Клипове на сатенени панделки с ръцете си в едноетапни майсторски класове със снимки

Майсторски клас щифтове

Домашно аксесоари - гаранция за оригиналност и изключителност, защото дори и една инструкция в различни needlewomen получени на различни продукти.

В този майсторски клас ще кажем и ще ви покаже как да се направи клипове на сатенени панделки със собствените си ръце с цветя kanzashi. Основното нещо, което е необходимо за производството на - точност и търпение. Когато за първи път да се запознаят хората с тази техника, да вземе много материали, за да се обучават и да изберете най-успешните елементи.Майсторски клас щифтове

Материали за вземане на фиби за коса с цветя

Подгответе се за производството на цветята сатенена панделка:

 • 24 ширина тънък рязане на 0.5 cm червен или кафяв цвят и дължина 6 см;
 • 24 тънък оранжево рязане 0.5 до 5.5 cm;
 • 24 тънък режещ лимон оцветени 0.5 до 5 см;
 • 24 цвят на слонова кост тънък нарязани 0,5 см от 4,5 cm;
 • 11 квадратчета лимон цвят със странична дължина от 2,5 cm;
 • 8 лимонови резенчета 2,5 см широки и дълги 10 cm.
 • 5 ленти златни брокат ширина 1 см и дължина 5 cm;
 • кръг база от жълт или бял филц 4 см в диаметър;
 • obnimatel широко лилия златна текстура;
 • polubusina-светъл цвят рубин 0.6 см в диаметър;
 • горещ нож (запояване или Vyzhigatel на дърво).

Стъпка по стъпка инструкции за сглобяване

Подгответе сегменти сатен лента 0.5 см в различни цветове и размери, с акцент върху списъка на хардуер. Работа с деликатен сатен включва механична обработка на краищата, за това, използвайте запалена свещ или запалка. Пърлене на плата най-бързо и внимателно, за да не се развали восък и не oplavit също.

Посрещнати цветове изглеждат заедно хармонично и дават красиво цвете в окончателния плавен преход от тъмно към светло.

Майсторски клас щифтове

Somknite всяка лента под формата на капки. Оставете на предната страна на външната и долната - вътре опал комбинации леки края и прокара пръстите на краката. Както се използва първоначално отрязва на различни дължини, и размера на капчиците постепенно ще намалее.

Майсторски клас щифтове

Започнете да инвестира всеки детайл на по-малък размер в най-много. Съберете многослойна капчица. Още веднъж, пламъците топлина атласа и стиснете, за да се държат заедно всички съставни части. Получената капчица сатенени панделки ще листенца на цвете - основните декоративни игли.

Майсторски клас щифтове

Вземете 24 капки за едно цвете. Следователно е необходимо да се получи 48 части на двойката щифтове.

Майсторски клас щифтове


Нарежете чувствах кръг основа. Използвайте жълт филца, съвпадение цвят колан или бяло. Лепило първия периферен серия от капчици, състоящи се от 8 парчета.

Майсторски клас щифтове

След това вторият слепващ слой. За да се обърна цвете буйни, да се доближи до центъра на терена и ги плъзга спрямо части на първия слой.

Майсторски клас щифтове

Обърнете гръб на заготовката към себе си и останалата лепило капки, да ги измести в пространствата между дялове на горния слой.

Майсторски клас щифтове

Долната част на цветето се състои от три слоя 24 симулирани четири капки.

Майсторски клас щифтове

За да създадете използване topsheet лимон квадрати със страни от 2.5 см. Опал всички срезове по същия начин. От получените парчета симулира остри листенца kanzashi. За да направите това, на първия етап от квадратите на диагонал пъти.

Майсторски клас щифтове

След това отново се огъват. Когато се работи с лента удобно да се използва пинсета. Стягащи получава триъгълна преформа в принудителна позиция somknite техните краища. Още веднъж, опал, за запечатване на краищата.

Майсторски клас щифтове

Получената терена има продълговата форма, наподобяваща лодка. Bottom намали излишната част на лентата, така че да стане плоска лодка.

Майсторски клас щифтове

От 11-те обучени площади направи същата терена. Залепете ги в цвете. В центъра на пръчка obnimatel лилия и поставете рубин в него.

Майсторски клас щифтове

Простира на златен брокат 1 см се стреля почти изцяло, за да получите пухкав ресни. Няколко теми в основата оставят непокътнати за надеждност и pripalite neraspuschenny ръба на полата не се разпада.

Майсторски клас щифтове

Пет златни монети, разпределени равномерно по периферията, капеше в центъра на лепилото.

Майсторски клас щифтове

Най-елегантен цвете паста, моделирани от лимон остри листенца.

Майсторски клас щифтове

За да направите симулация листата, се подготвят ивиците лимоновожълтото 2.5 см широки и дълги 10 см. Сгънете през центъра, ясно комбиниране опекоха противоположни края на лентата на сатен. На следващо място, поставете детайла върху кърпа, топлина или запояване ножче и се плъзга по диагонал. Тези резултат на две части, едната от които е оформена като kulechka. Тази част и се използва за по-нататъшна работа. Стиснете върха на пръстите на ръцете.

Майсторски клас щифтове

Con оставя до дъното на цветето, така че само погледна остри връхчета. Краищата на формата на диамант заготовките док в центъра.

Майсторски клас щифтове

За производството на един чифт красиви фиби на сатенени панделки в стила kanzashi направи две еднакви цветя със собствените си ръце. Размерът на крайния продукт до 10 см. На обратната страна може да бъде поставен стомана крокодил-скоба или жълта смола да аксесоар за създаване на модни прически.

Майсторски клас щифтове

Ако имате нужда от панел поглед към тези инструкции. и тук се чака за цветни шноли с друг дизайн.