Кой каза, че да живеем за сметка на жените срамувам форум

гост 1144
Липсата на независимост може да бъде само на деца, възрастни хора и хора с увреждания. И възрастните трудоспособни хора трябва да бъдат в състояние да отговорим сами за себе си
които те трябва - всички те са простени))
Може би), но не забравяйте, че няма достатъчно който ще позволи просто виси около врата му, съответно, можете да кандидатствате за него по никакъв начин с кучето, съжалявам. И вие, здравите хора човек се нуждае от унижение за парче наденица и хляб?

който каза, че не е в състояние да?) в държавата, но не искам


в-TOI нещо е, че - >>>>
Срам, че сте здрав възрастен човек с две ръце и крака, не искам да се хранят сами и да виси на врата на друго лице, поради което зависи от него
как да се оправдае? otzerkalte ситуация, бихте искали да видите момиче, облечено, яде в restoranaz, той живее в луксозна четвъртини за vtoy сметка, защото тя иска да, и ти C * Men

Предполагам, че не би имал нищо против, ако приятелката ми ми даде скъпи подаръци и плати сметката в ресторант. Всъщност това е една от моите критерии за избор на приятелка - неговата автономия във финансовия план. И аз чувам виковете от всички страни "Алфонс!" Не, prsto съгласявате, момчета. хубаво. когато тя може да плати, след вечеря в луксозен ресторант. И без срам в това, аз не виждам.


Мисля, че няма да се притесняват дали момичето ще нося колан с вибратор и vytrahaet добре.

гост 1144
И аз разбирам, че вие ​​сте в момента namechtali, че сте толкова добри, че ще трябва да се храни, облича за нищо? )) Ах. Мечти, mkchty. Като един мой приятел, "Всеки иска да направи милиони, но не правят нищо")) би след това обсъждане ще бъде в вена: ". О, колко хубаво би било"


Ние всички имаме нашите приоритети в живота. Някой иска да се мотае около врата му и изглежда, че той е най-интелигентните, защото някой работи, а той все още не може да прави нищо prietom. Някой иска независимост в този живот. Разликата е, че този, който седи на врата, може лесно да бъде променено на "по-млад модел" и вдигам едно място, за да хвърлят. И това ще бъде "най-интелигентните", така че всички не-себе си, без една стотинка. И хората, които преследват своята работа в този живот, винаги ще бъдат осигурени и самодостатъчнаRepka
защото вие сте в състояние да се хранят сами, да печелят сами прекарват само единствено на себе си и да яде и рокля за сметка на жените)
означава една жена да живее за сметка на хората - това е нормално и не е срам, но ето, бам, и неудобно, като: "Ти си човек, трябва да се".


Но какво е то. Къде отиде. Сега момичетата са в състояние да печелят толкова, или повече MCH. И ако момичето живее за сметка на човек, а след това е то. SO. ИСКАТЕ.
В общи линии, да. Тя се е объркало. Дълго време. Този човек трябва да се издирват и лов. Една жена трябва да се измие, изгладено и почистени. Вие искате да живеят за сметка на жените, както и да се хранят в скъпи ресторанти - ще оближе апартамента? С детето ще седи? Genesis ще оборудва.

гост
Синьоре, виждаме, че просто искате да "наруши обществения" арогантност. Но takuyuv душа знаем много добре, че това е несправедливо. И вие nenaydote lohushku, което ще ви сладък живот за нищо не ustroila.pochemu го намери. богата леля :) 50-60, при които той, млада и красива, ще изпее песен на всеослушание, която е най--най-много, и той я обича :)


добре, с изключение, че това :)

гост 1144
И хората, които преследват своята работа в този живот, винаги ще бъдат осигурени и самодостатъчна
Можете ли да повярвате? Това е, което аз търся в нашата страна на масата на хората, родени в социалното. малко под средното, така че е починал


Аз вярвам, че няма безплатен обяд и никой в ​​този живот, то по-добре да не зависи е

GostRepka
защото вие сте в състояние да се хранят сами, да печелят сами прекарват само единствено на себе си и да яде и рокля за сметка на жените)
Това означава, че една жена да живее за сметка на хората - това е нормално и не е срам, но ето, бам, и неудобно, като, но какво е то ", което един човек, трябва да се.". Къде отиде. Сега момичетата са в състояние да печелят толкова, или повече MCH. И ако момичето живее за сметка на човек, а след това е то. SO. ИСКАТЕ.
В общи линии, да. Тя се е объркало. Дълго време. Този човек трябва да се издирват и лов. Една жена трябва да се измие, изгладено и почистени. Вие искате да живеят за сметка на жените, както и да се хранят в скъпи ресторанти - ще оближе апартамента? С детето ще седи? Genesis ще оборудва.

И ако ние се равнява на момчето към момичето и тя също може да се променя, без да е в същото време миналата shl..hoy и "приятеля си, satsom" (това е вековните теми за предателство. "Значи вие искате нещо? :)

Мрежа издание «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)"

Информация за връзка с правителствени агенции (включително, за Roskomnadzor): woman@woman.ru