компания FFI

FFI сайт е затворен!

Нека да разгледаме това по-близо.

Отначало просто игнорирани. Е, е нормална продукт да се продава през някои тест драйв и презентации?Отне ми около 30 минути, за да предизвика името и стойността на това чудо агент на дистрибутора. Хлапе на 20-годишна възраст, не са допустими, и колата се опитва да обясни на мен (10-годишен опит и технически университет) Аз съм просто един глупак, просто не се използва този продукт.

Така стъпка №1. Четем за коментари на компанията FFI.

Започвам да се съмнявам благоразумието си. Какво е масова лудост? Неее. Всичко е много по-просто. стойност на продукта на дребно в 2 пъти по-скъпо, отколкото на едро. Navar 100% - това е просто много печеливша, то е възможно да се поставят и фалшив уеб видео.

Основният аргумент на продавачите Каталог чудо:

  • абсолютно безопасно за двигателя и околната среда (в действителност, фероценпаладиев, който се състои от чудо означава 99% е вредно за двигателя)
  • просто проверете и усетите разликата (увеличаване на октановото число, разбира се, ще доведе до нарастване на мощността, но червен железен плаката ще донесе на двигателя надолу, рано или късно)
  • направени в САЩ (където взехте това?)
  • ти си просто един глупак отново готов да спестят време и пари. Естествено е да ми даде парите могат да бъдат спасени с продукта.

Всички продавачи са наречени на гориво добавка "продукт", който внушава идеята за единен център за обучение и промоция.

Около два часа аз загубих четене на различни мнения за компанията и нейните продукти FFI MPG тласък и MPG капачки.

Стъпка №2. Отидете на сайта на FFI.

Приятен достатъчно китайски онлайн магазин. Китайски? Да, правилно сте прочели - китайците. Вижте още картата трафик.

Над 70% от посетителите от Китай и България. Има продукти, произведени в САЩ се продават само в Китай и България?

Какво е FFI мнения

Аз лично имам това е достатъчно, за да се разбере, че измамата на продукти FFI и развода на чиста вода. Но на мира, докато има убедителни доказателства за питане ума.

Стъпка №3. Ние търсим за недвижими информация за FFI на фирмата прегледи.

Това е доста трудно да се направи, тъй като прегледи на продавачи не може да се има доверие, те са заинтересовани да продават.

Но експертите на списание "зад волана" Мисля, че това е възможно. Можете да си потърсите недвижими мнения пътнически, те се появяват всеки ден все повече и повече.

Стъпка №4. Учене пакет.

Споменатият състав?

Погледнете опаковката на конкуренти, които се продават в магазините - всичко посочения състав.

Най-забележителната опаковъчни разходи. В действителност, фероценпаладиев (активното вещество в добавката) струва 500 рубли за килограм на български и $ 20 на 25 кг в Китай. Това нещо и така е пълен с гориво, той добавя производителите на горива.

А имате ли развод компания FFI?

Може да се интересувате:

Новият катализатор Envirotabs гориво - гориво е органичен катализатор, който генерира в горивната камера микрофилма катализатор. (Всъщност мазнини жлеза, от който 30% се състои фероцен) Като резултат, температурата на горене на горивото е равномерно разпределена по цялата горивната камера (всеки студент клас 10 не пропуска физика урок смях върху него), което води до подобряване на ефективността на двигателя, нисък дебит гориво, и увеличаване на живота на супозитории, клапани и дюзи, докато намаляване на вредните емисии.За съжаление, не за първи път аз съм убеден, че търговията е с предимство пред всичко. Производител изгодно продават тези неща, производителите на автомобили и резервни части е от полза за периодично механизми провалиха - това е прекалено ... печелите веригата продължава за неопределено време, и така във всички области на производството, вече взеха тази система, тя наистина никога не свършва

Този чист MLM фирма. С такъв неистов фолио за тази Г. (с други думи не мога да го взимаш). Системата работи в това е просто ужасно. Там е необходимо да се отцеди тестото хлътнал и така хората трябва да седнем на ухото. Къси от обикновените хора купуват бензин Евро-6, и всички тези добавки е гадно. И да се види представител на офиса, гони го в областта на шията. Тъй като нищо друго, освен да даде опожарени двигателя и икономия на гориво не.

Е, че въпреки, че доброто старо списание "зад волана" подкрепя марката, а не да преследва краткосрочни печалби. И вие можете да намерите най-нормални реакции на някои спорни продукти. Сега в интернет е много трудно да се намери наистина достоверни мнения. Уеб-сайтовете на по-нощни и онлайн магазините бързо почиства всички модератори ресурси. Затова казвам на жена ми, след това, ако сайтът хвалят само изглеждат по-нататък. Манталитет, ние имаме такава, че кладенеца не може да бъде всичко. Докато е оправдано, аз не знам за колко дълго.

И аз го имам почти чудо средство за защита. Наистина много положителни отзиви. И моето изкуство образование, се позовава на становище на трета страна)) Не казвам, че може да не е напълно доверие MLM бизнес и продукти, много от тях работят на пазарни отлични проекти за качество, но нова и не е ясно за себе си е си струва да пробвате, или да се доверите на мнението на компетентни хора.

Добър ден. Знаеш ли, в интернет много различни мнения за всички продукти, например да вземат iPhone, някои щастливи, други не, всички са изразили мнението си, но никой не ти казва да не се купуват компанията Amway, мнозина казват, че те са зомбита и и т.н. Аз използвам продукта не е първата година, и много доволен, консумацията на бензин на практика намалява, а двигателят дори не гледам надолу. Бизнесът не отиде, нямат време да правят бизнес в други области, които не са свързани с мрежата за търговия. Мисля, че всеки за себе си, за да решат какво си струва да опитам, и това, което не е така. Ако апаратът не е толкова зле, колкото пишете, можете да си представите колко щеше да е съдебни дела в компанията. И компанията продължава да се развива и все още е там)))) Успех

Хайде да го попълнят. Вие нямате кола, дори видимо. Силно се съмнявам, че просто реших да отида в интернет и да пишат добри отзиви. За други продукти, също се пише? За наденица вкусно например?

Kidalovo на нивото на земята. И това е добре, ако загубите пари само чрез закупуване на този Baida. И ако двигателят ще се случи. По-добре е да не рискуваме и да не се излива в колата си всички малки неща. Това е като Badami, без употреба, загуба на пари. Намаляване на разхода на гориво dostgaetsya специалистите езда. Е, или да вземе колата на своите средства. Ако не можете да се хранят 3-литрова кон, имате нужда от един.

Аз съм пълзи този боклук за повече от шест месеца.
Това, което искам да кажа, че реалната икономика е преди всичко психологически фактор. Добавянето тласък в гориво, човек започва да вярва в свръхестествените си сили. Ето защо (да подхраниха MPG тласък кола), на заседание зад волана, той започва да действа по същия спестявания фактор:
натиснете леко газта;
мек спирачка;
често се използва "се търкаля напред" ...

Постоянно на MPG Boost се излива в резервоара на новия Chevrolet Cruze 1.6 има 1.2 години.
Проблеми с двигателя не е бил на работа точно инерция, динамично усещане, бензин А-92 Фирма Tataif рядко Лук и Татнефт.
Икономиите не може да има, че е бил преди не са на нивото. Сега, средно 6.5 л / 100 на магистралата.

В обичайната консумация на вашия автомобил. Защо да плащате за гъба сладководен и доливане на резервоара?

Мисля. че фабрика работни грамотни хора и ако те са за определен тип моторни препоръчват определен вид гориво, е необходимо да ги и се наслаждавайте. И не да се измисли. Друго нещо, което не знае какво купувате на бензиностанция в страната. Като на шега - .... и има дърво.

да ти кажа всичко това Hayot produkt.Ya паднал за стръв на приятеля си по biznesu.i придобити течен катализатор (име просто изскочи от главата ми) в размер на 20 броя. Това, че те norma.Nikto приятели не искаше дори да се провери на вашия автомобил. Бих искал да знам какво да правя с него? В края на краищата, това не го изхвърлите и да продават не mogu.Kakoy период на изпълнение ztogo продукт?

Като част от химикали, керосин и - няма да отиде лошо)