любителите на знаци

Така беше и по всяко време. Млади мъже и жени винаги са искали да погледнем в бъдещето. Има много знаци, които се отнасят до единични момчета и момичета, но също така и много добри и лошо предзнаменование за тези млади хора, които вече са намерили сродна душа и се срещат с нея.Ако говорим за момичетата и момчетата, които са само нащрек за, тогава има следните признаци. Две приятелки шега, да се отдадете. Ако изведнъж един от тях шеговито шамар на приятелката на задника, тя трябва незабавно да спра подгъва на роклята или полата. В противен случай, приятелката си за дълго време да не се омъжва.

Знаци от различни страни

Всяка нация се характеризира с голямо разнообразие от знаци. Например, британците смятат, че ако слънцето грее ярко, беше само една девица, може спокойно да го погледнете. Разбира се, за нея това е също толкова опасно, колкото и за други хора. Но в допълнение към нея никой не можеше да погледне слънцето, без да трепне. Но друг британски знак казва, че ако тя е забравил да сложи солницата на масата, след това тя се превръща в жена.

Момиче, което знак
Когато едно младо момиче по време на ръкоделието убождане с пръст, то е било в любовта или някой искрено ще похвала. И след това момиче непременно боли лакътя му, когато е винаги да мисли за разведен човек. Но сложи обувките трябва да са строго паралелни един на друг, и така те погледна на една страна. Ако тя е по друг начин, за едно момиче, че ще свърши зле - тя не е омъжена никога не ще.Що се отнася до Австралия, все още съществуват признаци, че ако свещта започва да избледнява, а след това отново да се надуват, че може само девствена. И най-важното е, че е знак, че само една девица, може спокойно да премине през рояк пчели, и това не е от значение, дива или не, и това не се получи едно ухапване.

Има и признаци и възникна през момчета и момичета. По този начин, като се смята, че по време на разговор между един мъж и една жена, ако те са седнали на една маса, той никога няма да се омъжи за него. Същите средства, когато едно момиче с приятеля си, седнал на масата, особено ако от време на време го ядат.

Що се отнася до момчетата, също има някои признаци. Например, ако един човек обича да седи на прага на къщата си, че той е обречен да остане ерген за цял живот. И ако момичето ще забележите, че приятелят й е постоянно говориш с нея малко над прага, а след това също така е вярно знак, но далеч не лошо. Омъжи се за него, разбира се, тя може да се измъкне, но само мизерия ги очаква. А именно, най-вероятно децата ще бъдат, ако те не са глухи, просто го спрете със сигурност.

Що се отнася до факта, че чувствата трябва да се провери това, разбира се, вярна. Това е необходимо само да се знае, че твърде бързо брак толкова лошо за бъдещето на семейния живот, както и прекалено дълго ухажване. Най-оптималния път за решението да се омъжи, се счита за една година и три до четири месеца.

Много лош късмет се смята да предложи на момичето ръката и сърцето на всеки превоз, било то влак, автобус, микробус или такси. Такъв брак няма да продължи дълго и ще бъде болезнено и за двете страни. Но, от друга страна, ако момичето е в този момент човек се провали, и без да обяснява някакви причини поради това в много кратък период от време тя беше много щастлив, особено в областта на финансите.

И още един знак. Искам да кажа, че момичетата са били предупреждения. Ако едно младо момиче, не предлага приятеля си, и изведнъж, неочаквано, в разговор пречи на друго момиче, независимо дали е приятел или не, това означава, че тя също е предопределен да се превърне жена си, но само много по-късно.

Вярвате или не

Трябва да вярваме в поличби, и не трябва да ги разглеждаме глупаво суеверие. Във всяка от тях, написани нашата съдба, обречен да ни отгоре. Това е просто Господ Бог не е било толкова щедър, че ни позволи да променим съдбата си, по наша преценка. Но знаците - това е предупреждението му да ни неразумни деца.