Лак за дизайн с кристали снимка лукс маникюр видео

Момичетата обичат да украсяват ноктите различни аксесоари. Един от най-популярните декорация дизайн на ноктите е техните блестящи кристали. Какво момиче не харесва блестящата блясъка на скъпоценни камъни? Дизайн в този стил могат лесно да бъдат пуснати в техните невени, като се използват кристали, за да украсят с различни размери и форми. Техният блясък, гладки стени перфектно имитират скъпоценни камъни и поддържана наистина елегантна и изискана.Днес на сайта ние показваме For-Your-Beauty.ru луксозен дизайн с кристали нокти. Надяваме се, че представените снимки и маникюр идеи в тази статия ще ви позволи да създадете уникален, елегантен маникюр с кристали които вече са на нокти.

Един пирон в кристали

кристали предимство, че те могат да се използват многократно. Мигащи светлини и цветни искри ще дойдат от нокътя, което води до всички, за да се насладите на красотата на оригинала. Лак за дизайн с кристали ще допълни шик вечер на изображението и да направите център на вниманието.
  1. Нокти дизайн с кристали може да се извърши по различни методи. Spread кристали на ноктите могат да бъдат за различни диаграми и чертежи. Кристали могат да бъдат покрити с всички нокти. Или кристали са поставени на върховете на ноктите на типа яке. В основата на нокътя, за да се съсредоточи върху един пръст (например, пръстен), или се прилага към конкретна нокти замислен от рисуване допълнение.
  2. Кристали са направени от стъкло и пластмаса и се продават в отделите за нокти дизайн в малки буркани. Стъклени кристали са по-скъпи, те са на по-високо качество и по-добро блясък. Но пластмаса е по-евтино и по-лесно да залепите върху ноктите ви.
  3. Малките кристали, прикрепени към ноктите чрез точки, които могат да бъдат заменени с карфица или дървена клечка за зъби портокал пръчка обратно странични четки и дървени и др. По-големите кристали по-добре улавят малки пинцети или форцепс.
  4. Кристали са залепени със специален лепило, но малка straziki добре поддържана, ако те са поставени върху nezasohshy лак или прозрачен база. Можете да се прилага и лак върху ноктите вече пусна в капка лепило strazinku, така че те ще бъдат по-добре да остане на нокътя и не стане объркан.
  5. След маникюр ноктите заедно покрита с кристали довършителни безцветен лак. Това ще помогне да се изгладят всички неравности и да даде повече блясък и удължават износване лак за нокти. Въпреки това, големи кристали не трябва да покриват горната част на лак и да ги залепят върху вече покрити ноктите най-крайните покритие.


Лак за дизайн с кристали - фото галерия

Можете да излезе с оригиналния си дизайн и да се вземат идеята за снимка на готовия проект, или се повтаря една от опциите. Някои кристали са прозрачна основа, до получаване на симулация на водни капки върху ноктите.

Лак за дизайн с кристали изглежда страхотно на ноктите на разширяване, за да си природни къси нокти. Често правя ноктите дизайни с кристали за вида на яке или модерен луна маникюр. Един strazik може да се разпространява в средата, едно цвете или лък.

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали

Един пирон в кристали