Kanzashi бебе шноли майсторски клас със снимки

Майсторски клас щифтове

Предложени kanzashi бебешки шноли майсторски клас с цветя в синьо и бяло цветове, така че те са идеални да се носи не само в обикновени дни, но по време на празниците, както и училището. За да бъде декор на плъзгащи сатен материал, практика работи с лента, най-вече го опърли, защото това е необходима стъпка в разделите за обработка на атласа. Достатъчно за момент, преди да докоснете запалки пламък стърчащи нишки, празните места са станали по-точни.В предложения вариант на аксесоара използва за коса малки фиби щракащ, но те могат да бъдат заменени с меки гумени ленти или лепило върху всяка друга основа. Момичетата ще оценят тези фини бижута. И ако майка ми щеше да ги направи свои ръце за дъщеря си, а след това те могат да се считат за изключителен.

За създаване на клип с цвете kanzashi трябва да подготвите:

- 16 бели сатен лента сегменти 5 см дължина, 1.2 cm ширина на лентата;

- 11 синьо сатен лента сегменти дълго 4.5 cm, 1.2 cm широка лента;

- 2 филц кръга на 2.5 cm диаметър и 4 cm;

- фиба щракащ;

- метални и диаметър камък businkoobnimatel от 0,8 cm.

Как да си направим детски фиби за коса kanzashi майсторски клас на касетите?

Нарежете на необходимия брой сегменти 5 см бели ленти. След обработка секции пламъци започнете да създавате необикновени куполообразни венчелистчета. Поставете разреза вертикално. Стиснете пръст централната част и горната шнур спрямо долната половина на 90 градуса. Направи още една гънка в централната част, ясно да се комбинират 2 половини на сегмента. Резултатът е двойно лоб с остър ъгъл.

Майсторски клас щифтове

Всички получени бели сегменти се превръщат в същия терен. В долната част на лентата може да се слепват или леко опърли огън и натиснете надолу с пръсти, за да запечатат краищата.

Майсторски клас щифтове

Нарежете определен брой сегменти на зелена лента, която трябва да бъде с дължина 4.5 см. Пригответе сините части на терена по същия начин, само детайлите ще бъдат малко по-къси от бяло (0.5 см).

Майсторски клас щифтове


Направете всички 11 ъглови венчелистчета.

Майсторски клас щифтове

Всеки венчелистче е необходимо да се огъват на половина по дължина. Докато държите пръстите имат пряко дъно, перфорират полуфабрикат игла, шият нишката. Имате само един бод. На следващо място, конци низ от всички листенца един по един.

Майсторски клас щифтове

Издърпайте конеца през целия път, за да получите на цветето.

Майсторски клас щифтове

Такъв начин на закрепване части ще направи по-голямата част на заготовки, в този случай не е необходимо лепило.

Майсторски клас щифтове

Направи втори цвете бели венчелистчета. Що се отнася до производството му ще отнеме 11 части, в централната част ще бъде кръгла дупка. Въпреки това, бяло цвете е-ниско ниво, така че дупката в крайния продукт, ще бъдат скрити.

Майсторски клас щифтове

На обратната страна на малки бели кръг лепило усети кръг 2,5 см в диаметър. Това ще бъде основата на всичко бяло-сините цвете.

Майсторски клас щифтове

Вторият кръг с диаметър 4 см използването монтажните скоби щракащ. Направете кладенче в централната част на разреза, поставете върху раздела Clip, издърпайте до ограничителя. Ако е необходимо, горната метална част Clip лепилото да се усеща. Подгответе businkoobnimatel и камък, за да украсят средата на пътя.

Майсторски клас щифтове

Залепете метална инкрустация в центъра на синьо цвете.

Майсторски клас щифтове

Второ цветче (бял) ще бъде около 1 cm в диаметър по-голям.

Майсторски клас щифтове

Залепете синия кръг на бял фон.

Майсторски клас щифтове

Залепете по масите на цялата структура, подпорните щифтове. Приготвят се две абсолютно идентични фиби за един млад студент.

Майсторски клас щифтове

Светъл и незаменим за училищна възраст момичета украшение комплект. Такива деца kanzashi щифтове майсторски клас може да се извършва с използването на червено или черно тиксо. А камък в централната част може да бъде синьо.

Майсторски клас щифтове

Успех с креативност и вдъхновение! Абонамент за страници в социалните мрежи, за да не пропуснете нови интересни идеи!

По-вълнуващо МАЙСТОРСКИ КЛАСОВЕ: