Купете Furminators и да забравите за проблема с кожи от кучета и котки в къщата

Furminators за мнения котки
Обичате ли кучета? И котките? Мисля, че повечето хора ще отговорят на този въпрос утвърдително. Как може да не обичам тези прекрасни същества, които се появяват добавили изрично този свят, за да любовта си към собствениците на облака заустване на омраза, в който живеем по-голямата си част. Но има и разлики. Повече от половината от хората, които нямат нищо против тези животни, не смеят да имат домашен любимец. В този преглед, бих искал да ви запозная с така наречените Furminators за кучета и котки. Тази марка на проста и все пак удивително устройство решава един от основните проблеми на съдържанието на една котка, куче, заек. Проблемът на косата.Furminators за мнения котки
Всеки човек си има своя мотив. Например, някои се позовават на факта, че те притежават място за живеене, а след това имаше куче razlyazhetsya средата на стаята. Други се страхуват за скъпи (и не) мебелите. След слуховете, че котките скъсат маси, шкафове и килими са много упорити. Потенциален собственик домашна котка гледа своите мебели, наследена кръв и пот, и реши да не се включат.

Дори сред antiargumentov понякога се нарича миризма. Ако котката реши да започне територия марка в апартамента, миризмата е много далеч от рози. С куче, наред с други неща трябва да се ходи два пъти на ден, и това не е много удобно, след тежък работен ден. Още по-трудно да се насиля да изтегли тялото си навън в мразовит неделя сутринта, когато един добър домакин. тоест, напротив, добър стопанин на куче, не дърпайте в двора.

Е, разбира се един от най-важните проблеми на съдържанието на животните в къщата е тяхната вълна, от която понякога е къде да отидат.

Собствениците на кучета и котки, понякога разказват на приятелите си за тази фраза: "Всички животни сменяне на перата два пъти годишно, и ми глупак (или глупак) - постоянно." И думата "глупак" (или "глупак") не говори от гледна точка на ругатни. Ние всички обичаме нашите домашни любимци. В противен случай, защо ние да ги доведе до нашия дом? Но когато, в ъглите на стаите са топки, пух виси на дрехи и тапицерия, а дори и хранителни навици започват да попаднете на коса на котка, а след това всяка котка или куче любовник колебайте.

Вие със сигурност може да се купи робот прахосмукачка. който редовно събира вълна от пода. Можете да си купите този гаден лепкава валяк и преди всяко излизане на улицата, за да събира купчината дрехите си. Можете да си купите прахосмукачка за колата.

Но постоянно допълнителни усилия някой може да извади от равновесие, особено ако все още работи като вол, но у дома, вместо на заслужена почивка очаква по-чист и клубове вълна в най-неочаквани места.

Между другото, знаете ли защо ни се струва, че нашите животни хвърлят през цялата година?

Фактът, че линеене процес се извършва два пъти годишно. Но нашите домашни любимци са толкова загубили своите природни инстинкти, те просто нямат време да ближат мъртвите косми. Така че тя пада постоянно, ни дълбоко в отчаяние.

Идва на ум си помисли, че собствениците на къси коси породи страдат от козината на домашните си любимци по-малко. Все пак, това е само видимата просперитет. Факт е, че вилите не са включени къси заплитане коса по пода и просто го покриват равномерно. Премахване на палто от пода малко по-лесно, но на килима, мека мебел, дрехи и велурени интериор на автомобили. Остава да се види кой е по-щастлив :).

Лично ние сме в дома си веднъж завинаги да реши проблема. Преди това, ние се опитахме да разресва мъртвите гребени за коса. Въпреки това, за доброто на това е доста малко. Но ситуацията се променя, когато ние се замени храната нашите домашни любимци с обичайния тип Kitecat или Феликс в Royal Canin. и купих Furminators за кучета и котки.

Думата "Furminators" вече се превърна в домакинството име като например Xerox. Малко хора вече са се припомни, че това устройство - патентован продукт Furminator Inc, което е в действителност, е разработчик. Но сега Furminators нарича всичко. Дори и непретенциозни гребени за кучета до 30 рубли на пазара на птиче месо се сервира с това име.Непосветените хора купуват Furminators струва 30-50 рубли, след като се опитват да използват природен шиш и да започне да разглежда с отвращение за употреба Furminators като такива.

Устройството е закупен по инициатива на жената. Когато за първи път погледна към него, аз веднага си помисли, че всичко това са глупости. Furminators изглеждаха твърде лесно и е малко като четка за отстраняване на покрива на стара боя. Понякога се използва тази, когато това е необходимо отново да рисува на покрива на една къща.

Furminators за мнения котки

Въпреки това, първите Furminators кандидатстване дадоха най-неочаквани последици. Докато кучето категорично отказва да позира като морско свинче, котката изглежда имаше дори известно удоволствие от процедурата са. Не мина много време, и аз я срешете с един куп коса като че ли изобщо ясно как е бил поставен на най-голямата котка ни не в света. Най-невероятното нещо е, че външния му вид почти непроменен.

Furminators за мнения котки

Furminators за мнения котки

Същността на работата на устройството е, че той не докосва основно тяло косата, така наречената "външна обвивка" косата и повдига подкосъм. Дизайн Furminators зъби просто проектирани, за да се остави на мира основния косата, но значително по-тънък от подкосъм.

От това следва, че не всяко куче и котка може да се лекува Furminators. Това е противопоказано представители на тези видове, които не разполагат с грунд. Преди да си купите устройството, да зададете по-опитни животновъди и kotovodov, независимо дали това ще се възползват вашия конкретен котка или куче.

Преди да използвате Furminators трябва да се уверете, че кожата на вашето животно няма никакви рани, ожулвания, рани незараснали. Ако изтривалки вълна имат, те първо трябва да бъдат отстранени. В противен случай, обработка тях vyderete заедно с жива коса. Чифт си трикове и вашия домашен любимец ще се плашим от Furminators като проказа.

Би било много хубаво, първо измиване на куче или котка, изчакайте пълното изсъхване и едва след извършване на процедурата.

Колко често трябва да се справят с домашните кожени Furminators? Ние сресана нашите животни от два до три пъти седмично. След няколко седмици, те са освободени от по-голямата част от мъртви подкосъм и вече хвърли палтото си навсякъде.

Furminators за мнения котки
Furminators за мнения котки

Разбира се, голяма овчар и една малка шпицове Furminators не pricheshesh. Не, разбира се, че може, но един от тях във всеки случай очевидно не щастлив. Вие също може лесно да се откажа от устройството. Поради това е необходимо да се купуват Furminators, съответстващи на размерите и характеристиките на вашето животно. Има устройства с един сипаничавото зъби. Те също да бъде доста обосновано. Но ние предпочитан вариант с два реда. По принцип просто трябва да се направи по-малко движения, както и - едно и също нещо.

Има дори някои Furminators, със зъби, че не е нужно да се стреля schesannuyu вълна на ръка. Те имат специален лост, натискането на от време на време, можете бързо да губят косата със зъбите. Но такъв модел трябва да придобие, ако искате да обработва вълната не само собствените си домашни любимци, но и предлагане на услуги на други собственици.

Обикновено, средната цена на средните Furminators - около един и половина хиляди рубли. Но ние го купи в така наречената "съвместно закупуване". Това е, когато много хора искат да купят нещо, хвърлен, изнудват основен доставчик на отстъпка и получавате желаната малко нещо. Купихме нашите Furminators за 650 рубли. Ако искате да проверите дали има във вашия град, като "съвместна покупка". Ако е така, има ли смисъл да плащат два пъти, ако до края все едно и също нещо.

Светлоотразителни филм.
Тъй като ние развалят прозореца си!

С пристигането на слънчеви пролетни дни много съм мислил да се придържаме огледало филм на прозорците. Така че можете да се предпазите от палещите лъчи и любопитните очи. За съжаление, далеч от всеки филм от слънцето в края на сезона може да се отстрани без проблеми.

Високоскоростен влак лястовица.
Имам най-малко веднъж.

Ако се налага да пътувате с влак, уреди за лястовица влак в най-краен случай. Бях достатъчно безгрижни да се вози върху него от Нижни Новгород до Москва и никога няма да се толерира такъв гаф.

На кой етаж е по-добре да си купите апартамент?
Кратък философски есе въз основа на опит.

По време на дългия си живот съм се промени моето място на пребиваване 24. Ако ще да си купи апартамент, а не прекалено мързеливи, за да прочетете текста. В него има малки неща, които дори не подозират. тогава Срам ще хапят лактите.

Високоскоростен влак Sapsan.
Какво по-добро място да избера?

Отидох да Sapsan от един път, а сега се знае точно какво да си купят билети да се вози комфортно дори и в нормален седи второкласен вагон. Разкриване изборът тайни от най-добрите места в Sapsan.

Какво става, ако ние замени всички лампи в апартамента на LED?