колело на закона

Осветяването, 2-IX-7 (2.2.9.8) Благословен каза притчата за колелото на закона.

Чрез умело преписвач дойде един уважаван човек и инструктиран да пренапише жалбата на Бога, който е донесъл достатъчно пергамент.Той дойде след него с молба да копирате писмо пълен със заплахи, а също така даде пергамента, бързайки да завърши бързо.

За да се угоди, счупи писар линия и забърза към искането му, и в бързината хванат кожата на първия ред. Заплахата беше много щастлив и се затича да излее гнева си.

След това дойде първият клиент и гледаше пергамента каза: "Къде е кожата, това за мен?" След като научих всичко, което се е случило, той каза: "Кожа за молитви роди благословията на изпълнение докато заплахи за кожата е лишен от влияние. Човек погрешно, нарушаване на условията на закона, вие сте лишени от една молитва, която е да се помогне на пациента, но не достатъчно, ти си въвел в заплахи за действие, които са пълни с неописуеми последствия. Архат липсва работа, благослови кожата ми, липсва работа Архат, което лишава злите сили. Вие сте освободен в света на едно зло проклятие, и това неминуемо ще се върне при теб. Вие току-що избута от пътя Колелото на закона, и той няма да ви доведе, но ще възпре пътя си. "

Не пишете законите за мъртва кожа, което ще направи първата крадеца. Донесете закони в духа и доброто дъх ще извърши преди да Колелото на Закона, облекчаване на пътя ви.

Изневяра преписвач може да включва целия свят в беда.

Агни Йога, 592 правилно предположи Неизчераемост на психическата енергия. Фондова разумно похарчени, веднага се попълва от съкровищницата на Космос. Така че дори и полезно да се посвети психическа енергия. Нова доставка по-лесно да отделя мазнини и след това се втурва към глобалната работа. Така че можете да платите колелото на закона в действие. Колко лесно е да се обадите на нова мощност от космоса! Тъй като говорим за въртене на психическата енергия.

Infinity част 1, само 108 преображение тъмно в светлата пролетта може да укрепи духа. Space трансформация - т.нар трансформация на духа. Cosmos в вечните му дейност Spatial Fire трансформира елементи в съответните форми. Spirit трансформира съзнанието на всеобхватно явление.

Urusvati е прав: творческия свят е неизчерпаем, и къде да отидат причиняване на човешкия дух. Spawn, която стартира в колелото на живота, дава резултатите си. Тясно разбрах, че човек ще изкупи грешките си, мислейки те се разтварят в пространството. Тъй като свойствата на природата показват, един вечен процес, така че духът на човека е по същия начин. Трудно е да не се предприемат безкрайност на трансформираните енергии!

Когато човешки центрове може да се преобразува в най-добрите енергия zhiznetvorcheskih светлини, тогава всеки стандарт действие може да достигне или по-високи напрежения, или може да включва по-ниска обхват. Преображение мечки, като вихрушка, за да Infinity.

Infinity т.1, 127 космически магнит Когато резистентност се явява за събиране на нови комбинации за временно явление, явлението се случи. Space магнит конкатенира тези комбинации, които се извършват в работата пространственото колело. Space Мощност магнит центробежни и изхвърля частите не съответстват на основния проблем за комбиниране на тези части, които са един от елементите на присъщите качества интегрално. Устойчивост дух начало на Вселената, така жестоко падна знанието на съда в мрака на невежеството. Всички идват Господари дойдоха, за да разпръсне духовната съпротива и осветяване на духа, те също така се опитва да вдигне на по-високо ниво на познания. Тъй като космически магнит събира вашия Висш Разум безгранично творчество!

Безкрайност стр.1, 135 тънки събраните частици космически магнит. Те се изготвят на базата на разликата в качеството. Разбира се, много причини за привличане и всяка нова комбинация си има своята причина. Когато фини частици от един енергиен са съседни друга енергия, ще бъде разбрано, че външната магнит обединени един свойства на частиците. Но това се случва, че един енергия се абсорбира от друг, и се оказва, дисбаланс в резултат на въпроса. Колко креативност при събиране и усвояване може да се прояви вечно се движи по спиралата!

Cosmos колело искове за събиране на насищане и претенции тънък енергия. Съществуването на човека в духовното и физическото тяло се проявява силата, която се нарича спиралата принцип живота на. Продължавайки линията до безкрайност - и duhorazumenie това ще бъде възприето.

Йерархия 26 изтънчеността на нашите указания в момента е nepostigaema човечеството. Кога ще освети пътя ни на човека? Мислейки трудно е наясно с областта на по-висока чистота. Поддържаме светия мистерията на живота. Колело Красотата на живота е дишането. Колелото на живота е наситен с величието на космоса. Колелото на живота е насочено към величието на Materia Светъл. И само Lightbringer лъчи на всяка проява на живота, включени в величието на космоса. Свещените облигации на духа са равни най-светли лъчи. Атомната енергия на кармата, съзнателно тъкане - най-силната ръка.Надземната, 677 Urusvati знае, че дори и леко неразположение лидер може да има решаващо влияние върху важни събития. Историците го случайно наричат, но в действителност може да се види по редица причини. В допълнение към различни човешки влияния може да има специални космически условия и, преди всичко, неумолимото Колелото на закона.

Не си мисли, че най-значимото събитие изисква същото Огромното влияние; можете да видите как съдбата на народната зависи от малките обстоятелства. Тези наблюдения са показателни, защото то показва връзката на нещата не е в физически размер, но съотношението на фините енергии. Особено значим, за да видите как най-големите събития на Армагедон са кармична баланс с безтегловни условия.

Можете да видите колко Карма настига изпълнители на несправедливост. В този случай тя може да се разглежда като част от участъка съвършен закон. Хората обикновено не признават тези фини съответствия. За тях, дори и най-справедливото решение изглежда неприемливо, така повишени условия са различни от Земята. Но имайте предвид, най-сложната плетеница от кабели, както и че на земята и са налице повишени съотношения. Това знание може да бъде извлечена от личен задълбочаването на мисълта. Никой не може да ви каже какво трябва да получите-знание.

Мислителят настоя, че учениците са били в състояние да се научат същността на събитията. Обикновено събитията прилича малко вътрешен смисъл от тях.

Аспектите на Агни Йога

1971 782 (през декември. 17). колело сътрудничество е животворна го обмен на енергия от горе до долу и обратно. Учител - изпраща и получава, студентът - също. Като нищо, което се отне, и това е - това не е да дава нищо. Жива обмен идва от учителите по-високи и по-високи, а ученикът - по-ниско в йерархията в права посока. Дори животните и растенията получават от лицето, или по-скоро трябва да получават, ако това излъчване Lightbringer. В противен случай той се излъчва от фрактура на енергия. Ученическа умишлено като радиация не е позволено. Подател на живота, можете да се обаждате на хора със здравословни радиация. Лабораторията на човешкия микрокосмос е много силна. Но, излъчвана от него енергия може да бъде разрушителен и творчески балансовата живот или смърт. Голям човек, отговорен за всичко, което идва от него. От него не може да избяга. Дори neuravnovesiya природата, генерирани от човечеството като цяло. И ние можем да кажем, че не само животни и растения, но също така и на земята и всичко по него, да получат от него. Дори и от терена, къщи, дрехи, и всички елементи, наситени права за емисии на аурата. Така ден след ден, година след година, век след век атмосферата на планетата е пълна с създания на масите от хора. В него се пълнят, не намирам никаква радост. Налице е ярък оазис, има светещи по-висшите реалности, но директната среда на здрача Земята, безрадостни и безнадеждни. Война, насилие, убийства, мизантропия, бедност, болест напусне убийствени слоеве. И те са вече задушаване задуши хора. Каин каза, че той не е бил пазач на брат си. А плодът на Каин наследство пожъне всички: в отровен въздуха, който дишат; като непоносима пространствен тежестта репресивна съзнание; като тъмни, забулени планета мисли заразяване на тегло; под формата на енергията на разрушаване, нахлуването живот. Това е време да се мисли за прочистване на земята в градината, за да го усъвършенства, унищожаване на плевелите, че е време, защото ако губят време, може да е твърде късно, за да спаси планетата.

1962 414. (св. 7). Кой и какво е начинът, по-лесно, когато стане трудно да се носят? Мислех, че само една мисъл. в мислите си търси решение. В него - всичко. Той създава, тя създава, това води, това също води до целта. Човек - това е вродено мислител. Просто не знам какво му е дадено в ръцете си, за да се възползват от тяхната собственост. Информираност е вече почти майсторство. Необходимо е да знаете, преди да могат. За да се задълбочи това разбиране, като добави, че е необходимо да се разбере, преди да овладеят, а след това да бъде в състояние да. Така че, в основата на всичко разчита, че Великата Аум дава решение живот. Неговото учение, трябва да е наясно с основните неща, които се одобряват от звука на думата. Необходимо е да се отделят ума от своята привързаност към околната среда и от зависимост от него. човешкото съзнание - лаборатория за всички сетива, но те не се чувстват мисли. Мислех рефлекс предизвиква чувства автоматично, без намесата на волята, а волята на мисълта става, затова в основата на усещания се крие идеята. Ние трябва да осъзнаем, че всички процеси на съзнанието, свързани с мисълта, която е лост за всичко, което се случва в него. Волята е създадена мисъл и мисълта е генериран воля - колело за сътрудничество. Хармония взаимодействие воля и мисъл твърди път на стабилно изкачване. Ако вие ще искате една и мисъл - от друга страна, се оказва разрушително дисонанс и промоция е спряно. Ясна цел, към която е насочен духа, помага за координацията на енергията на мисъл и воля. Но това е възможно, ако целта не е забравено постоянно пред очите и на нея за минута. Е, когато се формира от водещите одобрено през третото око - това ще бъде като стабилизирането на постоянна цел, тъй като във всички от водещите съсредоточени, Алфа и Омега на всички постижения. Oblivion гол преднина далеч от нея. Може би не се отклонява от него ще бъде да се случва нея, но като уроки оглежда от фините света, за да спре пътя, като се използва всяка възможност. Ето защо указ nedremanny Гледайте и будно съзнание. Вие не можете да се отпуснете дори за миг, не можете да сложат оръжие, не можем да забравим, че ние живеем като вулкан в постоянна опасност. Само в този съзнание може да отиде и да не е късно. Много капани са поставени в страната на пътя, тъмна страна. Целта на всеки - да се включат в съзнанието й и затвори капака. Кръгът на безнадеждност - това е тъмни ръце. Имайте предвид, че винаги има изход, който не зла сила не може да го засенчи, че по този начин - на Господа, в съзнанието, че никой и нищо не може да се отдели от Него. Така че, мисълта, че Господ е прякото движение към Светлината. Кой и какво може да се улесни пътя и пробие всички пречки, когато на тъмно затворен кръг на собствените си. Аз казвам, аз твърдя - помисли си. Защото, без значение какво се случва наоколо, като идеята е винаги на разположение на лицето, и мисълта на съзнание нищо не може да се отдели. Така че, просто мислех, че решението, неумолимо и силно се стремят към мен.