Магията на пожар, работа с огън

огън магия

OGNYA.RABOTA MAGIC с огън.

Първоначална настройка се извършва с RT (събирателна точка) при anahatas среднолинеен пашкул. Магьосникът се фокусира върху кинетичната енергия и процесите, свързани с освобождаване на енергия. с трафик с топлината и т.н. След завършване на тази част, той проектира автомобила за четене от него параметри, съответстващи на тези държави. На това ниво, ще усещанията на библиотеката - обикновено на тактилни ниво - топлина - студ. На това ниво може да се възприема цвят, когато разработен аура канал 3 очите (Adjna). Но като правило, хората възприемат информацията като "хаптик" усещания в по-висока равнина. Тази точка е описан в картите таро 2 саби. Има и има описание на състоянието.Следващата точка е достигната най-TC-горе anahatas чакрите (изумрудено енергия диапазон). В този момент, прозрачна комуникация между обектите под формата на захранващи кабели с различни цветове. Поставянето на тези кабели и ги заливат с вниманието си можете да научите не само да видят връзките, но и да упражнят правото си на контрол чрез създаване или унищожаване на старите. Статус чете с 3 ки саби.

Освен това, промяна в елемент на превозното средство между света на Анахата и Vishuddha прочетете съзнание като набор от символи. Символите отразяват енергия състоянието на обекти "екструдираното" в настоящия договор. Ангажиране на съзнанието на тези символи могат да сменят местата си или да се пренапише обектите чрез промяна на тяхното енергетично състояние. Тази практика е известна като все тайната. Членка, регистрирана 4ke саби.

Следващата точка с изместване на огън (TC при Vishuddha чакра - синя енергия диапазон) води до взаимодействие с първоначалните учения на пожар. Natural Fire Spirits (Salamander) е жив съзнание и проявява поради промени в договора параметри - енергия (или проявления) Mage обажда пожарни духове влезе в контакт на нивото на съзнание и може да ги използва в определена дейност. Духовете на Огъня се виждат често под формата на листенца огън. (I като змия, състояща се от няколко сегмента).

Промяната в огън изисква концентрация и продължителна работа, но тя определено има нужда от малко почивка (това е просто, колкото е необходимо във всеки елемент) за стабилизиране на тялото в центъра на елементите. Елемент в ход не би трябвало тялото и ума, като изместване на тялото в крайна сметка да доведе до някои специфични заболявания, характерни за природните дисбаланси. Разслояване на съзнание стане достъпна само, когато магьосникът може да задържи автомобила на нивото на Анахата. При по-ниски позиции идва един процес, който ние наричаме терминът "откат", свързана с дисбаланс на биологичната система.

Всички уреди са предмет на вътрешен диалог на разстояние (бележка).

Трябва да се хвърлят в огъня сол, тамян, бял смолата, камфор и сяра, и повторете три пъти повече от трите имена на гении на пожар: "Майкъл - царят на слънцето и светкавицата, Samael - цар на вулкани, Anael - цар на саламандрите".

Как да се чувствам огъня?

Вземете една свещ, той сложи на масата пред себе си и да изключите светлината, да не се разсейва. Можете, обаче, да го направи по време на деня, но изглежда толкова комфортно. Отпуснете се и се погледнем по-отблизо на пламъка и се насладете на постоянна светлина, гласуват нюанси, но сега се обърне внимание на аурата. Поставете дланите от двете страни на огъня, на такова разстояние, така че да не се почувства топлината, но не твърде далеч. Дърпа конците на пръстите на ръцете, да ги свързваме с енергийното поле на пламъка достатъчно силно, а сега бавно се движи ръцете си и да гледат промените в огъня. Завършете упражнението, когато сте сигурни, че пламъкът ви се подчинява безусловно.

Как да контролирате пожар?

За да направите това, ще трябва всички от една и съща свещ или огън. По-добре е да се започне от огъня, е по-лесно да се работи.

Отново не се притеснявай, да се отпуснете, да се насладите на пожара. И се опитват да се идентифицират с него, да се почувства огъня, се слее с тях заедно. Опитайте се да се намерят в момента, т.е. изгори себе си по-силен, се движат в центъра на мястото, където клонът е само ангажирани, и така нататък. Когато се научите как да се контролира огъня, отидете на свещта. С него правим всичко по същия последно работи по-усилено, само защото свещта е по-трудно да се сдружават, пламъкът е много малък.

Как да хванеш саламандър?

Надявам се, че това не е тайна, че саламандър - духа на огъня?

Така че, имате нужда от голям пожар с големи пламъци и един обект, който може да бъде вместилище на духа. Гледайте на огъня ще има вече първо трябва да се види саламандър. В този случай, с цвета на пламъка ще бъде метаморфоза, аз обикновено първо да започне да забележите, че по-ниските си нива от ясно небе, точно над това синьо, след това оранжево, жълто, зелено, кръв червено, кафяво и накрая черен, а след това да видя с очите саламандър на танци може да се види как светът се променя, когато мигрират възприятие.

Виждате ли? Сега, обади ми се. За саламандър обикновено се движи всички пламъците, така че това е по-добре да бъде на една ръка разстояние от него, а дори и в най-добрия случай ще загубите вашите мигли, и в най-лошия .... Нека не говорим за тъжни неща?

Как да се хване? Харесва ли ви? Можете да го измъкне от потока на пожар, който е даден в енергийния капан и след това пуснати в обекта си, можете да примами към себе си, а след това бързо движение да грабне от пламъците и да определи своята дестинация.

Малко неща в живота, които могат да бъдат решени с помощта на пожар.

На първо място, това е много по-лесно да се запази топло, се визуализира около стълб от пламък.

На второ място, е възможно да се засили чакрите, които ги използват за отопление или като използвате sudzhok пелин пура и поглъщането на енергия в него в рамките на пламъка или прогори.На трето място, амулети с символи на огъня, ще ви помогнат да увеличат честотата на вашите срещи с музите, да го кажем просто, огънят като символ на вдъхновение - това не е новина.

Четвърто, има една група от хора, които активно използват в работата си така наречената "батерия огъня."

Пето, огънят може да се използва много прилича на кристална топка и водно огледало, с единствената разлика, че тя ще ви научи, отворете си минало, се изтеглят от съзнанието скрит ... и ако не ми хареса, тогава ще трябва да гони кошмарите но това е ... това е твой проблем, такова отношение може не само от огъня. Просто често се проявяват духове с тях, също могат да работят в пламъците и облаци дим.

Шесто, огънят е в състояние да поеме емоциите, спокоен, поясни ...

Седмо, знаете ли чувството за гняв? Не е животно, но доста умишлено и контролирано? Ако се отнасяш с мен една и съща кръв, а след това, разбира се, в противен случай как ще се постигне възторжен държавата, която Ви позволява да работите по-продуктивно? Също така може да ви даде огън, да се отпуснете и да абсорбира инсталация

В методите на експозицията пожар е основният параметър топлина, светлина, и интензивността на движението пламък събиране на вниманието.

1. съзерцание светлини - големи, малки или огромни пожари. Изградена върху сливането на вниманието с пламъка и пламъкът се стреми да отразява колебанията в съзнанието на наблюдателя и притежават различни пратеници. Пламък може да завладява вниманието на всеки от 7 светове (оттук Ognebog Semimirya). С течение на времето, за наблюдателя пламък променя своите свойства (или по-скоро тя се променя неговите грижи свойства на огън), и той ще бъде в състояние да влезе в пламъците, но сега е забравена практика всички достигнете само повърхностни резултати и улова на други практики. Тя трябва да бъде много огнената радара.

2. подбуждане "вътрешен огън". Всъщност това е практика на качествено укрепване на функционирането на стомаха, т.е. храносмилателни процеси. Към това трябва да се има предвид, че релаксацията на мускулите на тялото е жив естествено се натрупва в областта на корема, тялото е единствената разпоредба не трябва да бъде неестествено, "Кривото". "Лудории" на тялото също се отразява на състоянието на съзнанието и психичните процеси. При метода "старт" трябва да бъде съсредоточена внимание на вътрешната страна на кабела, а кожата докосване "крушки възприемането на" равномерно около тялото. С този метод жив не само се натрупва в стомаха много бързо, но също така и за запазване на постигнатия резултат, т.е. метода прогресира бързо.

3. Използването на топлообмен. Разходки с въглища ", погребан в огъня", усърдие в kresischa. Той причинява на продължителен ефект на "вътрешен огън", които могат да служат като повратна точка във възприемането на които не са запознати с СИМ човек благоприятен за здравето, повече се изгаря всичко гниенето и черно. В допълнение, има метод за "далечни светлини", когато хората адресират далечното сиянието на огъня е в топлия си душа, и да оцелеят в студа.

4. имитиращи Spitfire танцова движение сили (за предпочитане конвенционален Coben, разпределени) или произволно пръски движения телесни памет. То се извършва с цел ритмично, интимна музика или пеене (Худ).

5. завързани очи седят пред лагерния огън, и успокояват ума си, за да се опита да различи околните. Разграничаване камина, всички тънкостите на чувствата, породени от тях, разположени около лагерния огън, промените усещания от центъра на огън на открито, в рамките на една област, и така нататък. Почувствайте същност Ohnište гората.

6. Преди изгаряне на дърва за огрев Усещам го, парене се усеща като безполезно отива в дим (посрещане), съзерцавам пепелта, която остава в това, което подслон Ogneboga. Нека съзнанието ви бъде като пепел, по-добре знае нищо (дърво), който radeesh за него (изгаряне), но само пепелта остава в наградата.

7. съзерцание жарава през нощта (желателно).

8. Сложете голямо огледало 2 един срещу друг и сложи свещта, в средата на Али Ohnište малък. В тъмнината тихо надникна в това огнено огледален коридор, докато духът на другия, външния вид на прекрасен домакин. Coley страхуват от сърдечни пристъпи, спрете и стопилка огледало строши. Правейки вд на мястото силно, но по време на част за специални и ще доведе до неочаквани резултати. Ако духът, който се изкачва през портата inomernye фалшифициран ще, че разхлаби връзката с него posolon ротация на окото, а ако вашата природа е различна, и това не помогне по различен начин.

Упражнения за развитие в резултат на огъня:

Качеството на елемент, присъщи пожар: топлината и сухотата

1. Упражнение личните неща около вас, които се характеризират с топлина, така и сухота. Сравнете топлината и сухотата на огъня със слънчева. Интересното е, че червено-гореща сърцевина на слънцето понякога се нарича "плазма" и описани в условия, които съпътстват водата (например течливост). Двойката върна повече огън, отколкото в обикновена вода. Но обикновена вода съдържа повече огън от лед. Следователно, огън и вода могат да съществуват съвместно. Но те - на опозицията и да унищожи един от друг. Какво има? Техният процент. Голям брой малки вода унищожава огън, и обратно. Но дори и малко количество огън сменя водата и малко количество вода се отразява на огъня. Опитайте се да гледате на пожара в различни комбинации с други елементи около вас. Запишете резултатите в дневник. Правете това упражнение най-малко една седмица.

Упражнение 2. Намерете място, много горещо, да речем, една суха сауна (не парна баня). Ако това не е възможно, да намерите място, където огънят гори - например, пожар, пожар. Премахнете всички дрехи (или колкото можете) и плъзнете възможно най-близо до огъня. Затворете тенти чувствителни части на тялото - на гениталиите или гърдите.

Ако сте непоносимо горещо (но можете да прехвърлите на топлина) и дишането ви не е трудно, да направи ритуал за релаксация. Тя може да бъде трудно, вследствие на топлината, но ще се покаже колко добре се представят този ритуал. След това се съсредоточи върху дишането си и се чувстват на затопления въздух влиза и излиза от белите дробове.

Както и преди, си представете, че цялото ви тяло - огромен апарат за дишане, че всяка част на тялото, изпълнява само една функция - да диша. Знайте, че кожата - също е част от тази система. Представете си, че всяка кожа порите също излъчва топлина и сухота: елемент огън. Чувствайте огъня преминава през тялото ви и да го очисти. Когато го издишайте навън през порите, като далеч токсини, болка и страдание. Повторете това упражнение, докато стигнете до съвършенство в нея.

Забележка. Правете това упражнение, просто е с истински огън. Никога не извършвате редица огън повече от 10 минути. При изпълнение на това упражнение, можете да загубите всичко, чувство за време. Започнете услуга или помолете някой да дойде след 10 минути, а вие премахнете от топлина. Пийте една или две чаши хладно (не студена) вода. Махни се от жегата. Ако отседнете в близост до огъня, вредни, консултирайте се с вашия лекар.

Целта на това упражнение - да се научи да диша магическия елемент на пожар през порите и не изгаря. След правите упражненията в непосредствена близост до мястото на огъня, можете да опитате да го приложат с въображаем топлина. Направете това по различно време, на различни места. Ако започнете да се потите - много добра. Първо направете упражнението една седмица, а след това - ако желаете.

Упражнение 3. 3 минути на ден, представете си, че вие ​​- елемента на огъня. Усетете топлината и способността му да го носите. Ако имате съпруг или съпруга, попитайте дали твоите целувки са станали "горещи". Чувствайте суха и да се спре изпотяване, ако се изпоти преди. Знаеш ли какво е като огън, така е. Правете това упражнение в седмицата.

Упражнение 4. Когато сте научили, че е "огън", следващата стъпка - да се научите да контролирате съзнателно този магически елемент. Отделете малко време и да си представите себе си огън. Вдигнете ръцете си нагоре, сложи ръце взират помежду си с 30 см. Визуализирайте бутилката между ръцете си, независимо дали е малък барел съд. Като издишвате, представете си, че целият елемент на огън излиза от вас, изпълва това място. Попълване го отнема 3-5 вдишвания. Ако "задържане" на кораба е прекалено горещо, да организира по-широко ръцете. Запълване, okinte контейнер поглед. След това, като направи три вдишвания, вдишвам съдържанието и връщане към първоначалното им състояние. Правете това упражнение в седмицата.