Картонена рамка с неговата снимка ръце, оригинален дизайн картон фоторамки, майсторски клас

Направете рамка от картон с ръцете си

През последните години значително се увеличи тенденцията на декориране на жилищата обекти "hendmeyd", че оригиналния поглед във всяка стая, и най-важното - изключителен. То може да бъде снимка, бродирани със собствените си ръце, кутии, вази, рамки за картини и др. другите. Има много причини, за да се избегне загуба на време и усилия, за да създавате свои собствени бижута, защото много по-лесно да се купят в декора на магазина. Въпреки това, ръчно изработени процес ще отнеме много забавно, и рамката със снимка на любим човек ще изглежда много по-ефективен в сравнение с "Фабриката". Тя е много проста, за да си кадър от хартия или картон, а резултатът ще надхвърли всички очаквания.Фото рамка с ръцете си от хартия: майсторски клас

Направете рамка от картон с ръцете си

Аз правя моите собствени рамки за картини могат да бъдат, като под ръка следните материали и инструменти:

  • ножици;
  • Ненужно дължина на тапети;
  • Ватман;
  • Листът на албума за рисуване;
  • владетел;
  • Обикновено молив.

Листът се поставя на вертикална повърхност, е необходимо от всяка страна raschertit четири ивици, раздалечени на разстояние половин сантиметър. В резултат на всички линии трябва да са извършени пресечна точка с друг във всеки ъгъл на листа (4 навивки на квадрат).

Направете рамка от картон с ръцете си

страната на квадрата в резултат да 6 см квадрати да бъдат отрязани. След това трябва да се отдръпне половина сантиметра от външния ръб на точката, в която и да теглим чертата на второ място, и да заобикалят правилата. Следващата стъпка - Scribe линия вертикално и го държеше ленти диагонали с 2 страна, за да се получи трапец. От едната страна на фигурата се реже.

Последна стъпка - линиите на сгъване облицовани с лист, така че да се получи кадър. С цел да се изработи по-силна, ъгли трябва да бъдат вмъкнати една в друга. Рамките могат да бъдат боядисани любимите цветове, украсяват хартия или картон орнаменти. Не се препоръчва да се наложат тежки декоративни елементи.Рамки от картон за снимка с ръцете си

Направете рамка от картон с ръцете си

За да създадете фото рамка е по-добре да се използва картон, в сравнение с хартия той е по-силен. За да създадете стена версия на гърба на материала е необходимо да се приложи дупчицата и настолен рамки трябва да се намали на банда. Всички продукти, направени от картон и същ принцип производство, разликата е само в декорацията. От основните инструменти удобни ножици, моливи, самата картонени, всеки декор и PVA лепило.

начален етап на - инсулт контура любимите снимки на картон. След това, на всяка страна трябва да се добавят допълнителни няколко сантиметра и нарязани получената преформа.

Интересен вариант - за украса на рамката от картон с кърпа, като на снимката по-долу.

Направете рамка от картон с ръцете си

Украсете това е възможно, като се използват гваш, специален лак или декоративен покривен слой от фин пясък. Подходящ мъниста и малки черупки. Задна - обикновено са изрязани от картонена кутия, която е необходимо да се придържаме към детайла. Струва си да припомним, че на този етап е необходимо да се остави малка разлика между частите, за да след това да можете да поставите снимката.

Creative рамки за снимки

Направете рамка от картон с ръцете си

Направи оригиналната рамка за снимки е достатъчно лесно, най-важното - да покаже въображение и да имате под ръка набор от красиви декорации. Творчески продукти грижа за цветна хартия (или тапети) от един и същи цвят.

Въз оригами може да изпълнява невероятно рамкиране на няколко секции, които са свързани помежду си.

В допълнение, ние не трябва да бърза да се отърве от стари вестници. Използване на плетачни игли, може да се обърне на хартията в епруветка, и след това да се тъкат основа-рамка, образувайки конструкция на всяка форма. Ако искате да промените цвета, материалът може да бъде боядисан в гваш.

Направете рамка от картон с ръцете си

Съвет! От хартия с различни цветове, можете да намалите много интересни декорации за рамката: листа, лицата с животни, сърца, плодове, цветя. За да създадете декора трябва да бъде запазени шаблони.

Направете рамка от картон с ръцете си

Оригинални варианти поглед, направени от празничната амбалажна хартия, както и факта, че боята или извайвам украсата върху него не се изисква. Красиво любимите снимки изглеждат в рамки, украсени с пайети, цветните бутони, малки фигурки, мъниста, монети и дори пъзели и капаците от бутилки. Не се страхувайте да мечтаете и измисли нещо ново, важна работа - чистота и креативност.