Карма - три етапа на разработване, светлината на нов живот

Как да се изработи кармата

Всеки избира за себе си и за себе си. Избира уроци, целите, задачите, учител. И за своите решения и последващи действия създава своя собствена съдба.
Карма - това е, създаването на пространство и условията, при които ще живеят и растат.


Само ако човек не е в конструктивна посока, а не в посока на единство с душата и вашия Висш Аз - душата му дава все по-сложни и трудни уроци за човека е променил решението си, осъзнах, че както и отиде да си ... за щастие, радост, здраве, успех и късмет.
Човекът е създател на собствената си съдба, той си действия и създава възможност за избор за бъдещето.
Психологически възприемане на понятието "карма"

Взимам психологията като наука за душата - буквален превод - Психология (древногръцкия ψυχή - душата ;. Λόγος - знание).

За съжаление, съвременната психология се отнася единствено до някои аспекти на душата - на умствено и емоционално.

Но, дори и в справянето с тези бегли духовни понятия, все по-модерни психолози са стигнали до това, че много голяма част от проблемите, които живеят възрастни, произтича от миналото си, от това, което се е случвало в живота му.

Много проблеми и болести идват от погрешно мислене, повърхностно възприемане на реалността неадекватни емоции и проблеми, свързани с емоционалното притискане.

За пълно освобождение от проблема, който се е превърнал в човека, на няколко нива, е необходимо да се разработи проблем болест-сложна. По-подробно в статията - Болести и Проблеми

човешката карма, от гледна точка на езотеризма

Карма е свързан с кармична тялото, която също се нарича каузалното тяло (кауза -. Преведено от стая причинно-следствените зависи от контекста).

На колко развит този орган е независим и как живеят хората и това, което съдбата му сега и какво ще се случи с него след известно време.Поетапно отработване карма:
Карма на въплъщението - че човек може да спечели в даден писъци-schenie.
карма - помня от Библията за греховете на племето до 7? И в реалния живот, когато вика, schenii в определен тип човек поема ангажимента за данните идва от, ами, става известно предразположение. Роуд му дава поддърво муфа, и лицето трябва да бъде да се подобри вида на карма, но тук е как ще върви.
Пример: предразположение към някои заболявания, и други подобни проблеми майки-възраст. А съвременните учени за генетиката все повече осъзнават, съзнателни и засегнатите. На нивото на езотерична карма на настоящия си въплъщение и карма вид практикува в сложно взаимодействие с по-груби от фините тела - физическо, етерни, астрални, психическо.
Карма на душата, които са натрупани през последните превъплъщения - всичко е много по-сложно. За работа с този проблем човек трябва да е в състояние да контролира ума и способността да растат за изпълнение на по-ниски нива на фините. За да не е в състояние да изработи грубо, материално ниво, можете да създадете много проблеми.
Пример: човек не е в състояние да работи с техните страхове, че не е много проблеми с отпадъците от това изпълнение, предприети непосредствено зад програмата на предходната инкарнация - това е като че първокласник дава за решаване на проблемите по висша математика. Без да знае за изтънчен свят на закони и без да е в състояние да реши проблемите по-лесно, човекът се изкачва където информираност е много важно и финес на възприятие и, разбира се, "счупи нещо" и след това да има много време да се изработи грешката си.
Всичко, което съм написал и пише това, което споделяте и какво да учат, просто отива постепенното изработване на кармата на този вариант, отработване на кармата вид, добре, като един от последните акорди на изработване кармата на душата.

Разбира се, все още е по-по-интересно, тъй като работи по budhialnogo тяло, което включва времето за работа на потенциалните компоненти на кармична тяло.

След обединението с душата на Висшия Аз ...

Като духовен растеж се разбере защо в живота ви се появи на някои хора, защо са били там определени събития, защо дойде, и вие трябва да направите тук в този момент ...

Карма - най-великият учител, просто трябва да се използва правото, което ви се дава в началото, и прилагат потенциал. И след това ... животът е пълен с най-ярките цветове и усещания. Всички цъфтеж и цветове, както отвътре и отвън.

Бъдете щастливи и доволни от съдбата си, защото ви е и в момента тя се направи, но ако това не е вашата съдба да се промени, жалби и оплаквания няма да реши проблема.

Успех, приятели мои!

Не забравяйте - вашата Карма и изработване на кармата във вашите ръце!