствените си ръце

Изборът е ваш!

Както можете да видите, дом на Майк Фарли е лесно да се изгради, с нея можете да направите най-различни материали.

Показахме ви котка къщите, и веднага доведе десетте възможности, как да подредите дома Майк Фарли по себе си. Ние се опитахме да ви кажа как да се направи красива къща със собствените си ръце, като се започне от най-простите варианти на сложни вили елит истинска котка!

Надяваме се, че той се радваше, и сте намерили решение, което ще позволи да се реализират всичките си идеи в реалност. Промяна на предложените от нас решения, както си сърце желае, sodavaya нестандартни и креативни вили под Вашия домашен любимец.