Кръстен причината за смъртта Бориса Eltsina - РИА Новости

София на 23 април - РИА Новости. Първият български президент Борис Елцин е починал в Централна клинична болница в резултат на развитието на сърдечно-съдови органна недостатъчност, заяви пред РИА Новости ръководителят на управителя на Медицинския център на президента на България, Сергей Миронов.Според него, смъртта настъпила в понеделник в 15.45.

Той е завършил отдел строителство на Урал Политехническия институт в "инженер" по специалност през 1955. От 1955-1968 работи като бригадир, началник, главен инженер на строителната администрацията на доверието "Yuzhgorstroy", главен инженер, шеф на къща изграждане на завода за Свердловск.

От 1968 до 1976 г. ръководи строителния отдел на Комитета за Свердловска Регионално страна. През 1975 г. той е бил секретар на Комитета за Свердловска Регионално партия, беше отговорен за индустриалното развитие на региона.

В годините 1976-1985 - първи секретар на комисията по регионално Свердловск страна. През 1978-1989 - заместник на Върховния съвет на СССР (Съюз на члена). От 1984 до 1985 г. и 1986-1988 е член на Президиума на Върховния съвет на СССР.Той е удостоен с Ордена на Ленин, две поръчки на Червено знаме на труда, с орден "Почетно отличие"; чужди награди: на "Кралския орден на мир и справедливост" (ЮНЕСКО), с орден "Щит на свободата" "За отдадеността и смелостта" (САЩ), най-висшето състояние на Италия награда - Ордена на Големия кръст на господина, Международната литературна награда "Капри-90" за книгата " Изповедите на дадена тема, "и други.

Потребителят се задължава да не нарушава действащото законодателство в България.

Потребителят е длъжен да се отнасят с уважение на другите коментиращите читатели и физически лица, цитирани в материалите.

Писмото трябва да съдържа:

  • Тема - Връщайки
  • потребител Вход
  • Обяснение на действия, които са в нарушение на горепосочените правила и са довели до блок.

Ако модераторите преценят, че е възможно да се възстанови достъпа, това ще бъде направено.

В случай на повторни нарушения на правилата и потребителят достъп повторно заключване не могат да бъдат възстановени, ключалката после е завършена.