Кичура коса за снимка

Съвременните методи за удължаване на косата, разработени от професионални стилисти, дават възможност да се получи дълго, гъста коса в продължение на няколко часа. В основата на всички методи е един-единствен принцип - да прилага допълнителни направления за естествена коса, но различни начини в зависимост от начина на определяне на направленията.Както ще бъде доказано, стъпка по стъпка техника на свързване. Сама по себе си тази техника сграда е проста. На първо място, минимално необходимия брой инструменти, и второ, по време на процедурата отнема доста малко.

Има два начина за монтиране нишки. Ръководейки се по този начин, нишките може да бъде прикачен в дома, и да прикачите нишките може да не веднъж, а няколко пъти. В допълнение, тези нишки могат да се боядисват, изправете, къдри. На пръв цялата коса е разделена на няколко зони в слоеве. След това, през всеки избран ред трябва да бъде специална плитка стегнати тънки плитки. След това, с помощта на конци и игли нишки са пришити към плитките, поради тази причина, се монтира по този начин се нарича шиене Трес.Weave плитки трябва да са много дебели, а точки на закрепване са по-малко забележими. В допълнение, като прикачен файл се смята за надежден, че е така. Процедурата за удължаване на косата с помощта на Трес, примери за завършени прически и преди и след снимки, вижте по-долу. Много жени оставят коментари, които казват, че са решили да се изгради косата на Трес, защото за естествена коса, този метод е най-безвредни, но първите няколко дни, за да се чувстват дискомфорт поради плътно сплетени плитки.

За разлика от втория вид студена капацитет, японски в метални халки на нишки планината не се променя температурата в студено време или горещо време. AliExpress на други езици на български език. Португалски. Испански. Френски език. Немски език. Италиански. Холандски. Турски. Японски. Корейски. Thai. Виетнамски. Арабски. Иврит. Полски език. Да, аз Не, благодаря.