Максим - Максим значение на името - името на историята Максим

Мъж име Максим дойде при нас от латинския език, от думата "Максимус", което означава - ". Максимум, най-великият" В България името започва да се разпространява в 60-те години на ХХ век, както и растежа се извършва с бързи темпове. Максим е една от каноничните имена на Руската православна църква, която почита многото светци с това име.Максим - черти

Максим притихват дете, това е почти невъзможно да се разроши. Предпочита да седи с часове и да играят в пълна изолация, рядко плаче, вярвайки, че сълзи - за слабите. За да се изучи наближаването на момче с голяма отговорност, а не само участва в живота на училището. Максим - изненадващо, справедлив, мъдър за годините си дете, той е амбициозен и винаги се бори за истината.

Максим - един вид и енергичен човек, здраво държи юздите на собствената си съдба. Той определя прекрасен лидер. Той е част от целта и ясно разграничение между личен живот и работа, но за да се отпуснете и да "седне на врата" не позволява.

Максим винаги е сдържан, от време на време, изглежда, че той има железни нерви. Това е отчасти вярно! Строгият идеала преплетени с нежност, така че Максим е идеалното бащата.В отношенията с жените - светъл импровизатор и мечтател. Вдъхновени от страстта той е готов за най-неочаквано романтичен жест: да пеят серенада под прозореца или да направите предложение на колене на грешното място. Възлюбени Максим никога скучно с него.

Максим - Съвместими Имена

С избора на подходящ партньор в живота, с голяма отговорност, брак за Maxim - сериозна стъпка, която трябва да се подхожда замислено. По темперамент той ще подходи представители на такива имена като Светлана, Нина, Лидия Райс, Зинаида и Маргарита. Ярки, емоционални взаимоотношения се очаква да Джулия. Трудности могат да възникнат в брак с любов, Антонина и Олга.

Известни хора на име Максим

М. Аверин - режисьор, филм и театрален актьор, М. Березовски - композитор М. Vorobiev - известен художник, М. Венгеров - цигулар М. Galkin - актьор, телевизионен водещ, Kontsevich - един изключителен математик, М. Marinin - скейтър -chempion, М. Леониди - музикант, певец.

Максим - интересни факти за името

- зодиакален осигуряване - Риби;
- планета-покровител - Плутон;
- имена на цветове - червено, пурпурно, синьо;
- Stone Charm - аметист;
- растения - фуксия, пепел;
- символ на животните - норка.

Максим детството безупречно здраве, ранното узряване, и по природа надарен с добра интуиция.