Котешка храна на списък супер премиум рейтинг

Правилният избор на храна установява надеждна основа и дейността на здравето на животното. Намерете най-добра храна за една котка не е лесно, защото в допълнение към състава и баланс, е необходимо да се съобразяват с вкусовите предпочитания своенравна мъркане. Това усложнява задачата по избора на магазини за домашни любимци, рафтове от двете страни на опаковката на стоки от различни марки, класове и видове фуражи. Не правете грешка при закупуване на рейтинга ще помогне хранят супер премиум котката, изготвен въз основа на анализ на състава, на препоръките на ветеринарните лекари и животновъдите, както и прави преглед на домакините опашати чревоугодници. Оценката се извършва отделно за суха храна и консерви, позволявайки състав на храната за животните, получаващи смесено хранене.премия консервирана храна за котки

Снимки от top-reiting.ru на сайта

Суха храна за котки от супер-премиум - Оценка и характеристики

Храна за котки марки, представени в класацията получи най-много точки по десетобалната система България фелиноложки организации:

 1. Arden Grange (страна на произход Обединено кралство);
 2. Първият избор (страна на произход, Канада);
 3. Bosch Sanabelle (страна на произход Германия);
 4. Cimiao (страна на произход Италия);
 5. Nutram Grain Free (страна на произход, Канада).

Разчитате единствено на марката храна, не си струва, защото много фирми имат капацитет за производство и пакетиране в България и страните от третия свят, и са произведени от нея продукти могат да се различават по отношение на качеството от оригинала.

Нека се спрем на параметрите, гарантират, че производителите и водещи позиции в класацията на качеството и потребителското търсене.

премия консервирана храна за котки

Снимки от murlika.msk.ru на сайта

Произвежда се в UK храна Arden Grange на все още не е широко разпространено в нашата страна, но неговата популярност сред собствениците на chetverolapyh хора в Европа, заслужена. Въпреки факта, че производството на своите продукти на компанията се отнася до супер-премия, висококачествени характеристики на гранули британската марка скоро съответстват на класа Холистичният. Парадоксалната същност на класирането се дължи на високите стандарти за производство на храна за животни, приети в Обединеното кралство.

премия консервирана храна за котки

Снимки от shop.animalguru.ru на сайта

Собствениците на котки се използват при приготвянето на домашен любимец диетични продукти на британската компания, почти без предизвестие от негативни моменти и оценят следните параметри хранят Arden Grange:

 • Липса на алергични реакции;
 • Благоприятните ефекти върху вълна;
 • Подобряване на храносмилането домашни любимци;
 • Липса на привикване ефект.

За относителните недостатъци на продуктите на компанията включват висока цена, която е изцяло оправдани от неговото качество. Трябва да се отбележи, че преводът на котки се хранят от тази марка може да бъде трудно, поради пълната липса на овкусители. По този начин, можем да говорим за една заслужена първо място емисия Arden Grange в нашата класация.

 • Растеж - за котенца;
 • Възрастен - за възрастни;
 • Старши - за котки над 7 годишна възраст.

премия консервирана храна за котки

Снимки от www.ozon.ru на сайта

Отзиви на потребителите, използващи тази марка на фуражи, обикновено съдържат следните положителни характеристики:

 • Подобрява външния вид на домашния любимец;
 • Намалява интензивността на миризми;
 • Широка гама включително специалност храна;
 • Значителен ефект на хипоалергенен фуражни съответните линии.

Неопределен оценка на ветеринарните лекари по отношение на сол, включени в състава, обявен от производителя пелети първия избор, се дължи на факта, че тя има негативен ефект върху сърдечно-съдовата система на животните. Но за животни, които получават само сух доставка тип власт, важен ефект на солта става стимулира жаждата, принуждавайки вашия домашен любимец да се пие много течности.

премия консервирана храна за котки


Снимки от zoofriends.info на сайта

Протеиновият компонент на Sanabelle Bosch заема 31-35% и представлява, в по-голямата си част, птичето месо. Като странични продукти производител използва черния дроб, е безценен източник на желязо. Витамин и минерално съдържание е в пълно съответствие биологичните нужди на животните и да се добавят вещества, които влияят положително на храносмилателния процес (боровинки).

Собствениците на котки, които получават суха храна германската марка, твърдят техен избор следните точки:

 • Широка гама, която включва множество специализирани видове;
 • Рядкото разпространение на алергични реакции;
 • Подобряване на косата и зъбите домашен любимец;
 • Липса на привикване ефект;
 • Възможност за закупуване в повечето търговски вериги.

Леко розова картина потъмнява високата цена на храна Bosch Sanabelle, както и наличието на пулпа и царевица. В чест на производителя, количеството на целулоза е малък и от необходимостта да го използвате като свързващия компонент.

Четвърто място в нашата класация заема котешка храна от супер премиум италианската компания Cimiao. Произведен отдава голямо значение на изучаването на физиологичните характеристики chetverolapyh клиенти, адаптиране на състава на гранули сменяеми котки вещества. Състав на храна съдържа само естествени съставки от животински и растителен произход, което съотношение е устойчив на оптимално ниво за животни.

премия консервирана храна за котки

Снимки от www.myshared.ru на сайта

Cimiao обогатява неговите продукти от влакна, които регулират храносмилателните процеси и подвижността на стомашно-чревния тракт. Съотношението на магнезиеви и фосфорни соли поддържа Пет рН на урината, предотвратяване на развитието на бъбречни камъни. Собствениците, предпочитайки Cimiao, обърнете внимание на следните положителни характеристики на емисия на марката:

 • Оптималният размер на гранулите;
 • Един лесен преход към продуктите на марката;
 • Намалена интензитет миризма;
 • Широка гама от продукти.

Най-слабото място на продукта на италианската фирма са посочени като част от натурални аромати, размерът на която, обаче, не надхвърля стандартите на супер премия. Има няколко случая на алергичен дерматит при кърмени стандартната линия, така че ако животното има тенденция да се алергични реакции, трябва да се започне с въвеждането на малки порции Cimiao гранули.

На 5 и затвори позиция за гласуване е храна Nutram Grain Free, канадски производители Nutram Продукти за домашни любимци. производство на месо версия изработен от не последното замразяване птиците (пилешко или пуешко) и рибите - сьомга или пъстърва. Независимо от вкуса, продуктът съдържа 28-32% протеин.

премия консервирана храна за котки

Снимки от orbis-39.ru на сайта

Производителят не добавя към храната зърна, соя или картофи, което значително намалява вероятността от алергични реакции. Достатъчно количество фибри осигурява присъствието на плодове, зеленчуци и водорасли. Добавянето на инулин в областта на фуражите при условие фуражни пребиотични свойства.

Потребителите отбележи следното благоприятния ефект на този фураж:

 • Подобряване на храносмилането домашни любимци;
 • Привидната положителното въздействие върху състоянието на вълната;
 • Липса на алергични реакции.

Относителна недостатък може да се нарече лош избор от аромати, които, обаче, е изцяло компенсирано от достойни качество на продуктите Nutram.

Популярност сух тип власт сред животновъди котки се причинява от предимствата на такъв фураж супер премиум за котки, която съдържа списък на параметрите, които са важни за котки, както и за техните собственици. Собствениците оценят суха храна на достъпна цена, икономично потребление, лекота на съхранение и доставка, както и възможността да остави храната в резерв в случай на продължително отсъствие. Здраве chetverolapyh гурме важна превантивна роля на гранули, което позволява да се предотврати зъбен камък и свързаните с това проблеми със зъбите.

Рейтинг мокра храна за котки от супер-премиум

Като основа за класацията на консерви, взети им качествени характеристики, състав и баланс на потребителска активност мяу домашни любимци.

 1. Innova Evo (страна на произход САЩ);
 2. Уелнес пиле формула (страна на произход САЩ);
 3. Schesir (страна на произход Италия).

Имайте предвид, че ако животното получава смесено хранене, храната трябва да е от същия клас. Feed-нисък клас може да причини на животното да се откаже от висококачествена храна, поради съдържат овкусители.

премия консервирана храна за котки

Снимки от cutecats.candra.info на сайта

В посока надолу на този продукт е на стойност високата цена и факта, че продуктите на американската компания не е представена на всички домашни любимци търговец на дребно.

премия консервирана храна за котки

Снимки от сайта www.wag.com

Достоен второ място в списъка на фуражите супер премия за котки Пиле формула е на американската марка Wellness. Марка Wellness внимателно следи за качеството на своите продукти, така че производството на консерви използва домашни птици (пуешко или пилешко), за отглеждане, които не се използват хормонални стимулатори на растежа. Източникът на полиненаситени мастни киселини са рибено масло и ленено масло.

премия консервирана храна за котки

Снимки от kohepets.com.sg на сайта

Цената на мощност за Schesir котки, въпреки че е доста подходящо ниво на производство, все още не може да се нарече демократична, които могат да бъдат приписани на относителните недостатъците на тази марка.

Какво да изберем храна за вашия домашен любимец - сухо или мокро, двусмислен въпрос, а всеки собственик реши сам. Важното е, качеството на продуктите, които помогнаха да се оцени наш основен премия фураж и ще направи окончателния подбор на само мустакат потребителя.