Клипове от foamirana цветя със собствените си ръце, снимка и майсторски клас за косата, джантата машини микрона с роза

Майсторски клас щифтове
Foamiran напълно подходящ за производство на ярки и оригинални щифтове Тези, които никога не са чували за foamiran, и още повече, че с него не работи, не представляват колко може да се направи от тези цветни листа. Децата на венците често украсени с нежни рози на foamirana и красиви фиби, за да украсят пяна продукти от колекция от аксесоари за коса не са само момичета, но и възрастни дами.Какви може да са фиби с цветя от foamirana

Клипове могат да бъдат малки, и може да бъде доста тромави, акцент. Тези изводи са същността на косата, а често те са направени специално за някои празник. Тя може да бъде рак игли и клипове-щипки. Най-често, колкото е избран основният предмет на цветето.

Майсторски клас щифтове
Клип от foamirana роза ще се слее напълно с сватбена рокля

Rose - най-популярният вариант. Направи го не е много трудно, но понякога това не е за начинаещи. И все пак има една верига по-лесно, пример за които могат да бъдат обучени за работа с пяна.

Много популярни сватба фиби за коса с foamiranovymi цветя. Такова ръчно изработени бижута - най-добрият комплимент на булката. Особено, ако те са в унисон с обстоятелствата на празника. Например, една сватба в Май - и на булката коса шнола с клонче от люляк. Или по време на божури в невеста украсена шноли с foamiranovym божур.

Работа с материала: клипове от foamirana собствените си ръце

Преди да прикачите красиво цвете или Бери в фибата, трябва да се направи това най-доброто цвете или Бери. Без познаване на материала, за да се качеството на продукта ще бъде трудно. Поради това, че следната информация няма да бъде излишно.

Какво трябва да знаете за foamirane:

 • Основната собственост на пяна - не забравяйте, че формата си му дал, но не забравяйте, че материалът не може да се удължи много (тя се разпада);
 • Материалът не абсорбира вода, тъй като продуктът може да се измие от него, а ако такъв клип изложен на дъжд, не се деформира;
 • Те се обрязват перфектно обикновена ножица, но често използват модерни Перфоратори;
 • Цветовата гама е широка, но най-популярен е традиционно много лек foamiran както му, ако е необходимо, винаги можете да podtonirovat.

Майсторски клас щифтове
С foamiranom доста лесно да се работи: това е лесно да се реже с ножица, и заема желаната форма

PVA лепило не е подходяща, в идеалния случай имате нужда от втори горещо лепило. Тъй като всеки човек, който обича foamirana трябва да се запасите на лепило-пистолет. От минусите - порьозността и мекотата на материала, тъй като на натискане ноктите и остри предмети върху нея може да остане, да бъдат внимателни.

С ръцете си фиби на foamirana: списък на необходимата

Значи вие искате да направите една прекрасна фиба за момичета. Въпреки това, такова фиби също хубави млади момичета. За да започнете, да видим дали имате нужда от нещо, което трябва.

За да работи, имате нужда от:

 • Бяло и зелено листа foamirana;
 • Green гофрирана хартия;
 • Конвенционалните ножици;
 • Топла лепило;
 • Готов тичинки;
 • картон;
 • Clip Сам на косата;
 • По-лек;
 • Тънка тел;
 • Молив.

Майсторски клас щифтове
Клип от foamirana е идеален за момичета, така и за млади жени

И, както винаги, работата започва с подготовката на сайт, където ще трябва да работим усилено. Не забравяйте за добро осветление (в идеалния случай - дневна светлина), и чисто място, където нищо няма да се отклони от работата. Така че, моля, бъдете търпеливи, процесът не е най-бързият, изискват внимание и грижа.

Красотата на foamirana: MK щифтове

Така че, първо трябва да се направи шаблон, за да се възползва от него и изрежете листенца. От картон, за да zagotovochku венчелистче. Диаметърът е обикновено в обхвата от 4-5 см, цялата детайла се състои от четири листа.Шаблонът е изрязана от картон и се прилага към гъбата, така че резниците са останали най-малко. Молив или писалка да направи това не се препоръчва за рязане контури да клечка за зъби, или обратната страна на четката. По този начин тя има заострен връх.

Пяна от необходимостта да се намали осем chetyrehlepestkovyh zagotovochek. И след това ноктите ножици по горния ръб на нея всеки празно, за да се направи вълни, така че бъдещите листенца изглеждат естествени. След това вземете празните 4, всяка гънка и един към друг. И тогава те са били толкова усукани заедно като къдрици при пране на дрехи. Но не много.

Майсторски клас щифтове
Преди да изрежете листенца директно от foamirana трябва да направи шаблон от картон

Следваща акт, както следва:

 • Загрява се средата на всяка заготовка - пръчка да средната вдлъбнатина, с вътрешната част;
 • На разстояние от външната страна на директен пламък на запалка за подгряване на материала - дори и ако това ще отнеме желаната форма;
 • Така правя с всеки детайл;
 • На следващо място, едно цвете може да се прибират - половината сгънете тичинка, паста в центъра на всяко цвете лепило пистолет;
 • След това трябва да се направи чашелистчета - Foam нарязани на 8 квадратчета 2 на 2 см;
 • Cut чашелистчета и всеки ръб на заготовката обрат пръстите си и след лепилото към дъното цветчета;
 • Тел направи клонки, всеки увит пръчка гофрирана хартия (като опция - teip-лента);
 • дължина клончета е 8 см, а за пъпка пръчки трябва 5 5 cm;
 • Пяна, произведена от зелени листа и чашелистчета.

След обособяването на листата, на ръба на набраздената само остри ножици, пръстите обрат. На листа е необходимо във всеки удобен за вас начин да се направи вени. Fit и клечка за зъби метод.

В последната част: шнола машина от foamiarana

На обратната страна на всеки лист се завинтва тел като ги отмени. Направи пъпки от бяла пяна нарязани листенца, около 5 на пъпка. На кратко стик събере пъпка, всеки венчелистче защитен с горещо лепило. Sepals записани миналата.

Събиране на клончето се нуждаят от горния ръб, обезпечаване три пъпка и един лист на клон. Тел винт на клонче, на място в близост зелени гофрирана хартия, по-ниски Leves придават един от всяка страна клони. След това слезе долу, за да се даде възможност primotat 2 клона с пъпки и листа 2 от всяка страна. Цветя фиксират на клон, в свободното пространство, необходимо за всяко цвете.

Майсторски клас щифтове
Клипове могат да бъдат най-различни форми и цветове: всичко зависи от вашето въображение и умения

Вземете красив стрък от които само някои остава на горещо лепило се придържаме към шноли-клип. Заготовка натиснете който се лепи и задръжте за няколко секунди. Лепило трябва да вземете. Ако искате по-блестящ, че е възможно да се организира допълнителни фиби декор - мъниста, перли, рог семена мъниста и т.н.

В модата има шнола, нараства от foamirana

Разбира се, на розата се счита и се счита за един класически вариант, макар и малко скучно. Защото дори и на сватбени булки на предпочитам да направя нещо по-оригинално - понякога фиби могат да бъдат под формата на плодове или ягода бонбони. Но това, разбира се, за по-дръзки булката.

Идеи: ленти за глава и клипове на foamirana

Някои идеи не служат само за майстори! Сега активно направени шноли Нова - тип ела клон и коледни топки. Може да се използва за тези цели брилянтен foamiran.

Майсторски клас щифтове
Hairpin във формата на цвете - най-традиционният вариант, но има и много други интересни идеи

Също така изглежда страхотно:

Но въображението си, разбира се, няма граници. Можете да направите целия състав на foamirana. И понякога лайка или метличина на фиби са любима украса.

Не пропускайте да опитате да работите с пяна - този материал представлява интерес за използване, се оказва много по естествен път. И фиби идват празник за очите, не се срамуват да се даде.

Примери за foamirana щифтове (снимка)

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове