Какво става, ако чувствата са охладени

Опитайте се да разберете това, което може да е повлияло на промяната, каква е връзката през последните години, независимо дали е имало конфликти. Честите скандали и обвинения оставят негативен отпечатък върху душата и се отдалечава от човека. Може да останете разочаровани в избраният, или да напуснат разочарованието в сърцето му.Опитайте се да си спомня всички добри неща в отношенията: тези моменти от живота, когато е било хубаво да бъде в близост до някого. Добри спомени ще помогнат съживи сетивата до избраната.

Опитайте се да донесе любим човек до откровен разговор, който трябва да се извършва в спокойна атмосфера в тих и спокоен тон, без всякакви претенции, изявления и обвинения. Опитайте се да разберете чувствата и проблемите на събеседника. Може би това далечен роднина външни фактори, които оказват силно влияние върху психо-емоционалното настроение. Това може да е проблем в работата, конфликти с роднини и т.н.Направете първата стъпка към сближаване. Може да се наложи да бъде сам. Можете да отидете сам извън града или в друга тихо и спокойно място. Временно се разграничи от вътрешни проблеми и външни дразнители. Позволете си да се насладите на съвместна комуникация.

Опитайте се да промените нещо в себе си - това се отнася за външния вид и вътрешно състояние. Идвайки от работа, не се порежете от монитора на компютъра, а просто си седя там. На сутринта, отделете време да поиска половината от следващите дни, нежна целувка, преди да напусне и пожелавам всичко най-добро. През деня се обадя и да кажа няколко думи за това как скучно и се радваме на среща. Понякога, за да се запази любовта не е достатъчно подробно, в който любовта и грижата за личността.