Какво става, ако фотографирани призраци

бонус за най-добрият отговор (издаден): 6 кредита

Желая ви от времето на деня!

система избра този отговор най-добре

Виждаме тези призраци не може наистина, защото очите ни виждат само в гама от цветове от червено до виолетово. И това, което е зад тях - нашите очи не могат да видят.Дете за себе си общение - за изповед. Къщата често кадят и осветени свещи. В гробището, където е бил погребан на баба ми - това е необходимо да се обадите на свещеник. Обикновено свещениците за покриване на гробището Radunitsa, но ако селото е изоставен, че е възможно, то не се покрива от гробището в продължение на няколко години, а жителите му са стигнали до протестния митинг.

И най-важното - да се отпуснете. Ако някои спиртни напитки ще ви убият - щеше да се удави. Или може би това е баба ти се яви, за да предупреди за опасностите и защита? Не е задължително агресивен.

Веднъж показа тези снимки. Природата поставя в рамката 2 на силуета. Момчетата дори прекараха нощта след това място - и на следващата сутрин гледах вчера фото - и блещукаха дома като попарен. Няма въздействие не беше.

Като се има предвид, че съм мюсюлманин, аз искам да кажа това: джиновете, бесовете или демони, както ги наричат ​​немюсюлмани, а дори и повече призраци (съществуването на тяхно аз отричам, че е призрак изглеждат.?) От -nikogo което не можем да видим. Всичко е мюсюлманин гледна точка, разбира се.

Но те са там, те могат да се вкоренят, да издава звуци, но за да ги видите, ние не можем, и стреля камера не могат. Няма начин. Но повярвайте ми, най-вероятно ще бъде в състояние само мюсюлмани, които са учили хадис от Свещения Коран.

Имало е случаи, когато дори мюсюлмани смятат, че те видях в картината на джин, погрешно, добре, как би могло да бъде Всевишния думи са верни. Хората са уплашени, казват те, джин наистина на снимката, но в крайна сметка винаги се оказва, че това е само един човек. Може би в твоя случай, аз казвам "да", защото знам, че не всеки ще се съгласи с мен, но аз не знам.Не се страхувайте.))) Ти си просто страх, нищо сериозно.)

Можете да хвърлят ми снимка на призрак?

Може ли животните? Е, не като призрак. преди 2 години -

Не, не е животно. Има само един изстрел зад майката и сестрата ", има" един човек, а от друга - децата гледат през прозореца (баба живее сам, че е абсолютно прав!), Третият - в дългосрочен трупа ми баба, на четвърти - на няколко души. Когато снимате, нямаше нищо наоколо. преди 2 години -

Мисля, че е най-добре да изтриете снимката, може би да оставите едно или повече, но събирането им би не е нужно. Аз не знам как да се справя със случаите, когато е установено, призрак (а). Аз някак си мисля, че те живеят в места, където няма хора. И vryatli се оплетат добър човек. Вие може да искате да си купите добър малка статуя или фигура. Burn свещи, не желая, фенерче е много по-безопасно. През нощта, без причина, не затваряйте всички врати в сградата наведнъж. Опитай се да не говори с непознати, които често използват зли парцели или съветват зли дела. Връзка с медиите за това, също вероятно не е най-доброто решение.

Хайде да отидем, за да:

2) Как да се отървете от последствията? - обратно претенция 1 - Спрете плаши себе си. Възможно е удавил се дължи на факта, че главата е пълна с мисли за духове.

3) Причината за да не се поставят някои снимки над не е ясно какво се появяват призраците на снимката не е по твоя вина и е малко вероятно, че призраците могат да бъдат иск за вас. Ето защо, ние се върна претенция 1 - Спрете плаши себе си и хората около вас.

Как да премахнете призракът

Жалко е, че тя не е изложена на снимки, би било интересно да се погледне. Аз все още късно баба обичаше да казва, че трябва да се страхуват от живите, а не мъртвите, а аз имам същото мнение. Може би призраците не са причината за неприятностите, които ти се е случило, само за снимки, които не са ги виждали, а близостта до смърт предизвика появата им. Бих посъветвал, възможно най-малко да мисля за това, защото духове се хранят с енергията на нашите емоции, страх - един от най-силните емоции на хартиен носител по принцип е по-добре да се унищожи, ако вече не е отпечатан, любопитството си държите призрак до него.

Добър ден. Не пропускайте да посетите църквата (ако е вярващ), или до врачки и магьосници. Те съществуват. Бившият съпруг на приятелката ми постави проклятие, тя почти умира в автомобилна катастрофа, а след това почти се разби, след като падна от балкона на 2 етажа. Като цяло ужас. За дълго време, аз съм гледам за правилните хора и е установено. й помогна. Сега всичко е наред. Единственият проблем е, че е трудно да се намери добър специалист. Също така има и друг начин - да се върна там, да изгори на снимката и ги помолете за прошка. Основната искрен. Той помага. Направете това възможно най-скоро!