Конспирации на Любов Stepanovoy п

× Този сайт използва бисквитки за съхранение на данни на вашия компютър. Затварянето на този банер, който е на този сайт, попълване на формуляри и извършване на други действия, свързани с въвеждането на данните си, Вие се съгласявате със събирането, съхранението, обработката на най-различни начини, вашите лични данни. Само вие потвърждавате, възраст (18+). Ако не сте съгласни с обработването на данни, моля оставете тази страница.


Моля, пишете датата си на раждане
Абонирайте се безплатно

Благодаря ви, че се абонирахте

Наталия Степанова заклинание

Парцели за сибирски магьосница Наталия Степанова разпространените и популярни сред хората. Име наследствени Sage още има много слухове, че съвсем заслужено. Конспирации това невероятно мощен лечител, вече няма да се сблъскат при прилагането на нито един от магьосниците. Нейните познания конспирацията като уникален, защото изпратените съобщения тя наследени баба си.

Ето какво знаем от биографията на лечителя:

Наталия Степанова наследствена магьосница на древния магически вид, да приеме дар от известния сибирски магьосница и баба си Евдокия. Най-малко около личността Natali Stepanovoy и кръжи много слухове, че тя не съществува в действителност, и че това е само един добър ход на пазара, всъщност Степанова Наталия - истински човек. Тя живее в град Новосибирск. Много хора, които са били в него на рецепцията, да оставят само възторжени отзиви. В NI Степанова има така наречената магия училище, той произвежда много книги за магия, а не само за конспирации. Но все пак, това е конспирация, своевременно, като се фокусира маг. Ние вече публикувани на сайта ни парцел на различни нужди на живот, като например сексапил за късмет C tepanovoy NI конспирация за C tepanovoy NI пари, включително и най-възрастните. и заговор за здраве tepanovoy NI C Този материал ще осигури по-ефективна и древна конспирация на любовта.Конспирация да обичам момичетата

Наталия Степанова заклинание

Море в океана има бял блестящ камък Алатир запалими или някой Neznamov. Под камъка, покрит с могъщата сила, и силата, която няма край. Аз съм оповестяването на тази много могъща сила в (името) красива девойка; черно заставя този много мощен във всички стави, polusustavy, всички кости и polukosti, всички вени и poluzhily, очите й ясно, бузите й розова, я Бело гърдите, по ревност си сърце в утробата, в ръцете си и крака. Ако ви се налага, силата на Всемогъщия, момичето в червено (име); горят могъща сила, кръв горими, темпераментният сърце да обичам (това е (име)) приятелско страхотно. И това щеше да е червен момиче (име) всички послушен приятелско смел (име) на живота си. Моята дума е трудно, тъй като бял негорим камък Алатир. Кой от морето цялата вода да пия, един на всеки билка vyschiplet, и че моят парцел не е преодоляна, силните не вдъхновява.

Конспирация за prisushenie Man

Като Божий служител N обича слуга на Бога Н., така че Божият служител, Н., и не може да й помогне да не Жити, не Пити, не Isti, и да се обичат и почитат баща си и по-добра майка, по-добре от бяло и червено слънце на месеца. Завинаги, за вечни, от сега до век, амин.

Конспирация да привлече вниманието и любовта на добър колега

Наталия Степанова заклинание

Ще вляза в чисто Polyushko. Да, това Polyushko бял gyrfalcon. Аз ме питат бял gyrfalcon: Бихте ли полетя в открито поле, но в синьото море, но в стръмните планини, но в тъмната гора, но в плаващи пясъци блатото, и ще ви помоля бял gyrfalcon silushku проклет да я дам на неизвестно поръчка (име на младия мъж) отидете на висока кула и да го хване в средата на една тъмна нощ, но така се спи. И седна до вас моя приятел бяло gyrfalcon на Бело гърдите си, за да пламенно сърце, но от гореща черния дроб и ще бъде пусната в слуга на Бога (име) на устата си прокълнат, така че не може без слуга на Бога (име), или Жити, нито да си сам или Пити или Esty.

На човешката любов и чест в обществото

Аз ще се превърне в слуга на Бога на сутринта, и отиде да благослови; Аз съм слуга на Бога, ще излязат в открито поле, но аз ще гледам и в четирите посоки: на изток се намира светата Църква. Тъй като тази църква изглежда и да се възхищавате, така че да бъде на Божия слуга (име) наблюдаваше и се възхищавал на старите баби, старци, толкова малко момчетата, червени момичета и добри сътрудници. Оставете ги да ме погледне слуга на Бога (име) и zaryatsya. думите ми да бъдат силни, скулптуриране, OO калай, но упорит, като тъмница ключове. Амин.

Вижте също: