Кучешка храна Dog Chow прегледи и проверка на състава, "даде лапа"

Преглед на храна за кучета Dog Chow

Всяка опаковка Dog Chow казва, че е "пълноценна храна, съдържаща балансирана комбинация от хранителни вещества." Но вярвам, че не си струва, защото съставът говори за нещо друго. Храна за кучета Dog Chow - това е някъде между клас икономика и премиум клас. А това означава, добро качество и висока полезност не трябва да го чакам за животно. Страна на произход - Унгария.Полезно за хранене:

Съставът на фуража куче Chow

Нямаше да похвали определена храна преди да купите трябва да се търси в неговата структура. Този случай не е изключение, особено след като храна Dog Chow състав не е най-доброто: в първото място на зърнените култури (? Въглехидрати източник, но не уточни какъв вид зърнени култури), а втората на месо и месни продукти (които не са изрично е посочено, най-вероятно те не са по-добре качество). Например, във фуражните супер премиум месните продукти винаги е показвал - сърце, черен дроб и т.н. въпреки че те са вторични продукти е трудно да се обадя, защото тя е с високо качество и полезни компоненти.

Great Dane киноложка изложба

В допълнение, в кърмата куче Чоу вместо растителни продукти се използват - "обработка на растителни продукти." Суха цвекло - източник на фибри, но само зеленчуци или тя е все още? Рибни продукти - твърде карантия. Масла и мазнини - източници на мастни киселини, но отново посочва, че е за масла и мазнини.

Да, и погледнете броя на съставките, където е "Комплектни" част? Например, да разгледаме Orage състав на кучешка храна - има и зеленчуци, и плодове, и плодове, и дори лечебни билки! Въпреки, че във всичко това има един недостатък - ще трябва да плати много пъти повече.

Сред различни от витамини и минерали, добавки, отбелязани със "antiokeslitelyami" - отново не уточни какво точно се използват антиоксиданти.

Плюсове и минуси на храна Dog Chow

Предимствата на този фураж включват:

  • ниски цени и наличност в повечето магазини;
  • добавки от витамини и минерали.

Сред недостатъците на храна Dog Chow:

  • почти всички съставки - subrodukty;
  • които не са посочени или използвани зърнени храни или мазнини или карантии;
  • относително лошо състав като цяло.

Great Dane киноложка изложба

Преглед на кърмата Dog Chow куче

Обратна връзка на кърмата Dog Chow кучето. казва Юджийн от Новосибирск. Добър ден! Бих искал да изразя мнението си за храна Dog Chow от компанията Purina. Първо го купих по препоръка на приятел, тя е вече доста дълго време ги хранят кучето и здравните си проблеми, все още не се е отнасяло и за да го храня в редуване с naturalkoy. За да не се забави до точката.

Най-добрата част на този строг - цена (опаковка 800 гр на разходите само на 170 рубли) и красив дизайн пакет. Но най-важното нещо - персонал - не е много, много лошо. Но аз използвам само суха храна като лакомство за обучение на вашето малко куче (имам го хладно, френски булдог порода), така че не се притеснявайте, защото съставът не е толкова лошо, че никога не е трябвало да бъде дадена храна за кучета. В общи линии, всичко. Благодаря ви за вниманието!За храна Dog Chow пише преглед на Наташа София. Здравейте на всички! Имам куче мопс, тази порода деликатни стомаси, но понякога е необходимо да се хранят на сушене. На храна Dog Chow премества в Pedigree поради лош опит (за да се предизвиква повръщане и диария). Същият тип добър, куче яде с удоволствие, най-малкото нещо подобно. Храносмилателни проблеми са си отишли, и цената не е много по-висока, отколкото в миналото. Това ми хареса, съставен много витамини и други неща, се премести в друга feed'm не става. Затова Dog Chow Препоръчваме Ви да се насладят на кучета!

Изводи за храна Dog Chow

Въпреки факта, че за храна Dog Chow разглежда в положителна насока, сайтът "Дай лапа" не може да го препоръча на основната мощност роля за вашите кучета (в състава не е уточнено зърна и продукти, използвани в анти-оксиданти), с изключение на временно решение. Ако имате възможност - Купува хранят супер премиум или Холистичният. и ако това е твърде скъпо - но поне премията (Probalans, Royal Canin, ProPlan).

Цена на фуражите Dog Chow куче

Цените са приблизителни и могат да варират в зависимост от долара (като фуражи, внесени). Също така, цените са малко по-различно в зависимост от магазина.

  • Суха храна за кучета Чоу 800 грама - около 175 рубли;
  • Суха храна Dog Chow 2,5 кг - около 520 рубли (140-150 USD);
  • Суха храна за кучета Чоу 14 кг - около 2200-2400 рубли (650-700 USD);

* Цените са само за справка и може да се различават в зависимост от версията и в магазина, както и промяна във времето.

Добър вечер. Аз храня кучето си естествена храна, но понякога трябва цял ден те изгони от къщата. Тогава един изход - сушене, може да излее една купа и куче за целия ден ще бъде достатъчно. Също така, в случай на напускане не е на няколко дни, но след това са роднини оставят кучето с храна. Dog Chow вземе заради ниските цени, както и за не много добър персонал - все още до голяма степен нормално емисия хранене.

Добре дошли Марина! Вероятно само храна, и може да се използва в такава извънредна ситуация, но ако сте постоянно те се хранят - да или нарани кучето, или дори да съкрати живота й (в края на краищата, всичко е като при хората, по-лошо храната - по-малко шанс за по-дълъг живот) 🙁

"Истинските приятели" Вземете, моля прегледайте на суха храна.

Добър ден! Опитах се да дам храна Dog Chow техните кучета. Яж нормално, но има няколко причини, които не ми подхождат.
Висок добив на фураж. много неприятна миризма на изпражненията и зле оформен. Въпреки, че кучетата не са капризни и не страдат от чувствителна храносмилането.

На куче храна преместен преди една година. Преди това, ние се опитахме храна и супер премиум клас Холистичният (тези, които се продават в България) - нищо не е дошъл, той предизвика алергия, а след това диария. Месец по-късно, както се премества в кучето на фуражи (немска овчарка) е престанал да се надраска, избледнели дъх, столове стават нормални, стават по-активни. Въпреки, че първоначално тази храна цена плашеща (2200 на 14 кг.). Явно наистина се каже, всяко куче се вписва емисията. Ние дойдохме.

Ние labrodor. Те взеха момичето в добри ръце безплатно с един куп рани и притеснения. болест на гърдата, отит на средното ухо и zhutchayshy атопичен дерматит. Прие напълно плешива слаб, пасивен. Започване на терапията и в същото време избора на храна. Много храни, от икономиката до супер премиум, включително naturalku, е алергичен, но след повече от една година и всичко просто да седнете super.Sherst блести, е надраскано върху по години DOG CHOW агнешки активни само пие mnogo.Pravda имат предимството и преднизолон ... ние сме на него за цял живот сега са седнали.

Уважаеми "Дай лапа".
С неописуем ужас си спомня толкова Probalans пляскане ... и както за кучето, ще забележите, че месото е на първите разходи съставка само при малки кученца, за възрастни трябва да бъде по-малко. И опресните паметта четене Джоан Палмър, "Куче", раздела за захранване и кучета вегетарианците живеят много соя. И моята стара дама на 17 години за момче.

Здравейте Фактът, че кучето ви е живял в продължение на 17 години се хранят един Chappi не гарантира, че храната е добра. Ако вашият домашен любимец в добро здравословно състояние и не деликатна храносмилателна система, той може да живее много и зле хранени. куче двор изобщо захранва с нещо и да изглежда добре.