Клипове с ръцете си извън представител и сатенена панделка и ламинат стъпка по стъпка съветника клас

Красива бижута, ако е правилно съчетани и украсяват като ежедневна и празнична начин за добавяне към него, или от тежестта на нежност, ще направи владелеца да привлече вниманието и да не остави никого безразличен. И, разбира се, всяко момиче много различен zakolochek, rezinochek, брошки, обикновено - закупени, но любителите на занаятите и асортимент на ръчно изработени изключителен. И направи украса на главата, по-специално, тя е практически като фиба, може всяка жена, която има малко време и търпение. И за да ви помогне в това ни майсторски клас на щифтове Боби със собствените си ръце, както и продукти, направени с нея, ще се радваме с простотата на производството и оригиналност.Клипове от ленти

Първият майсторски клас правим фиба-момина сатенени панделки. Технологията е много проста и е доказано, и от капитана: Ribbon отрязани заготовки листа и цветни венчелистчета, обгорени краища по-леки или поялник. След като всички празните места се събират в едно голямо цвете на базата на тел около снопа от тичинките. Всичко е направено с помощта на пистолет лепило. Така че можете да украсите с цветя не само фиба, но джанта и брошка, тя може да се превърне в част от облеклото или декорация на интериора. И докато тя може да направи дори един ученик (под внимателното наблюдение на първостепенен, разбира се).

Clip-шапка

В следващия урок, ние създаваме една шапка от най-простите на материала: картон, лепило и тънка сатенена панделка. Първо, изрежете основата, а след това обви с нея панделка. След събиране заедно структурата: с лепило свързване поле, цилиндрична част и върха. Оказва се, много хубава шапка, която може да бъде монтирана върху фиба или венците.

Клип за училище

буйни цветя

Това е чудесен цвете украшение обикновени игли и гумени ленти. Той се ангажира с друга технология, която е различна от предишните. За да създадете новобранец определен начин на лента конец, поправи. Тези възли и ще венчелистчета. Близък, украсени с перлени мъниста, пръчици за чувствах база. Резултатът е оригинална цвете, готов да се превърне в украшение.В следващия урок се фокусира върху създаването на детски фиби за коса от ленти със собствените си ръце: стъпка по стъпка снимки, които съпътстват статията, всяка майка да направите за вашата принцеса е превръзка.

За да работите е необходимо:

  • Метална щипка скоба за основата;
  • панделки с различна текстура, цвят и размер;
  • лепило;
  • парче от порест каучук.

Hairpin правим от повторения панделки. На първо място, по-лекия край на изпепеляващата.

Майсторски клас щифтове

Следващата стъпка - да го залепите на база-клип.

Майсторски клас щифтове

На следващо място, увива около клиповете, като оставя част от безплатно.

Майсторски клас щифтове

За да фиба по-добре да се запази бебето оформяне на косата с една вътрешна страна лепило парче дунапрен.

Майсторски клас щифтове

Вземете три еднакви парчета от ленти, едната от които е навързани в средата.

Майсторски клас щифтове

Първо лепило: първо регион, а след това в средата.

Майсторски клас щифтове

Ние извършваме същите стъпки с втория, добавете ги заедно, като на снимката:

Майсторски клас щифтове

Парче от възел, разположен в центъра на състава. Допълнителни цели са изрязали и поставили на грешната страна.

Майсторски клас щифтове

Това лък придържа точно на върха на клипове.

Майсторски клас щифтове

Можете да направите цялата колекция от игли, за всеки пусне малко модата.

Майсторски клас щифтове

За да завършите добави още едно изпълнение на производството на детски лък. Насладете се на творчеството си!