Като първоначално да отговарят на едно момиче - 10 съвета

Искате ли да се вземат на среща красиво момиче, но не успя да се срещне с нея? Тогава какво чакаш - да изненадате, Радуй изумителна. Не прилагайте прости техники - използва оригинала, но просто не спирайте! Аз ще ви кажа как първоначално да отговарят на едно момиче и да си "Да", в рамките на няколко минути след първия контакт.На хоризонта имаше красота - импровизира!

Ти видя едно момиче, което ти харесва, а след това да действаме сега. Не сте готови, не разполагат с никакви шеги и фрази, добито в състав - просто импровизира с помощта на тези съвети.

"Момиче, където съм аз?"

Как да бъде оригинална с момиче

След като видите вашата цел, изобразяващ изгубен човек. Представете си, че не можеш да разбереш в какво град. Елате в момичето, и да поиска това, което градът и къде сте всички. Това не е си актьорско майсторство са важни, защото един тази фраза ще предизвика усмивка и недоумение върху лицето й. След като му отговорите, можете да й благодаря за спестяване на живота си и да продължите разговора - първата стъпка е било взето.

Колкото и банално-оригинален метод за датиране

Не забравяйте, че както в старите съветски филми, мъжете използват фразата "Не казвайте колко е часът", или "Как да стигнем до библиотеката", която ще трябва да се запозная с момиче на улицата. Но много малко хора използват такива тривиални в нашето време- ние усложни задачата:

"Мога ли да задържите за вас?"

Много необичайно (бронзов) начин - да впечатли един стар приятел или нещо такова. Тя изглежда по следния начин ...

Съберете цялото си самочувствие и харизма и следвайте тези инструкции:

Важно е да стане ясно до нея, че тя ви помага, а не само трамплин или стълб е - те обичат да мамят и фантазии на жените може да съсипе вашите усилия на лозата.

  1. Ако сте в затворена обувка, малко да свали една обувка, обувки и т.н.
  2. Елате в едно момиче и да кажа нещо като тази фраза: ". Момиче, изчакайте малко на земята, моля"
  3. Когато се отнасяте към него - не я гледам в очите за дълго време, за да изглежда по-естествено действие.
  4. Хайде да момичето с пълна увереност - няма да се откаже от нея. Ако все още остава една капка страх, само си представете, че подходът за дълго време приятелка, която със сигурност ще ви помогне.
  5. Вие сте привлече вниманието й, а сега да ви кажа, че това наистина помогна, и да вземат една чаша кафе в знак на благодарност.

Вие - на герой-спасител

Как да бъде оригинална с момиче

Веднъж представено, как да се спаси живота на момичето, а тя ви дава на вас за една услуга? Ще бъда откровен: това е едва ли някога ще се случи. Но тук играе ролята на спасител все още е възможно: преструваме, че тя вече е засилване на калинката:

  1. "Момиче, внимавай! Вие почти стъпи на калинка. Къде отиваш толкова бързо? ".
  2. Ако едно момиче ще каже, че не е калинка: "Не се притеснявайте, тя отлетя. Аз всичко забележите - особено прекрасната красиво създание като теб .... "


"Забрави да се срещне с мен"

Тук ще имат една и съща изненада и шок момичето - бъдете смели и упорити. Изпълнете след момичето и го викат да спре, "Чакай, чакай, че сте забравили нещо." Когато момичето се спря и попита какво се случва - да спре, се усмихва и да й каже, че е забравил да се запознаем. Този метод работи - тестван повече от веднъж. Вие не говорите с пасивна момиче, което се отнася за техния бизнес, а от емоционална възбуда момичето, което е по-отстъпчив. Е, това е в състояние да оригиналност също дава своите плодове.

Изненада жена с подаръци

Рози за непознати

Не Днес, ти си просто човек, който момичетата рамка и галантен мъж, който просто не може да откаже. Тя ще трябва да се харчат пари, но резултатът ще бъде добър. Купете една единствена роза (можете да си купите цял куп и извади един по един, ако искате). Просто отидете на любимото си момиче и я даде цвете. Всеки от тях ще бъдат объркани, изненада и изключително доволен от сърце. Кажи й, че някои комплименти, покани за кафе. Моят голям опит и приятелите ми потвърдиха, че така не може просто да вземе номер и дата, а дори и съблазни жената в деня на вашето познанство.

Ако едно момиче е като дълго време ...

"Случайно да имате ...?"

Чудесен начин, че аз винаги съветвам моите приятели. Ако се подготвят предварително, можете да си купите шоколад или някаква малка интересно малко нещо. Ако импровизира - не се колебайте да използвате фенерче, тиксо, писалка и всичко, което имате с тях. Просто отидете на непознатия и попитайте:

"Случайно да имате красива писалка?"

Постоянството и талант ще ви помогне

Тези методи изискват специални условия, но те са най-добрите. Не й се даде шанс, да избягвате!

Това е чудесен метод, който аз открих в по-голямата YouTube. С него човек половин минута той се срещна и покани на среща красиво момиче. Така че:


Можете да действа по различен начин, но важното е, че от нея покана за кафе, имате ли отговор на неговите неуспехи. Това е вашето постоянство, си добре обмислена план, смелостта и добро чувство за морал просто няма да я пусне.

Метод за художници

Вие наистина доведе, ако в допълнение към силата и мъжеството ви притежава таланта да се направи. Имате огромен коз в ръцете. Ако дълго, за да бъде с момиче на едно място (например, чакаш автобуса на спирката) - направи си портрет на един лист хартия, или красив букет цветя. След това ръката й, обсипана с комплименти. От този жест ще се стопи всяка жена. Сега всичко е в нейните очи, вие сте романтична, загадъчна и много внимателни, млад мъж.

Запознайте се с хора, когато е възможно

Важно е винаги да практикува изкуството на запознанства. Опитайте се да не се чака подходящия момент, за да се опитаме да открием другата половина - на подхода и композира в движение, след няколко седмици на тази практика ще бъде страхотно преживяване: Вие ще изпратите, за да се влюби, да каже на приятелите си за вас, и т.н. Основното нещо - всеки си подход ще бъде уникален и незабравим!

Първи в супермаркет

Вземете една бутилка вино и да я прати в коша на момичето. В този случай, каза нещо като: ". Имал съм вино и добър вечер на вас ... или торта ... или дата" Вие показахте, че сте уверен човек, който просто няма да приеме недостатъчност и трябва да я впечатли.

Възможност за срамежлив

Как да бъде оригинална с момиче

Дори и за тези, които не е в състояние да се справят с срамежливост, има начин! Момичетата просто обичат тайните феновете го съблазнява, дава увереност. И като цяло - това е романтика, а те са толкова любители на нея. Така че, когато седиш в кафене или ресторант и ще се видим красиво момиче и я напишете бележка: "Здравейте. Вие просто очарователен. Бях вгледаш в себе си, той почти закъснява за работа - трябваше да бяга бързо. Да се ​​срещнем там и след това от 18.00 часа в сряда. Аз ще те чакам. " Дайте бележката като сервитьор и тихо се отдалечи. Сега ще бъде основната интрига за нея, тя ще иска да реши.

Сега имате цял арсенал от техники първоначално търси жена. Бъдете уверени и устойчиви и да успеете да постигнете не просто обичам, но нещо повече.