Кутии за подаръци със собствените си ръце - със собствените си ръце

Съгласете се, предвкусване на подаръка - не по-малко удоволствие от самия подарък! Ах, тези сладки моменти, когато се опитвате да се отгатне какво се крие вътре в елегантна кутия, с нетърпение Unbinding сатенени панделки, да откъсне хартия покрива хрупкави!Но хубави подаръци не само се разширяват, но също така и на опаковката. Pre-бай за приятни неща за колеги, изберете подаръци за близките и докато се намират далеч зимните вечери за тяхната регистрация и подписване на карти - един сигурен начин да се събуди на Коледа настроението, ако тя все още спи!

Решихме да видим какво Google отговаря на искането "за кутии за подаръци със собствените си ръце", за да се реализира най-хубаво и просто в същото време да обменят опит и идеи с вас.

Какво имаш в кутията

За да се затопли, ние избрахме японската бо х - кутия оригами. Така че можете да се търкаля дори в таксито на път към гостите не се нуждаят не ножица или лепило, само на няколко листа хартия. Освен това, по простата принципа на създаването на майстор, дори и тези, които най-висока чието постижение в оригами - хартиени самолетчета.

Какво имаш в кутията

Бележки и съвети:

1. В това поле се спряхме на "Леонардо" дебел двустранно хартия за Scrapbooking (40 стр. На лист), но това е било грешка. На първо място, обратната страна на цялата хартия щеше да е същото и в края е скрита. На второ място, хартията е прекалено гъста, и следователно неподходящи за оригами изкривена и напукана при ставите. В резултат на това е необходимо да се откаже от цветна хартия, 120 г / м 2 (10 рубли на страница А4), въпреки че по-фини ще се вписват перфектно.

Какво имаш в кутията

2. Имайте предвид, че в основата трябва да бъде по-малко от корицата! Решихме, че ако на листа да бъде подреден по три до четири милиметри, а след това ще бъде достатъчно, но в резултат на кутиите са все още по същество едни и същи.

3. Гарнитура кутия (както и скриване на допълнителни гънки на капака) с помощта на ленти (комплект от пет ленти с коледни сатенени разпечатки ни струва около 150 стр.). Съвет за перфекционисти: да се скрие ръбовете, като ги поставите в прорезите в капака (вие лесно ще се разбере къде да го направя) и вземете от вътрешната страна на лепило-молив. Не забравяйте да се облекчи напрежението малко лента за покриване може да се изкриви.

Какво имаш в кутията

4. За този малък експеримент не исках да си купя пълнители опаковки, кутии, така че ние просто ще се нарязва на тънки ивици тънък крафт хартия, която някога беше препълнена куп. Оказа се, красиво и екологично чист!

Какво имаш в кутията

Възглавница кутия

Затопля до оригами, ние решихме да направим "кутия-възглавница", което е много удобно да се сложи бонбони.Какво имаш в кутията

Бележки и съвети:

Какво имаш в кутията

3. За това взехме кутии хартия за пастел (16 стр. На лист). Плътността от 160 гр / м 2 глоба отиде в една малка кутийка и кадифена повърхност напомня на звездното небе и декор, вдъхновен.

4. За да се направи кутия по този начин, както направихме, изберете любимите си и привлече съзвездие от бялата му писалка гел (това е по-добре да го направя на кутията не е сгъната). За да поставите звездичка (отново любимите "Леонардо", 72 стр.), Коничен потапяне клечка за зъби в лепилото, направи точка на хартия и да прикачите звезда. Ние използвахме PVA лепило, но имайте предвид, че синтетични материали, които притежава, не е много трудно. Вторични звездички могат да бъдат направени от обикновени малки пайети (те струват около половината от цената, отколкото къдрава) - също нанесете лепило за хартия и да се разлива върху това място малко магия прашец.

Какво имаш в кутията

Плик с четири листенца - прекрасен обикновените опаковки, които не изискват от вас да дори лепило. Той вдига лесно и е подходяща за сертификати за подаръци, CD-та, висулки и други малки неща.

Какво имаш в кутията

Бележки и съвети:

1. Взехме пакет за тази книга, че около 140 гр / м 2, но може да избере и по-плътна.

2. листенца могат да бъдат украсени искри - просто плъзват по парче с памучен тампон, натопен в лепило и да ги натопи във вестника.

Какво имаш в кутията

3. Ако вашият подарък не е напълно плоска, може да се направи на "стената" кутия с няколко милиметра по височина (като на снимката по-горе).

Какво имаш в кутията

хартия пирамида

И накрая, нашата любима - хартия пирамида! Те изглеждат страхотно и въпреки очевидната си крехкост, доста силен. Схемата за създаването им, може би най-трудно, но не искам нищо да лепило и сложно сгънати. В една кутия се вписват перфектно ръчно изработени шоколадови бонбони, флаш памет, бижута, дърво играчка ... Да каквото!

Какво имаш в кутията

Бележки и съвети:

1. За кутиите - ура! - идеално подхожда едностранно хартия, която е купена за оригами. Pastel също се държеше добре.

Какво имаш в кутията

2. На червеното поле ние прототипи нож изрежете снежинка, и през него, а не да се види, какво се крие вътре, като се използват паус - отсечен от нея четири лъча от размера на кутията и грабна един молив, лепило.

3. Отвори за панделки, струни са удобни прави един удар, но липсата му могат да се режат с нож за пробиване на хартията или игла.

Какво имаш в кутията

опции Design представя - тегло, всичко зависи от вашето въображение и, повярвайте ми, дори ако мислите, че не разполагат с никакви стойностни идеи, те ще се появят, веднага след като те взема вестника и ножиците и да започне създаването на първата си домашно кутия!

Какво имаш в кутията

Какво имаш в кутията

Какво имаш в кутията

Какво имаш в кутията

Добави в избрани 10