Какво става, ако чувствата на мъжа преминали, охлажда

Мисля, че ако това разбиране се реализира и желание да се отвори, най-доброто нещо да кажа. Мисля, че трябва да се говори в една спокойна атмосфера, може да бъде на масата с чаша кафе или чай. Най-важното нещо е причината. Тогава защо дойде. Като цяло, разбира се, ние трябва първоначално също най-много да се мисли за това, защо чувствата са охлади, може би човекът просто не е много по-забравих за вниманието или по друг начин твърде много. В резултат на това може да бъде такава, че когато човек чуе аргументи и се коригира ситуацията, но ако решите да имате точно най-добрите в спокойна форма да поиска да си тръгне, за да не себе си и да го измъчват. В крайна сметка, "охлади" все още има шанс да остане приятели, но дали тя ще се превърне в омраза (ако не веднага се говори и в ефира на измъчван), и там вече и прекарват нерви и много интересни неща, които можете да научите за себе си.Мисля, че рано или късно, чувство хладно изобщо. С цел, че те не се охлади по-дълго и не толкова, трябва да се работи. Разбира се, и двамата партньори работят, защото връзката - това е голяма работа и "аз", "на палеца" не правят нищо. Това искам да кажа, че ако човек е близо до вас и ви са заедно от дълго време, а след това, по мое мнение, по-добре от 100 пъти, за да си мислят, че е необходимо да завърши всичко, защото чувства избледнели - може би тези чувства могат да бъдат възобновени.Е, ако сте сигурни, че всичко реши да се опита да промени нещо и не работи, и т.н. - необходимостта да се каже за него (аз не съм привърженик на идеята за "живо и изтезания") и, ако е възможно, спокойно, без истерия, когато и двете сте в нормално настроение и състояние. И трябва да го кажа, като то е, за да обясни по-подробно причината - има право да знае.

Първо се опитайте да се провери чувствата си, изчакайте малко време насаме. След това можете да сте сигурни и да вземе решение. Ако най-накрая го виждам, че си струва лек намек за него, че чувствата ти са охладени. Вижте реакцията му, може да се чувства същото, тогава въпросът е решен. Или може би той те харесва и след думите ви ще се променят до неузнаваемост, да започне да ви представя една приятна изненада. Може би тогава чувствата си разпалиха с нова страст.

Разбира се това се случва, е имало прилив на интерес и след това изведнъж изчезна, какво се случи? Какво се е променило? И това беше всичко добро, но има толкова безразличен. Ако живеете заедно, за да обсъдят този въпрос по време на вечеря, например, кажете на Вашия проблем, обясни, че трябва да се изнесат или за него, до момента, и ще има повече време. Ако този момент не разбрах веднага, може да има и в бъдещото на насилие, трябва да поговорим, може от един човек отиде минуси, той е теглене, може да го към вас, също са готини чувство, и това е така, ако човек осъзнава, че ще ви оставя, Това е единствената надежда за най-добрите, но винаги на разстояние хората да разберат човешкото съществуване, това, което чувства са били, или обратното.