Любовна Признаци

Тя се казва, че любовта винаги идва неочаквано. В действителност, ние са били дадени много съвети, които ние не са забелязали или пренебрегнати, не могат да се тълкуват правилно. И най-истинските признаци на любовта - така наречените "обонятелни миражи." Така например, в офиса изведнъж без видима причина тя започва да мирише на прясно диня, ягоди / малини или праскови. Това означава, че има доста необичайни миризми и очевидно невъзможно за това място или дадена ситуация.Ако се е случило, със сигурност ще ви бъде лесно да се помни, че малко след това имаше някои благоприятни промени в любов отпред. И има намеци - един вид прекурсори на любовта - все още има много. Въпреки това, много от тях или да стигнат до точката на абсурда, или вече не са актуални - като например писане на писма до любовника си само нова писалка (мастило) писалка.

Момиче, което знак
Е, тогава нека да разберем знаменията в любовта, която можем да използваме и да ги приложите във всекидневния ни живот. Ето, например, в нашата страна, жените често се случва, че изведнъж копнееше да създадат нещо с външния му вид. И тъй като най-често става дума за радикална промяна прическа или цвят на косата, за да обясни такова желание може да бъде доста по естествени причини - подсъзнателно нужда да променят живота си.

Но понякога малко по-различно - когато тези около един по един да започне да ни посъветва маскировка, расте коса, или, обратно, подстригване. Ако това се случи - всичко, да бъде готов да се срещне любовта напълно подготвени. Или най-малкото сериозно хоби.

В това има признаци на подобен, с много по-древни корени, но е определено любов мотивирани. Това се случва, че приятели или роднини по някаква причина реши, че сте бременна. Психолозите обясняват това с появата на симптоми на жената, типични за бременност - крехка женственост, деликатен чар, откъснат поглед насочен някъде в себе си.

И окултисти тълкуват факта, че една жена, копнеж за любов, за започва да "носят", това в очакване на избраните. Такава жена, тъй като е изпълнен с любов и става подобна на бременната жена.

Няколко верен ще се отнася изгубени неща. Но тези неща, които са загубили някъде в собствената му къща. Знаете как е: току-що беше тук, и след няколко минути - и потъна във водата. Така че, ако сте намерили изгубения пръстен, той възвестява възникването на нова любовна връзка, а ако имаше обеци (или една от тях), настоящият роман със сигурност ще сложи край на сватбата. Omen е вярно само ако тези орнаменти принадлежат към вас.

Има и други признаци, които ще ви помогнат да се подготвят за срещата на собствената си съдба (сгодена, избран един, стеснени). Представете си, че ще работите и изведнъж избухна нокът. Оставянето вече в prihozhke теб за нещо привлече и счупи вчера купих чорапогащи. Изкачване в асансьора в кабинета му, се случи да се окажете в обувките schelisty гайката и счупи петата.

Знаеш ли какво имам предвид? Нито една от някои малки проблеми, но цяла поредица от нещастни инциденти, които са настъпили в един ден. Няма нужда да се сърди - нито себе си, нито съдба. Всички тези признаци - предвестници на големи, голяма любов, която е една и до края на живота си.

Признаци, предупреждение, или как да спаси любовта

Среща с любовника си върху природата, изберете подножието на хълма, на ръба на гъста гора или на брега на поток (но не и да е друг орган на вода) - смята се, че тези места са като двама влюбени закопчавайте чувства и "осигуряват" ги с допълнително лоялност. Идеално - расте в близост до Хедър;

Присвояване на дата, остана най-далече от тополите, мостове, езерата и затворените гранични пункта - обичам на места "разпръснати" и "топене";

Ако сте ангажирани, не се правят снимки преди сватбата заедно с близките му - вие или раздвоени или семейния живот не работи;Един от най-лошия късмет - прегръдка, говори думи на любов и целувка, или стои нагоре по стълбите на верандата (най-малкото да го направи на сайта, но не и на стълбите);

Преди сватбата, булката не трябва да се опитват да се носят или да носи брачна халка - те казват, че може да доведе до внезапно разрушаване с годеника й;

Каменно-покровител на влюбените се счита за тюркоаз. Те казват, че небесносиньо минерал "оживяват" с истинската любов, като го защитава от всякакви зли, укрепва чувството и продължава да се променя. Така че не се колебайте да се носят бижута с тюркоаз.

И не забравяйте: не само намери любовта - трябва да бъде в състояние да го спаси. По-често се говори за любовта си, по-целувка, се дават подаръци и цветя, защото любовта - това е не само страст и желание, тя е и работа.

Ако едно момиче отговаря на любовника си и го целува по новолуние - това е много добра, тъй като в този случай тя ще бъде негова невеста скоро. В брака на двете чака любовта до гроба, и богатството. Един добър знак, ако се счита за момичето, мислейки си избрал един, чува вик на петел - птица означава бърза сватба.

Избор на място за срещи, любителите трябва да предпочитат морския бряг, или в подножието на хълм или храст - което означава, че те ще бъдат верни един на друг, както и чувството за пасовете си. Е, ако затворите Хедър расте или течаща струя (река). Тополите, а напротив, трябва да се избягват.

Най-доброто време за предложения за брак - това е петък вечер и ангажимента в този случай трябва да бъде обявена в събота.
А късмет камък за любителите считат тюркоаз - нейната син цвят символизира постоянството. Друг залог за вярност преди е бил счупен шест пенса, половината от които са влюбени в мен, никога да си тръгне. За тази цел те държи косата на другия, обвързана по специален начин.

Сгоден не трябва да се снимат заедно (!), В противен случай те ще се разделим скоро, или съвместния им живот ще бъде нещастен. За да избегнете това, те не трябва да се насладите заедно млада луна през високата трева и назначенията на кръстовища и мостове, в канали и езера, както и в равнините. В противен случай, страстта си отива в взаимна омраза и уважение - в подигравателен презрение.

Тези, които искат тяхната романтика да тече лесно и гладко, не отговарят на стъпалата (особено лоша поличба считат целувки или прегръдки стои на една стълба). За да препирни ще любовните писма и писмено мастило на всеки цвят, различен от синьо (в нашия компютър възраст тези неща вече не са от значение) или просто молив.

Решавайки да направите подарък на своята половина, не се купуват ръкавици, часовници, брошка или нож (разделяне). Някои хора вярват, че ако не в този случай може да бъде предотвратена, ако продавачът да получи доставката на малка промяна. Дайте годеникът й нож - знак, че искате да прекратите ангажимента. Но ако той няма да приеме подарък, за нещастие се е случило с него.

Годеница момиче не трябва да се опита, докато брачната халка, тъй като това може да завърши с внезапно разрушаване с годеника си. И, разбира се, в никакъв случай не може да загубят този пръстен.

За да разберете кой е вашият годеник, дошъл в църквата в навечерието на Свети Валентин, и когато часовникът да удари дванадесет, обикалят църквата, казвайки: ". Сея коноп, коноп, засети Кой обича мен, ела брана". И си годеник ще бъде пред вас.

Момичето, което, от уюта на дома, забравяйте да погледнете на север, вероятно ще остане стара мома.

Ако изберете бял равнец с гробове на мъж и нощ, за да постави под възглавницата, възлюбен ще ви бъде в сън.

Признаци за любовта

1. Ако те целуна я избрали в нощта на пълнолуние - което означава, че скоро ще се омъжи за него.

2. Храни твърде солено - готви в любовта.

3. По време на първата среща започна да вали - късмет в любовта.

4. Момичето на среща счупи петата на обувките - да се препира със сладко.

5. Определяне на среща на моста - за ранен раздялата след серия от жестоки разправии.

6. Прощалното обещание, както и някои подаръци. Например, вие не може да даде на любимата си, ножове, часовници и ръкавици.

7. Ако дадете вашия любим човек бижута с тюркоаз - тя винаги ще бъде верен за вас.

8. Предложение за брак е по-добре да се направи в петък вечер - за дълъг и щастлив живот заедно.

9. мислене на любим човек, като чуете петел да пропее - за сватбата.

10. Между ангажимента преди сватбата не трябва да се снимат заедно - да прекрати годежа или нещастен брачния живот.

12. След като ангажимент не се опита на брачна халка - до разпадането на взаимоотношения.

13. Не сядайте на ъгъла - за несподелена любов.

14. Ако мечтаете ви даде бели цветя - избраникът ще ви предложи ръката и сърцето. В допълнение, този сън обещава дълъг и стабилен семеен живот.

15. Ако сте имали една червена роза - е страст и чувствени удоволствия. Ще имате ли такава връзка има щастлив край - това зависи изцяло от вас.

16. Мечтаете ли даде жълти цветя - тъжната новина за раздялата с близките си хора. Или може би за разделението.

17. Вземи подарък от сладкия пръстен - брак е неизбежна! Но толкова по-скъпо и по-тежък от подарък от пръстена, толкова по-трудно ще бъде живота си заедно. Така че момичета, се опита да вземе като подарък изящен и изтънчен perstenki!

18. Ако ви боли лакът - на любовника си мисли.

19. В стаята си през отворен прозорец лети птицата - изчакайте сватове!

20. невнимание ужилени пръст в навечерието на Нова година (игла за шиене, игли от коледната елха и т.н.) - тази година има добър шанс да се оженим!

21. Много от птиците на покрива на къщата за Жена - за предстоящото брака.

22. Ако сте били на сватба, не ям тортата по време на празниците. Въвеждат начало парче от тортата, сложете го в таблата на леглото. Вие определено ще сънуваш, значи.

Страници обичат магия