Краят на света в нашата слънчева система

Каква е края на света

В нашата слънчева система, има 27 Terre (Думата "planetos" на гръцки. "Скитащи звезди" Нашите предци не са използвали). Съвременната наука ги е открил само част, и продължава да се отвори, и нашите предци са знаели всички 27 Lands (отдалечени от приказките, много си спомнят, че три от девет = 27) .Те също са наясно с тяхното въздействие върху двете помежду си и всички форми живот, който съществува в нашата слънчева система. Всичко е проучвана, изчислени и включени в астрономическа система, наречена - Daariysky Krugolet Chisloboga.Славянски имена на небесни обекти:
STAR - централната звезда, около който от неговите пътища се движи по-малко от 7 земи.
SUN - централна звезда, около който от неговите пътища се движи над 7 земи.
EARTH - е на небесни обекти, които се движат в техните орбити около звездите (или слънца).
MOON - небесни обекти в орбита около земи.
Yarila - името на нашето слънце.


ТАРА - днешното име "Полярна звезда".
Mokos - днешното име "Голямата мечка".
RADA - съвременната името "Орион".
Земун - съвременната името "Малката мечка".
STAZHAR - днешното име "Касиопея".
Midgard - името на нашата Земя.

В древни времена нашите предци са били известни, какви са небесни обекти, както ги наричат, както се отрази помежду си и всички форми на живот в нашата слънчева система, която небесните дворове на Пречистата Svarga под чиято егида и Духовната дирекция са. Този тънък астрономическа система от Старообредство-Ynglings там и до днес. Много от Земята и Луната сега е известно, че съвременните астрономи, и много от тях все още неизвестен. Потребители от родовете на великата раса и потомък на небето, които са в момента живее на Midgard-земята, трябва да знаят оригинала, имената на местните земи, а не само гръцки или римски.

Структуроопределящи Lands Yarily слънчева система е триада, т.е. Тя се състои от 3 зони, които включват 9 пръст (далеч).

Нашите мъдри предци също са знаели, че във Вселената всичко е уредено от неизменни закона. Така например, теглото на Слънцето (свети), равна на масата на всички земи, въртящи се около него.

Всичко на Земята се върти около оста си и излъчват енергия, и все пак те се въртят около Яри-Слънце и Yarila се върти около оста си. Те всички са в затворен кръг на колебание отделят фини форми на енергия за хранене на слънцето, което "да влезем вътре и да излезем навън." Това означава, че всички звезди, земята, слънцето, да засегне всеки небесно тяло.