Магическите свойства на камъни и тяхното значение в знаците на зодиака

Този раздел съдържа подробна информация за всички световни съществуващи камъни. Вие ще бъдете в състояние да се знае къде и как се добиват камъните, тъй като те имат свойства, както физически, така и лечение с магия.магически камъни

Star сапфир е рядък скъпоценен камък с уникален оптичен ефект. Причината за уникалността на минерала е в съдържанието на кристали титанов диоксид. Молекулите са свързани неразривно с греди форма, подобна лъчи. В някои случаи, изображението изглежда по-скоро като икона, която прави камъка още по-загадъчна. Интересното е, че "паяк подобни" могат да възникнат при обработката бижута, и на пръв поглед, камъкът ще изглежда като нормален сапфир. (Повече ...)

магически камъни

магически камъни

Бял кварцов - това е обща минерал, който е в химията наречен диоксид. кристалната структура на минерал дава добра топлопроводимост и сила. Нюанси на кварц могат да бъдат като чисти бели, и мляко. Понякога белите кварц включват такива видове като кварц, но този минерал има прозрачен цвят. (Повече ...)

магически камъни

Зюмбюл е една от редките скъпоценни камъни. Той се отличава с диамантен блясък и червено-оранжев цвят на различна интензивност. Според една легенда името му е в чест на минерални момчета. Младите хора се радваха на благоволението на бог Аполон. В един от двубоите той е бил убит, а капки му кръв превръщат в кристали на голяма красота. Стоун има и други имена: топаз, Лигурия, Якин, жаргон. (Повече ...)магически камъни

Мощен талисман за бременни жени считат cacholong. Той помага да се изпълняват и да роди здраво бебе. Това не е всичко, магически и лечебни свойства Kahalong камък. Този минерал пази много тайни, а някои от зодиакалните знаци е важно. (Повече ...)

магически камъни

От историята знаем, че силиций е почти първия минерал, който се появи на нашата планета. Това е благодарение на този камък, той започва развитието на съвременната цивилизация още от каменната епоха. Примитивните инструменти са произведени на базата на силиций. (Повече ...)

магически камъни

Bronzit отнася до разнообразие на минералната enstatite. Основната разлика е в това високо съдържание на желязо. За други примеси включват магнезиев камък.

Присъщи минерална кафяво и жълтеникав цвят, понякога със зелен оттенък. Привлекателността на камъка е неравномерен цвят с много нюанси и преходи в типичен отражение на бронз. (Повече ...)

магически камъни

Думата "сапфир" вече не е на всички минералозите употреба, бижутери или, с изключение на това, че писателите. Въпреки това, съществува и те представляват корунд червени и сини цветове. За българските човешка гледна точка "рубин" и "Ruby" - синоним, това не е съвсем вярно, тъй като рубина - това е червен рубин, сапфир - синьо, и Зюмбюл - жълт. И така, какво е разликата между камъните, в допълнение към рисуването? Процентът на метал като нея. (Повече ...)

магически камъни

Stone Молдова вече е в историята на появата си на нашата планета, обвита в мистика и загадъчност. Невероятно рок надарени с необичайни свойства, а според мнозина, все още има връзка с космоса. Космическото пространство, както и преди много години за един човек, остава загадка, която е свързана с най-различни легенди, тайни и много мистични събития. (Повече ...)

магически камъни

Параиба турмалин е неоново синьо минерал, който е бил открит в мините на Бразилия. Неговата уникална разлика е, че камъкът да не свети само през деня, но по здрач, омаен със своята красота. Някои от най-известните хора, които носят бижута с вмъкването на този рядък минерал. (Повече ...)

навигационни записи