Като отидеш да сватбарите за препоръки на

Аз отивам на сватба

Ако сте поканени на сватбата, той получава два гола пред вас: мислят за какво да даде, и да реши какво да облека. С подаръци по-лесно, защото сватбата стартирахме много универсални и не зависят от времето или времето на годината, или от концепцията за сватба. При избора на костюм е необходимо да се разгледа няколко фактора: сезона, атмосферните условия, времето и мястото на празника, както и стила на сватбата, ако тя е обявена. Необходимо е да се вземе предвид кой сте на булката и младоженеца. Така например, присъства на избора на облекло трябва да бъде по-предпазлив, защото свидетели затворени маса внимание. Близките роднини на бъдещите младоженци трябва да бъде по-богато украсен от останалите гости - това ще се отрази техния специален статут на сватбата и да се подчертае значението на празника за тях.Като отидеш на сватба през лятото?

лятна селекция облекло има свои нюанси. Летни и зимни дрехи сватбари могат да се различават съществено. Така че въпросът за това какво да се носят на сватба през лятото, че е необходимо да се разглежда отделно.

Какво да се носят на сватба през лятото? Съвети за жени

През лятото можете да се носят за сватбена рокля с цветни щампи. Тези рокли изглеждат много свежи, леки, романтично. Тази опция е особено успешен, ако сватбата започва доста рано във времето.

Аз отивам на сватба

Черните рокли да се носят само през нощта, когато тъмно. През лятото се стъмва късно, ако изобщо е тъмно. Ето защо, от черна рокля през лятото трябва да бъде изоставена. За предпочитане е нещо по-светъл и щастлив.

Перфектният избор за лятна сватба, независимо от времето на деня, ще бъде един цвят рокля на цветя или плодове цвят: например, портокал. жълто, коралово, лилаво, розово, синьо, метличина, светло зелено и т.н. И цветът може да бъде както светли и пастелни.

Аз отивам на сватба

Що се отнася до дължината, няма ограничения. Лятна сватба може да се носи като къса или дълга рокля, ако това е ушит от светлина ", летящ" плат. Ако плътен плат, за предпочитане е за през деня съкратената версия.

Блясък съоръжения, пайети, кристали и т.н. лято не изглеждаш като луксозен както друг път. Слънцето причинява мигане облекло - често тя изглежда евтино и нелепо. Във всеки случай, блестящата тоалети - това е опция, една вечер. През деня е да се носят не се приемат.

Ако сватбата започва доста късно, по-добре е да изберете нещо леко. Дори и на хладно лятна вечер, не носи сватбена рокля, изработена от вълна и затворени обувки. Можете да носите лека рокля без ръкави и сандали, а ако стане хладно - да хвърлят блейзър над рокля лесно.

Не Какво да облека за лятна сватба?

Какво да се носят на сватба през лятото? Съвети за мъже

Ако сватбата започва доста по-рано, и на улицата е горещо, че не е нужно да се облича с костюм. Панталони и риза с къс ръкав - достоен избор в небрежен стил.

Ако сватбата ще се проведе вечерта в ресторант, трябва да се даде предимство на костюма. В горещите кладенеца погледна ярки костюми. Жилетка през лятото - елемент по избор.Аз отивам на сватба

Като отидеш на сватба по различно време на годината?

За есента, зимата и пролетта, правилата са едни и същи. Въпреки това, по-студено навън, толкова по-плътни и топли дрехи ви може да бъде.

Какво да се носят на сватба през есента, зимата и пролетта? Съвети за жени

Ако вашето участие в гала-събитието ще започне в следобедните часове, е необходимо да се откаже от черно, кафяво и морско синьо рокля. Препоръчително е да изберете нещо, светлина или ярка, но не и тъмно.

Откажете се от тези опции, където можете да изглеждат като вие ще работите в офиса или пазаруване. Това облекло явно не е подходящо за сватба.

През деня можете да се носят на сватба костюм - сако с пола или рокля с яке. В този костюм трябва да бъде лек или светъл, с добро плат. Тя може да бъде лъскава или матова. Suit в никакъв случай не трябва да изглежда като офис.

Аз отивам на сватба

Най-често, сватбени костюми, носени по-възрастните жени. Това се счита за добър избор за майки и други възрастни роднини на булката и младоженеца. Въпреки това, младите гостите могат да се поставят на костюмите - това не противоречи всеки етикет, нито законите на стил. В костюм има значително предимство: тя е малко по-топло, което е много важно за зимата.

Важи за сватби и комплекти "пола + върха." Тази опция е само добро, ако не го гледа, сякаш се събраха по време на работа или в библиотека.

През деня не носят дълги вечерни рокли! Само през лятото можете да носите дълга рокля през деня, и че ако облеклото е на светлинни и мухи. Тържествената вечерна рокля изглежда смешен в светлината на деня.

Най-добрият избор за деня - коктейл рокля!

Аз отивам на сватба

Да не се носят рокли или костюми с пайети, ако сватбата започна през деня.

Избор на облекло за сватба събитие вечер трябва да зависи от степента на формалност. Ако сватбата ще бъде много тържествено, а на мястото на банкета - "жалък", и облеклото трябва да съвпадат. Най-добрият избор ще бъде дълга вечерна рокля. Ако е необходимо, тя може да бъде носят дълги ръкавици и дори нос кожа. На краката - разбира се, шипове. Добавяне на изображение може да бъде ярък бижута и луксозни съединител украсена с бродерия, пайети, кристали и т.н.

Аз отивам на сватба

Ако сватбата ще бъде проста, без излишни украшения, трябва да се даде предимство на по-сдържана, както добре. Тя може да бъде най-кратък (коктейл) и дълга рокля. За вечерта е добър избор би бил класически малката черна рокля.

Аз отивам на сватба

Какво да се носят на сватба през есента, зимата и пролетта? Съвети за мъже

Ако вашето участие в тържествата започне в деня, в никакъв случай не носи смокинг. Етикет смокинги са едва след 17:00. Ако е възможно да се промени, в следобедните часове е по-добре да присъства на така наречените "сутрин костюм", а през нощта - в смокинг.

През деня можете да се носят на сватбата риза с панталон и вратовръзка, която се разпределя без костюм. Не забравяйте, че една риза с къси ръкави, като правило, не носи вратовръзка!

Ярки костюми в студено време - това е чисто ежедневно опция. За вечерта е най-подходящ тъмен костюм.

Етикет, черни връзки с черен костюм носен само по специални поводи - или погребение, или по всяко официални функции. В случай че имате черен костюм, изберете различен цвят вратовръзка. Това ще ви направи по-елегантен и имидж като цяло - е подходящо.

Аз отивам на сватба

Какво не може да отиде на сватбата?

  1. В бяла рокля. Не е необходимо да се конкурира с булката.
  2. В дънки. Не изглеждаш така, сякаш са били на почивка инцидент.
  3. В тези дрехи, без съмнение щеше да носи до нощен клуб.

Материал, изготвен от Руслана Golubeva

Вижте още:

Какво да облека за сватба свидетел?

Свидетели на сватбата: основните помощници

Tissue подаръци Опаковане