Магията у дома ще се научи на магията на водата!

магия вода

Много хора мечтаят да се учи магия. Оказва се, че един нормален човек може лесно да се научат на изкуството на магията. Но, първо, трябва да се разбере, че магията - това не е толкова много, магии и ритуали.Човекът, който иска да бъде магьосник, за да се промени. Неговата цел - тя е самоусъвършенстване и придобиване на мъдрост. Думата "магия" се означава "мъдрост".

Включете се в самоусъвършенстване - е да се развие воля, сила на духа, способността да се концентрира върху една конкретна мисъл. Това е много важно за магьосника да се развива интуицията си, научете се да се чувстват хората да разберат своите мисли. Това се постига чрез силно развита фантазия. Самостоятелно подобрение трябва да се превърне в навик.

магия вода

Обикновено, магът избира за себе си елемент, който му дава сили и енергия. Мнозина вярват, този елемент от вода. Вода - специално вещество, което, според учените, има забележителни качества. Вода изцели я правят конспирации. Нищо чудно, че начинаещи фокусници искат да знаят как да се научат магията на водата в дома си.

Важно е да се знае, че водата е придобил желаното качество на магьосника, той първо трябва да бъде на една и съща вълна, да станат приятели с вода. На водата трябва да се мисли постоянно, спазвайте неговите струи поток в реката.магия вода

Следващата стъпка - да се получи енергия от вода. За да направите това, потапяйте във вода. Във водата, е необходимо да направите, ритмични движения. Можете просто да седне близо до езерото. Но най-важното, което трябва да се съсредоточи върху ромон на вода, разтваря в нея психически. Фокус въображението си и да си представя как с водата прониква в по-голямата океаните и моретата. Само като се превърне в част от водата, тя ще даде енергията си начинаещ магьосник.

Можете да експериментирате с вода. Излива се малко количество вода в резервоар и ниска палма, леко докосване на повърхността на водата. Повдигнете и спуснете ръката отново. Тези упражнения трябва да се правят много пъти и повече от един ден. И скоро на повърхността на водата ще се огъват длан. Ето това е магията на водата. Правописа на водата може да започне да се направи. Тя е готова. За да направите това, водата се изсипва в съд и се оставя в продължение на три дни на място, където тя не попада слънчева светлина. През това време, водата ще излезе цялата негативна енергия. Сега, водата е необходимо да се каже, конспирация, заклинания, молитви, които са думи, които идват от сърцето.

уверете се, че името на човека в заговора за които той blurts. Парцелът не трябва да съдържа повече от пет изречения. Този приказен вода може да се измие за отстраняване на проклятието или уроки. Или го използва за пиене.

магия вода

Тези, които се научат магията на вода, тя трябва да се помни следното. Водата не толерира хора завижда и злото. Ставайки част от водата, ще трябва да се промени. Една силна вяра в магията на водата и чудеса - и тогава всичко ще се окаже!