Колко можете да отслабнете, ако не разполагат с една седмица

Можете да хвърли до 10 паунда, но при условие, все повече и интензивни упражнения три пъти на ден. Важно за попълване на подаването на вода в организма и соли. Това може да бъде различна от вода, за да се пие суроватка от краве мляко, той е с много ниска стойност в магазините. Направих го лично. Резултатът е, честно казано в лицето, но е трудно ужас, особено психически. Ден на третия или четвъртия миризми старт хранителни чуе кучето "на километър". Начин да отслабнете, е добре за здравите хора, а другата мисля, че е опасно, особено при сърдечни и бъбречни проблеми, ако. И така, супер, 7 дни, а вие сте нещастни краставица. Знае се, ако е голямо закъснение, се уверете, че някъде барбекю или Отнасяйте vladlen bakhnov бира, както и 7 дни, можете да издържите. Основното, което след това не само постно и храна, а ефектът е леко намазана.Аз нямам една седмица не се препоръчва! Тъй като са загубили тялото на всички витамини. защото имате нито една от които не е буден и витамини няма да влязат в тялото си!

Аз ще дам съвети. Яжте 2 пъти на ден! Но само сутрин и следобед!

Не трябва да има солени храни (без сол, не е малко)! Ястието е не повече от 200 грама! Такива като елда или ориз! Можете също така да има храна в сутрешния 1 варено яйце, овесени брашно, за обяд можете да хапнете 200 грама зеленчукова супа!

Ако не искате супа, яде диня, краставица или домат! Те не са висококалорични, но за полезен! Аз вярвам, че това абсолютно не е цяла седмица е подигравка с тялото!

И ако ще се придържаме към много строга диета, ако имате много на тегло - изчисти 8-9 кг! И ако не големи, 3-4 кг!

Аз бях на диета, така че не вярвам, че теглото не е голям. само 58 кг бе! Тя не е била на строга диета. Седя само на 1,5 седмици. но тя работи 6 дни в седмицата! А работа не е заседнал по цял ден на краката си! Изядох просто не висококалорични храни. и след 6 не се яде! Skinula 6 кг. И ако все повече и яде без сол. след това всички ще бъдат започна 10! Но не е нужно да се!

Ефективно седмична диета е правилното хранене, а при пълен глад може да причини големи щети на тялото, особено стомашно-чревния тракт, капките на кръвното налягане, умора и загуба на не само теглото, но и енергия, така че най-добре е да се яде 5 пъти на ден, но nizkokakaloriynuyu храни като хляб ръж 150 гр на ден, обезмаслено tvorg 100 грама на ден,Какво заплашва, ако не съществува

зеленчукова салата 200 грама на ден, 10 грама мед на ден, зеленчукови супи, зеленчукови борш не повече от 150 грама на ден, варено пилешко 100-120 грама на ден, варено яйце, но не трябва да забравяме, че овесени хранене ще изпълни тялото ви с необходимата хранителни вещества и варен ориз е не повече от 100 грама на ден. Въз основа на списъка на тези продукти, можете да седнете на една седмица на тази диета, и аз мисля, че всичко ще се върне към нормалното.

За седмицата да загубят до 10 кг, то вероятно е от сферата на фантазията. Може би, ако нищо за ядене или пиене, а след това тя може да бъде сменена с нова. Моят личен опит казва, че теглото на 10кг аз загубих през изминалия месец, най-малко храна и максимално физическо натоварване

Проблемът може да е различна, има нежелание. Човекът просто ще свикне да не се яде и ако малко дож ситуация възниква, анорексия. Това не е много, не е полезен и води до намаляване на човешкия живот. Поради това е необходимо да се промени навици, режим и да губят тегло при нормално темпо, не му се подиграва. Тя ще бъде по-добре. Промяна отношение към живота, ще се подобри качеството ви на живот и себе си, също

Какво заплашва, ако не съществува

Една седмица от постите човек губи тегло около 5 кг, като се вземат предвид, ако той води заседнал начин на живот. Ако имате заседнал живот, до 12 кг - максималната сума, която може да загуби. Пуснах 11 кг на седмица на пост, докато работи по цял ден, макар че дори и тогава имаше повреда - ниско кръвно налягане и ниска телесна температура. По-важно е правилно, за да излезете от глад, да не боли стомаха.

На първо място, важно е да се помни, че пост може да бъде много вредно за организма. И отслабнете този начин може да килограм от 10. Мисля, че ако внимателно вземете диета и ограничаване на отрицателните си мисли, и да добавяте упражнения, да отслабнете в същите 10 килограма може да бъде на 2 седмици, без да се прибягва до такъв ужасен начин, как глад. В действителност, след глад има различен поглед към храната, и можете бързо да получат по-лошо тегло. Но дори и повече от 10 кг.

Какво заплашва, ако не съществува

Ако сте абсолютно отказват да приемат храна за една седмица, можете да загубите от 2 до 10 кг. Точно колко ще падне, ще зависи от първоначалното си тегло и физическата ви активност. Например, ако през тази седмица, за да работят или да спортува като "луд", а след това можем да загуби 15 кг, а в същото време и да се сдобият с здравословни проблеми.