Къща котка с ръцете си как да се направи удобен дом за котки

Как да се построи дом за котката

Любителите на котки често задават въпроси за жилища споразумение за неговия район.

Котките са точно онези животни, които обичат да се пенсионират, особено ако децата са налице.Най-добрият вариант би бил домашна котка, която лесно можете да направите сами.

Семинар: Как да си направим къща за котката със собствените си ръце

За да се създаде дом за вашия домашен любимец, ще отнеме всички материали, които ще ножницата. Приблизителен размер - 1.5 х 1.2 cm за получаване на чиста къща и чист, трябва предварително да се направи схемата ..

Издълбани модел постави на материала, преместете го, и го изрежете, не забравяйте да оставите марджин 3 см Нарежете 8 броя, то ще бъде по стените и дори. 2 - на дъното. Същите части са изработени от дунапрен, къщата трябва да бъде приятна. Гумена пяна не е необходимо да се остави резерв. Пяна направи 5 броя, 4 - на стената, и 1 - на пода.

Как да се построи дом за котката

Вземайте по 2 парчета плат нарязани, се присъедини и положи на пяната. Според изготвени линии са пришити. Така че трябва да има 4 стените и пода. В една от стените е необходимо да се направи отвор, през който да се изкачи на котката. За кръг бе установено, че е възможно да се използва плоча или купа.

Как да се построи дом за котката

След това взимаме елементите от долната част на къщата, и ги шият. В зависимост от дебелината на пяната е избран метод на свързване. Ако пяната е много гъста, че е възможно да се свърже с помощта на бутони.

Как да се построи дом за котката

Как да се построи дом за котката

Когато всичко се шие, къщата е Оказа се върху предната страна.

По този начин, можете да си направите красива и удобна къща за вашата котка със собствените си ръце, че той ще бъде много щастлива!

Направи къща за котка със собствените си ръце, изработени от шперплат

Къща е много проста. За да създадете тя ще се нуждае от минимум материал и най-много творческо въображение.

Стъпка 1: зарежи шперплатови листове 6 при фиксиран размер. В един от тях да направи един кръг, през който котката ще бъде в състояние да го въведете. Необходимо е също така да се направи в зависимост от размера на вашия домашен любимец.Как да се построи дом за котката

Стъпка 2: След като всички подробности ще бъдат изрязани с помощта на части от мебели, запечатайте всички стени. Но преди това, не забравяйте да ножницата къщата отвътре. Това може да стане с помощта на който и да е материал и дунапрен.

Етап 3: Към къщата е необичайно и интересно за вашия домашен любимец, можете да направите на палубата наблюдение. Това е, както следва. Вземете една дървена тръба и увита с въже. Това се прави, така че котката може да се придържат към нея, когато тя ще бъде да се изкачи нагоре, или просто да се изострят си нокти по него.

Как да се построи дом за котката

На следващо място, нарязани правоъгълник от шперплат. Важно е също тук, за да разгледа размера на вашия домашен любимец. Този правоъгълник, това е наблюдение палуба, obbivat всякакви материали, в съответствие с него можем да сложим пяна.

Как да се построи дом за котката

Етап 4: платформата за наблюдение е прикрепен към тръбата. Това се прави с помощта на същите части за мебели. Между другото, можете да ги купите във всеки хардуер или магазин за мебели.

Етап 5: тръба заедно с платформа, прикрепен към задната стена на кабината.

Жилището може да се направи с или без покрив. Ако покривът да прикачите всякакви материали, които ще изглеждат по-красиви, и котката ще се чувстват по-сигурни.

Стъпка по стъпка: Как да си направим къща за котката от кутията с ръцете си

Най-простият и най-бюджет вариант би бил да се направи дом за вашия любим домашен любимец от картонената кутия. Не е нужно това, което не е в дома си. Най-важното е, изберете един прозорец, който се вписва размера на вашата котка.

Трябва да се създаде една къща:

• Всяка кутия с дебел картон;

• Материалът е най-добре килим, тя е мека, но в същото време и плътна;

• Всеки водоустойчив материал;

1. Вземете някоя кутия и го маркирате на вратата за влизане и излизане на домашен любимец, той трябва да отговаря на размера му. Внимателно се изрязва.

2. Използва се самозалепваща се лента лепило всички ъгли и дупки в кутията, така че по време на операцията на къща не е унищожен.

3. водоустойчив материал, осеяни всички кабини стени. Това го предпазва от влага и къщата не се е сринало преждевременно. Материал е залепен с лепило. Водоустойчив материал, който трябва да поставите една къща отвътре и отвън.

4. Отвън къщата е с обвивка килим. Изрежете по-добре е с марж, някъде около 1,5 см. Килима се реже странични стени твърдото парче, а само за горната и долната част, както и за вътрешна украса, за схеми. Прикрепете го най-добре да се залепи, така че ще бъде по-безопасно. След свързване да подаде стоят ден.

Как да се построи дом за котката

5. За да котката е уютно вътре, също може да постави килим или който и да е друг материал. След като свържете всички компоненти, къщата трябва да престои в продължение на 4 дни. Само тогава може да се пренесат на наемателите в него!

Тя е красива къща, но в същото време лесна за производство.

Как да се построи дом за котката

Има много начини да се направи дом за котката със собствените си ръце. Всички те са интересен и необичаен. Ако покаже въображение, че тази къща ще се превърне не само място, където котката ще бъде в състояние да се пенсионират, но и място за игри. Основното нещо е да се грижи за вашия домашен любимец!