куче риба

Странен комбинация от силен ум и слаба воля. Всички кучета, които са склонни да се съмнявам, но риба Кучета - шампиони на съмнение! Въпреки това, те са надарени с дара на далновидност и са в състояние да даде практичен съвет на другите. Куче в китайската астрология се смята за символ на изключително лоялен. Когато комбинация от мъжки или женски кучета Риби е приятелски настроена към хората и бързо с творческо мислене, да се грижи за природата. Това е смешно, хората, които имат усет в организирането на нищо. Те обичат да угоди на други хора, те са полезни и учтиви личност.Куче Риби хора имат естествен състрадание към другите. Те се нуждаят от партньори, които ще разберат желанието си и могат да бъдат полезни за тях. Тези хора е трудно да се каже не. Това не е прекалено самоуверени хора, но не особено срамежлив. Те постигат целите си не поради натиска или силен маниер. Тези хора се интересуват от четене и да го използват като начин да се разширят познанията си. Те обичат всичко ново, което е в състояние да ги научи на нещо, така че обичам да говоря за текущите събития.

Със своите приятели и партньори, те са надеждни, лоялен и уважение към сетивата. Те не са много лесно да се прости на тези, които предал доверието им. В дългосрочен план, те дълбоко ще ангажира с партньора си. Те придават голямо значение на вярност и лоялност. Като родители са прекрасни учители, които са повишаване на много ярка дете.Слабостта в личността на тези хора е, че те са прекалено много се тревожи за малките неща и да бъдат много сериозни. Те предоставят консултации и подкрепа, но те могат да забравят за собствените си нужди. Куче, родени под знака на зодиака рибата - това е дълбока същност, която е в състояние да разберат другите и намери начин да се почти никого. Той е в състояние да се помирят врагове, намери убедителни аргументи и привлекателни за най-добрите си човешки качества, за да ги доведе до оптимален компромис.

Въпреки повишеното чувство за справедливост, куче риба осъзнава, мек си дипломатически начин, а не със силен и яростен лай. Тя е в състояние да жертва и неуморно да да помагат на другите, дори и пренебрегвани всички техни дела, ако е помолила за помощ.

Жена риба куче отзивчив, коректен и много внимателни към другите - Никога няма да забравя обещанията си и да се покаже чувствителност, когато е необходимо, както и запознаване с слабостите на хората. Тя е в състояние да оценят не само неговата, но и свободата на другите, вижданията и ценностите на другите хора.

Мъж риба куче също е много уважително към другите, никога няма да наложат собствените си мнения и много правилно поведение в конфликтни ситуации. А риба куче висок сексуален потенциал, но се оказва, тихо и спокойно, а само когато има пълно доверие в партньора.

комбинация куче

Куче на хороскоп риби