Котешка храна от супер премиум - рейтинг

премия консервирана храна за котки

Ако наистина обичате вашия домашен любимец, и се грижи за неговото здраве и благосъстояние, вие със сигурност ще избере най-добрата храна за него, което ще гарантира нейната балансиран състав на витамини и минерали и не вредят на здравето на вредни добавки. Такава фуражи, посочени като супер-премиум клас.За тяхната подготовка, използвайки всички естествени съставки и високо качество с балансирано количество протеини, което е важно за котки. Тези емисии на практика няма оцветители и други химически вещества, така че здравето на животните е вън от опасност.

Съгласно стандартите, като фураж абсолютно никаква соя и зърнени храни, но те са съставени от всички необходими витамини и минерали, като пълноценна и балансирана храна. А благодарение на хранителната стойност, животното трябва да се яде, не е много храна, за да получите достатъчно.

Оценка супер премиум храна котка

висок клас храни за домашни любимци предлага в следните марки:

Wet котешка храна от супер премиум

Ако говорим за най-рационалната форма на фураж - мокри, на най-доброто класиране ще бъде, както следва:

  1. Лидерът е Innova Evo (Innova Evo) от Натура Pet Produkts. Емисията съдържа всички необходими съставки: хранителна месото, протеин, пробиотици. В допълнение, това е - хипоалергенна котешка храна от супер премиум, тъй като не съдържа оцветители и консерванти. Животните, които ядат тази храна не, застрашени уролитиаза. Въпреки че струва много, но все пак спаси върху здравето на вашия домашен любимец не е необходимо.
  2. Eukanuba е класирана на второ място в класацията на консервирана храна. Той е бил известен за дълго време и е много популярен. В рамките на тази марка, произведена храна за котенца и котки от всички възрасти и с различни здравословни проблеми. Тя се отнася до терапевтичен котешка храна от супер премиум. Храната се състои от това месо съдържа високо протеини и мазнини, съставът има не оцветители и консерванти.
  3. Bozita - храна, която се произвежда в Швеция. Както е известно, има изисквания за мощност на котки са много строги. Предимствата на този фураж - в натура на: те са приготвени с месо или риба. Те са богати на протеин, tuarinom и други полезни вещества. Те не съдържат оцветители и консерванти. Той има силата на "възраст" котки, по линията на стоки.
  4. Purina - сравнително добре познат френска компания, която разполага с широка гама от храни за котета, котки и котки със здравословни отклонения. Нахранете Pro Plan - тя се храни супер премия е изработена от висококачествена
    премия консервирана храна за котки
    съставки, аромати и изборът е много разнообразна - с патица, сьомга, пилешко, пуешко, черен дроб. Ветеринарите предполагат, че тази диета има благоприятен ефект върху здравето на животните.
  5. И затваря петте най-големи лидери на рейтинг сред котешка храна от супер премиум храна от чешка фирма британец на. С редовни хранене котки тази храна, те отбелязват подобрение в качеството на вълна, зъбите и общото здравословно състояние. Като част от консерви натурални съставки - месо, риба и пилешки мазнини, оризови трици, минерали и витамини. Диапазонът е доста широк, което дава възможност да се насладите на различни вкусове ..